tomina666 Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 V 30. 12. 2023 v 20:14, Qwuiddo napsal: Jaky je prosim kurz EUR/CZK u AD? 25,- Kč za EUR v HB... do 1.11.23 měli myslím 24,- Kč.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 tak zdražení už ofiko na stránkách bechyně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Jako 260 za dvojky Expy už je dobrá morda ...na hodinky do nepohody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 hezky to popolezlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 před 36 minutami, Ondras_CZ napsal: hezky to popolezlo Upřímně z toho rád nejsem...to že se jednou dobře prodají, budiž, ale když si člověk nějakou tu novinku bude chtít koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 před 27 minutami, African napsal: …ale když si člověk nějakou tu novinku bude chtít koupit? Přesně tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 před 4 hodinami, African napsal: Upřímně z toho rád nejsem...to že se jednou dobře prodají, budiž, ale když si člověk nějakou tu novinku bude chtít koupit? Otázkou zůstává, kdo se k nim běžně přes waitlist u AD dostane a opravdu se těch svých nových, vytoužených Rolexek dočká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Za dobu, co jsem čekal na Expy, se tyhle hodinky zdražily 4x. Z původních 6.100 Euro v září 2021 na 7.250 Euro o 2 roky později. Nijak mi to nevadilo a řekl bych, že když už se někdo rozhodne utratit za relativně zbytný produkt podobné částky, tak mu změny v řádech jednotek procent zas až tak vadit nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Před hodinou, Ohm-Aztec napsal: Za dobu, co jsem čekal na Expy, se tyhle hodinky zdražily 4x. Z původních 6.100 Euro v září 2021 na 7.250 Euro o 2 roky později. Nijak mi to nevadilo a řekl bych, že když už se někdo rozhodne utratit za relativně zbytný produkt podobné částky, tak mu změny v řádech jednotek procent zas až tak vadit nebudou. Mám na to podobný názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 https://www.techarena.cz/realme-12-pro-prekvapuje-specialni-spolupraci-s-rolex/n-8448/ Bych čekal, že majitelé rolexek používají jiný telefony než realmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 před 53 minutami, Michallcz napsal: https://www.techarena.cz/realme-12-pro-prekvapuje-specialni-spolupraci-s-rolex/n-8448/ Bych čekal, že majitelé rolexek používají jiný telefony než realmy... Hodnotiť človeka podľa hodiniek? Ale no tak! Osobne uprednostňujem charakter, vedomosti a pod. Aj Rolex ľúbi “šošovicu”, a uprednostňujú profit, nie iné atribúty(…). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 před 52 minutami, barackpalenka napsal: Hodnotiť človeka podľa hodiniek? Ale no tak! Osobne uprednostňujem charakter, vedomosti a pod. Aj Rolex ľúbi “šošovicu”, a uprednostňujú profit, nie iné atribúty(…). Já to nemyslel nijak zle, spíš z pohledu porovnání kvality realmy a rolex mi to prostě nejde dohromady. Ale pokud jsem se tě nějak dotknul, omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 před 1 hodinou, Michallcz napsal: Já to nemyslel nijak zle, spíš z pohledu porovnání kvality realmy a rolex mi to prostě nejde dohromady. Ale pokud jsem se tě nějak dotknul, omlouvám se. Tak to máš stejný jako Xiami a jako Leica.. to je taky blbost jako vrata. Já se spíše divím těm značkám (RLX, Leica), že se jim do takové marketingové podpory vůbec nějak chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Colab Rolexu s ciskym vyrobcom mobilov je asi tak pravdepodobny ako AP for Tata motors. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 před 16 hodinami, tomina666 napsal: Tak to máš stejný jako Xiami a jako Leica.. to je taky blbost jako vrata. Já se spíše divím těm značkám (RLX, Leica), že se jim do takové marketingové podpory vůbec nějak chce. Biznis nepozná politiku, iba profit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník The Last Boy Scout Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 V 7. 1. 2024 v 15:52, Ohm-Aztec napsal: Za dobu, co jsem čekal na Expy, se tyhle hodinky zdražily 4x. Z původních 6.100 Euro v září 2021 na 7.250 Euro o 2 roky později. Nijak mi to nevadilo a řekl bych, že když už se někdo rozhodne utratit za relativně zbytný produkt podobné částky, tak mu změny v řádech jednotek procent zas až tak vadit nebudou. Přesně. A to ještě není tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník The Last Boy Scout Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 před 6 hodinami, matejcaha napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. upřímně bych se nedivil ani větším skokům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 Daytona 116576TBR za pul milionu dolaru Prodavaly se pouze na blizkem vychode u nekolika vybranych AD pro vybranou klientelu jako napr. kralovske rodiny apod. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2024 před 11 hodinami, Qwuiddo napsal: Daytona 116576TBR za pul milionu dolaru Prodavaly se pouze na blizkem vychode u nekolika vybranych AD pro vybranou klientelu jako napr. kralovske rodiny apod. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mně se nelíbí ani kdyby staly desetinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se