Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou

skalis

Doporučené příspěvky

díky za názory, taky jsem si myslel že je to kravina.

Občas dostanu spam na viagru, zelenou kartu, fake rolexek, atd., ale toto bylo poprve přímo z adresy no-reply@rolex.com a odkaz tam byl na oficiální stránky. No nic, letošní vánoce budou zase bez rolexek se slevou :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mi to chodí - někdo se je asi snaží poškodit, mám toho plnou (kabelu) spam schránku. A to jsem se tam nikdy neregistroval (mé srdce tluče v B01 rytmu).

Jo a já dostal slevu 46%.

Upraveno uživatelem Hajek
Odkaz ke komentáři

Asi jo - teď mi to došlo zase, asi jsou v koncích - už 73%

ještě vydržím, až mi nabídnout hodinky + 50% mi vyplatí k tomu, tak to beru :angel:

Rolex For You -73% WANTS TO SHARE SOMETHING WITH YOU

While exploring the Rolex.Com website, discovered this official Rolex address and thought you would be interested. http://www.rolex.com

and wanted to share it with you.

Thank you.

See you soon on Rolex.com

Rolex S.A. respects your right to privacy and is committed to maintaining your confidence and trust. Any information you provide us through our website will not be sold or rented.

Rolex S.A. does not collect any information from you without your knowledge and permission, and does not ask that you enter any personal information to access the website.

Information you provide Rolex S.A. is stored in a secure location and is accessible only by designated staff.

Rolex SA, Genev

Upraveno uživatelem Hajek
Odkaz ke komentáři

Skalis má pravdu, odkud mail opravdu pochází najdete v detailním zdroji zprávy podle použitých mailserverů a Proxy. Já jsem kdysi ze srandy posílal kamarádům maily z adresy bill.gates@microsoft .com, byl na to takový prográmek, který dokázal poslal zprávu co se tváří, že odešla odkudkoliv je libo

Odkaz ke komentáři

pořádně jsem si ten mail ještě jednou prošel s formátováním a zjistil že jsou tam fotky hodinek s hyperodkazem na tuto stránku:

"stránka fejků" - odkaz smazán moderátorem

takže je jasno :)

No, kvalitka :)
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Narazil jsem na par velmi hezkych fotek damskych DJ. Jsou to moc pekne hodinky, luneta typu "fluted bezel" a reliefni ciselnik spolu s rimskymi cisly tvori presne takovou zdobnost, jaka mi pasuje k hodinkam pro hezci polovinu populace, u kterych to zaroven neprekracuje hranice kyce. Myslim, ze se povedly.

zdroj/source: www.rolexforums.com (autor tomee)

post-3049-023496200 1290018571.jpg

post-3049-090967900 1290018582.jpg

post-3049-063906000 1290018596.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Extremely Rare Rolex Made for Officine Panerai

Posted Image

This rare vintage Panerai steel diver's wristwatch that was produced by Rolex, circa 1943, is up for auction through Christie's on December 14th, 2010. It is signed "ROLEX S.A., REF. 3646, CASE NO. 1010345, CIRCA 1943."

Lot Description (Lot 305/2366)

"ROLEX MADE FOR OFFICINE PANERAI. AN EXTREMELY RARE AND FINE LARGE STAINLESS STEEL DIVER'S WRISTWATCH WITH BLACK DIAL

SIGNED ROLEX S.A., REF. 3646, CASE NO. 1010345, CIRCA 1943

Rolex cal. 618 16 nickel-finished lever movement, 17 jewels, mono-metallic balance, black dial, luminescent Arabic and baton numerals, luminescent hands, large cushion-shaped water-resistant-type case, wire lugs, screw down crown, screw back, wire lugs, case, dial and movement signed, 47mm diam."

Retail $70,000-$90,000 (pre-sale estimate)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...