Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou

skalis

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, African napsal:

Upřímně z toho rád nejsem...to že se jednou dobře prodají, budiž, ale když si člověk nějakou tu novinku bude chtít koupit?  

Otázkou zůstává, kdo se k nim běžně přes waitlist u AD dostane a opravdu se těch svých nových, vytoužených Rolexek dočká😂.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za dobu, co jsem čekal na Expy, se tyhle hodinky zdražily 4x. Z původních 6.100 Euro v září 2021 na 7.250 Euro o 2 roky později. Nijak mi to nevadilo a řekl bych, že když už se někdo rozhodne utratit za relativně zbytný produkt podobné částky, tak mu změny v řádech jednotek procent zas až tak vadit nebudou.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Ohm-Aztec napsal:

Za dobu, co jsem čekal na Expy, se tyhle hodinky zdražily 4x. Z původních 6.100 Euro v září 2021 na 7.250 Euro o 2 roky později. Nijak mi to nevadilo a řekl bych, že když už se někdo rozhodne utratit za relativně zbytný produkt podobné částky, tak mu změny v řádech jednotek procent zas až tak vadit nebudou.

Mám na to podobný názor.

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, Michallcz napsal:

https://www.techarena.cz/realme-12-pro-prekvapuje-specialni-spolupraci-s-rolex/n-8448/

Bych čekal, že majitelé rolexek používají jiný telefony než realmy...

Hodnotiť človeka podľa hodiniek? Ale no tak! Osobne uprednostňujem charakter, vedomosti a pod. Aj Rolex ľúbi “šošovicu”, a uprednostňujú profit, nie iné atribúty(…).

Odkaz ke komentáři

před 52 minutami, barackpalenka napsal:

Hodnotiť človeka podľa hodiniek? Ale no tak! Osobne uprednostňujem charakter, vedomosti a pod. Aj Rolex ľúbi “šošovicu”, a uprednostňujú profit, nie iné atribúty(…).

Já to nemyslel nijak zle, spíš z pohledu porovnání kvality realmy a rolex mi to prostě nejde dohromady. Ale pokud jsem se tě nějak dotknul, omlouvám se.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Michallcz napsal:

Já to nemyslel nijak zle, spíš z pohledu porovnání kvality realmy a rolex mi to prostě nejde dohromady. Ale pokud jsem se tě nějak dotknul, omlouvám se.

Tak to máš stejný jako Xiami a jako Leica.. :) to je taky blbost jako vrata. Já se spíše divím těm značkám (RLX, Leica), že se jim do takové marketingové podpory vůbec nějak chce.

Odkaz ke komentáři

Colab Rolexu s ciskym vyrobcom mobilov je asi tak pravdepodobny ako AP for Tata motors.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník The Last Boy Scout
V 7. 1. 2024 v 15:52, Ohm-Aztec napsal:

Přesně. A to ještě není tolik

Odkaz ke komentáři

Daytona 116576TBR za pul milionu dolaru

Prodavaly se pouze na blizkem vychode u nekolika vybranych AD pro vybranou klientelu jako napr. kralovske rodiny apod.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Qwuiddo napsal:

Daytona 116576TBR za pul milionu dolaru

Prodavaly se pouze na blizkem vychode u nekolika vybranych AD pro vybranou klientelu jako napr. kralovske rodiny apod.

Mně se nelíbí ani kdyby staly desetinu. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...