Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou

skalis

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Pro příznivce Rolex Daytona tady mám dech vyrážející zprávu.

Nakladatelství Pucci Papaleo Editore přichází na trh s ultimativní knihou ?The ultimate Rolex Daytona?. Za 5000,-USD dostanete knihu v excelentním dřevěném boxu a 600 stran úžasných fotografií a informací.

Snad se mi někdy poštěstí ji vidět na živo ? ? co ty na to Cybere ? :D

Zdroj: http://www.rolexblog.blogspot.com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakladatelství Pucci Papaleo Editore přichází na trh s ultimativní knihou ?The ultimate Rolex Daytona?. Za 5000,-USD dostanete knihu v excelentním dřevěném boxu a 600 stran úžasných fotografií a informací.

Není tam chyba v ceně knihy? Opravdu 5.000 USD?

Odkaz ke komentáři

no konecne, doufal jsem ze to udelaj kdyz to maj na SDDS. Nechapu proc to neudelali taky na EXPII 42, pro "narocnejsi" noseni je to daleko praktictejsi.

RubberB už mají gumu na keramické suby s trnovou sponou.

Odkaz ke komentáři

To ses nepodíval ty :-) Ja jsem psal že nedělaj s trnovou sponou, ale musíš si tam nandat tu originální co máš na tahu... A to mi přídje blbý

Stačí se pořádně podívat. Dělají jej i na EXPII 42 ...

Odkaz ke komentáři

Kruci to je výzva! Kdyby jsi jí časem někde zahlédnul o pár stovek dolarů levnější, tak bych snad i po ní skočil :D :D :D

Až já jednou ty svoje knížky prodám, tak si koupím hezkej byt v Bulharsku :D

Odkaz ke komentáři

Ta akryl sklicka maji svoje kouzlo!

A jak to vlastne je ted? Mají je autorizovane servisy bezne skladem?

Spis asi ne. Kdyz jsem porizoval nove sklo na Oysterdate, tak ho objednavali u Rolex SA. Ale nepochybuju o tom, ze ho na model z inzeratu v pohode sezenes. Jen by me zajimalo, jestli je maji stale ze starych zasob, nebo jestli je treba stale vyrabeji. Vzhledem k mnozstvi starsich hodinek v obehu by me to ani neprekvapilo :).

Odkaz ke komentáři

tento inzerát sa oplatí pozrieť už len kvôli fotkám :) http://rolexforums.com/showthread.php?t=265386

Jen drobný dotaz od Rolex Neználka - k čemu jsou takové hodinky?

Ciferník je v pytli... když tam dám nový, snížím jim cenu... když tam nechám tenhle hnusnej popraskej, tak budou hnusný...

Jak to řeší Rolex sběratelé? Nechají tam ten poškozený originální kvůli zachování autenticity?

Odkaz ke komentáři

Jen drobný dotaz od Rolex Neználka - k čemu jsou takové hodinky?

Ciferník je v pytli... když tam dám nový, snížím jim cenu... když tam nechám tenhle hnusnej popraskej, tak budou hnusný...

Jak to řeší Rolex sběratelé? Nechají tam ten poškozený originální kvůli zachování autenticity?

Cože? Nevidím tu smajlíka...Takový překrásný spiderdial a ta luxusní patinka... Budu si muset počkat 10-15 let než mé 14060 "dozrají" do této krásy. Já mám pro tyhle věkem způsobené anomálie slabost. Ještě lunetka by měla býti více vyšisovaná rodný list o 11 let starší a byly by dokonalé. Za těch okolností bych amíka ukecával na shipping do Evropy.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...