Jakubisko Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Co vím, tak Rolex nikdy po internetu neprodával, neprodává a nejspíš ani prodávat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 V tom mailu ale není nic o prodeji přes internet.Na druhou stranu, pokud sta opravdu uvedl celý text a ne jen kousek, tak je to dost divné. Je to gramaticky příšerně napsané a takovouhle angličtinou nemluví ani švýcaři snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 díky za názory, taky jsem si myslel že je to kravina. Občas dostanu spam na viagru, zelenou kartu, fake rolexek, atd., ale toto bylo poprve přímo z adresy no-reply@rolex.com a odkaz tam byl na oficiální stránky. No nic, letošní vánoce budou zase bez rolexek se slevou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 jak je někde No-Reply tak to smrdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) Taky mi to chodí - někdo se je asi snaží poškodit, mám toho plnou (kabelu) spam schránku. A to jsem se tam nikdy neregistroval (mé srdce tluče v B01 rytmu). Jo a já dostal slevu 46%. Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem Hajek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 ..... Jo a já dostal slevu 46%. asi jsi solventnější možná jim napíšu že se mě se slevou pouhých 12% snaží odrbat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) Asi jo - teď mi to došlo zase, asi jsou v koncích - už 73%ještě vydržím, až mi nabídnout hodinky + 50% mi vyplatí k tomu, tak to beru Rolex For You -73% WANTS TO SHARE SOMETHING WITH YOUWhile exploring the Rolex.Com website, discovered this official Rolex address and thought you would be interested. http://www.rolex.comand wanted to share it with you.Thank you.See you soon on Rolex.comRolex S.A. respects your right to privacy and is committed to maintaining your confidence and trust. Any information you provide us through our website will not be sold or rented. Rolex S.A. does not collect any information from you without your knowledge and permission, and does not ask that you enter any personal information to access the website.Information you provide Rolex S.A. is stored in a secure location and is accessible only by designated staff. Rolex SA, Genev Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem Hajek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Je to imho zpusob jak lidem tuto znacku pripomenout, 90% se pak vrhne do guuglu, kolik ze to vlastne stoji a drive nebo pozdeji dolezou na fejko-weby.Mi uz to chodi par tydnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Je to normalni spam. To, ze se v postovnim klientu zobrazuje odesilatel neco@rolex.com neznamena, ze to odtamtud opravdu odeslo. Myslim, ze staci prohlednout podrobnou hlavicku a bude tam neco jinyho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Skalis má pravdu, odkud mail opravdu pochází najdete v detailním zdroji zprávy podle použitých mailserverů a Proxy. Já jsem kdysi ze srandy posílal kamarádům maily z adresy bill.gates@microsoft .com, byl na to takový prográmek, který dokázal poslal zprávu co se tváří, že odešla odkudkoliv je libo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 pořádně jsem si ten mail ještě jednou prošel s formátováním a zjistil že jsou tam fotky hodinek s hyperodkazem na tuto stránku: "stránka fejků" - odkaz smazán moderátorem takže je jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 pořádně jsem si ten mail ještě jednou prošel s formátováním a zjistil že jsou tam fotky hodinek s hyperodkazem na tuto stránku: "stránka fejků" - odkaz smazán moderátorem takže je jasno No, kvalitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 pořádně jsem si ten mail ještě jednou prošel s formátováním a zjistil že jsou tam fotky hodinek s hyperodkazem na tuto stránku: ... odkaz... takže je jasno Radši ten odkaz smaž, ať tu takovým stránkám nezvyšujem návštěvnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Narazil jsem na par velmi hezkych fotek damskych DJ. Jsou to moc pekne hodinky, luneta typu "fluted bezel" a reliefni ciselnik spolu s rimskymi cisly tvori presne takovou zdobnost, jaka mi pasuje k hodinkam pro hezci polovinu populace, u kterych to zaroven neprekracuje hranice kyce. Myslim, ze se povedly. zdroj/source: www.rolexforums.com (autor tomee) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 no, asi bych měl do rolexů jít, ideální důchodové připojištění http://www.sothebys.com/app/live/lot/LotDetail.jsp?sale_number=GE1004&live_lot_id=104 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Extremely Rare Rolex Made for Officine Panerai This rare vintage Panerai steel diver's wristwatch that was produced by Rolex, circa 1943, is up for auction through Christie's on December 14th, 2010. It is signed "ROLEX S.A., REF. 3646, CASE NO. 1010345, CIRCA 1943." Lot Description (Lot 305/2366) "ROLEX MADE FOR OFFICINE PANERAI. AN EXTREMELY RARE AND FINE LARGE STAINLESS STEEL DIVER'S WRISTWATCH WITH BLACK DIAL SIGNED ROLEX S.A., REF. 3646, CASE NO. 1010345, CIRCA 1943 Rolex cal. 618 16 nickel-finished lever movement, 17 jewels, mono-metallic balance, black dial, luminescent Arabic and baton numerals, luminescent hands, large cushion-shaped water-resistant-type case, wire lugs, screw down crown, screw back, wire lugs, case, dial and movement signed, 47mm diam." Retail $70,000-$90,000 (pre-sale estimate) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 (upraveno) pro němčináře... tady výcuc anglicky zde http://www.fratellow...-rolex-watches/ Upraveno 29. listopadu 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Recenze nových SS Submarinerů na luxurytime.co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Srovnání starých a nových Subů: Luxurytime Tahle fotka je dost vypovídající: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se