Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím,

dostal jsem zpět svoje 312ky. Co myslíte?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

V kombinaci s tim remenem je to fakt nadhera. Taky obdivuju tvoji odvahu. Jaka je odolnost takove dodatecne upravy?

Posted

Tleskám za odvahu - ale dosáhl jsi perfektního efektu - každý řemen s černými prvky bude integrální součástí hodinek, což rozbíjí takovej ten metrosexuální panerai-efekt kontrastu hodinek a řemenu - mě se tohle líbí. Přijde mi to cool. Akorát na pouzdru bude vidět každej otisk co?

Posted
...tak tomu hovorim odvaha. Co ta k tomu viedlo? Kolko to stalo?...pusti do sveta nejaku story...

Videl jsem nekolik 05 v uprave DLC, tak jsem si rekl ze 312 so hodi na tuto upravu. Ted akorat musim sehnat cerne rucicky aby ten efekt byl perfektni.

Posted

mam rovnaku question......pri normalnej verzii rozlestim,ale pri PVD asi bude treba skriabance zatierat pernamentnym fixom :thumbsup_anim:

...ides menit este aj rucky?...tak ty sa nezastavis pred nicim? Smekam pane.Hodinky vyzeraju super,ale musim priznat,ze ja by som na to gule nemal

Posted
mam rovnaku question......pri normalnej verzii rozlestim,ale pri PVD asi bude treba skriabance zatierat pernamentnym fixom :thumbsup_anim:

...ides menit este aj rucky?...tak ty sa nezastavis pred nicim? Smekam pane.Hodinky vyzeraju super,ale musim priznat,ze ja by som na to gule nemal

PVD by melo vydrzet mnohem vic nez ocel. Predpokladam ze vydrz by mela byt vyssi. Mel jsem velmi dobre reference na toho hodinare, udajne nechava delat PVD stejnou firmou ketra to dela pro Panerai. Sice jsem prisel o zaruku ale myslim ze to za to stalo.

Posted
Že ti SukHoi ukradl fotky :D klik

Jee, to jsem nevidel :thumbsup_anim:

...tak tomu hovorim odvaha. Co ta k tomu viedlo? Kolko to stalo?...pusti do sveta nejaku story...

Diky. Cena byla si myslim rozumna, 750?

Posted (edited)

Normalne si mi dal chrobaka do hlavy.Teraz riesim nakup nejakych hodiniek za cca 2000 EUR.Panerai som zo zonamu vyskrtol,pretoze je hlupost mat 312ky a dokupovat nejake 112-111.Tie hodinky vyzeraju rovnako. Tento tvoj "tunning" vsak na moju problematiku vrha uplne ine svetlo.Zacinam sa pohravat s myslienkou nakupu 111 a vytunovania v podove PVD upravy.To by uz boli uplne ine hodinky a este by som zostal verny svojej srdcovej znacke

Edited by stando
Posted
Normalne si mi dal chrobaka do hlavy.Teraz riesim nakup nejakych hodiniek za cca 2000 EUR.Panerai som zo zonamu vyskrtol,pretoze je hlupost mat 312ky a dokupovat nejake 112-111.Tie hodinky vyzeraju rovnako. Tento tvoj "tunning" vsak na moju problematiku vrha uplne ine svetlo.Zacinam sa pohravat s myslienkou nakupu 111 a vytunovania v podove PVD upravy.To by uz boli uplne ine hodinky a este by som zostal verny svojej srdcovej znacke

111 vypadaji luxusne v uprave PVD

Posted

to janb: málokdy vznikne tak harmonická kombinace hodinek a pásku jako v tomto případě... Neuvěřitelně povedené!!!

Posted
to janb: málokdy vznikne tak harmonická kombinace hodinek a pásku jako v tomto případě... Neuvěřitelně povedené!!!

Diky moc :notworthy:

Posted

Vypadaj úplně super. Já bych na to sice neměl odvahu, ale smekám.

Jak se to dělá, to PVD? Musí předpokládám to pouzdro úplně odstrojit..?