Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou

skalis

Doporučené příspěvky

Mely Rolady takovehle spony v roce 1979?? Se mi to nejak nezda...<br /><br />Ben Affleck v kulervoucim filmu Argo. "Argo fak yourself!"<br /><br /><br />

Neměly, holt si zapomněl sundat aktuální model, ale to je malý prohřešek, jinak je Argo perfektní film, o tom, žádná...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neměly, holt si zapomněl sundat aktuální model, ale to je malý prohřešek, jinak je Argo perfektní film, o tom, žádná...

to bylo trochu jinak. na natáčení mu prý dali fejky a on je nechtěl nosit a šel si koupit svoje origo a ty na natáčení nosil. co se kdy dělalo neřešil a hlavně se DS už nový ani koupit nedali který nosil ten člověk v té době

Odkaz ke komentáři

.....já ten film neviděl,......ale pokud je tam toto !!!!......tak je to za těžký prachy zničenej film,.....je to pro mne to samé,.....jako když autu při honičce upadnou poklice a za zatáčkou už je má zase na kolech,......to se zvedám a odcházím :-)))))))

Odkaz ke komentáři

Pokud je film datován do nějaké doby, nedejbože se odkazuje k nějaké historické události, tak by měl dodržovat i jistou autentičnost. To, že má chalan na ruce SDDS v době Íránské revoluce na konci sedmdesátek je prostě stejně špatně, jako by bylo špatně se v té době prohánět po silnicích s Cé šestkovou Vette.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...