mira1.1 Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Já tedy nejsem příznivcem tuningu, ať už se jedná o auta nebo o hodinky. PAM312 jsou samy o sobě nádherné a já osobně bych do toho nešel. Ale každý máme jiný vkus a to je dobře. Palec nahoru za odvahu
janb Odesláno 5. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Vypadaji fakt skvele. Klobouk dolu i za odvahu. Jak dlouho to trvalo? 5 tydnu Vypadaj úplně super. Já bych na to sice neměl odvahu, ale smekám. Jak se to dělá, to PVD? Musí předpokládám to pouzdro úplně odstrojit..? Jo jo, uplne se odstroji a metoda je galvanizace.
stando Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 ...este jedna blba otazka...preco si dal nazov PAM 312 DLC???
volfda Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 No, zajímavé... Ale v této kombinaci lahůdka
Návštěvník salamio Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 ...este jedna blba otazka...preco si dal nazov PAM 312 DLC??? Dovolím si odpovědět za něj: DLC = Diamond Like Carbon - a hard coating used to coat watches with a coloured coating. PVD = Physical Vapour Deposition ? a coating used to cover watches with a coloured coating. PVD is not as resilient as DLC and is seen as an inferior coating which flakes easily with age. DLC coatings are formed when ionized and decomposed carbon or hydrocarbon species land on the surface of a substrate with energy typically 10-300eV. DLC films may possess exceptional mechanical (high hardness), optical (high optical band gap), electrical (high electrical resistivity), chemical (inert) and tribological (low friction and wear coefficient) properties and can be deposited at low substrate temperature (<200°C). Více třeba tady a všude možně jinde.
sureshot Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 pridavam sa krasne su (hlavne prva foto). rucky by som nemenil, ci chces all black?
zdr Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 No aj ja si raz znova kupim PAM 000 a hend pojdu na DLC predca len to je odolnejsia uprava ko PVD.
janb Odesláno 5. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2010 pridavam sa krasne su (hlavne prva foto). rucky by som nemenil, ci chces all black? All black, myslim ze bude vypadat uplne perfektne.
tombed Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 co myslím? že vypadají suprovně, už tak perfektní hodinky získaly nový náboj, a ty máš sakra koule,že jsi do toho šel, já bych to asi strachy nedal, gratuluju
Milis Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Hele to je fakt moc hezký. Už už se rozmejšlím, že se svejch 111 zbavím, ale tohle by jim fakt dodalo, navíc tam už ty černý ručičky jsou.. A prosím tě to ti odstrojili přímo v tý DLC lakovně nebo sis to musel nechat někde rozebrat?
Duko Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Gratulujem, hodinky získali iný rozmer. Ešte prezrať akú máš k tomu sponu.
bandicoot Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 ...ale tohle by jim fakt dodalo, navíc tam už ty černý ručičky jsou. bingo - imho ideální kandidát
Jeremy Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 No - samozřejmě přeju, ať majiteli dělají radost. Ale.. nevím, asi budu nepopulární, ale mě se to nelíbí.. Přinde mi to jako míchání piva se sirupem. Kdybych měl jít do černých, daleko hezčí mi přijdou PAM 292 Black Seal, k Radiomiráckému pouzdru mi ta černá sedí líp a v keramice... hauuuuuu.
cigi Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 (upraveno) asi máš recht Jeremy, ale že je něco ještě lepšího, jim u mě vůbec neubírá . A musím souhlasit, že ty s černýma ručkama by byly v černým pouzdře ňamina !! Milis - mazej do lakovny !!! Upraveno 5. května 2010 uživatelem cigi
RC3 Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Naaaadhera gratulujem! Mam 312ky necely mesiac ale toto by som asi neriskol.
Milis Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 asi máš recht Jeremy, ale že je něco ještě lepšího, jim u mě vůbec neubírá . A musím souhlasit, že ty s černýma ručkama by byly v černým pouzdře ňamina !! Milis - mazej do lakovny !!! Ach jo, zrovna teď mám období, že jsou u mě 111 v nemilosti - mám komplexy z tenký ruky, vypadaj jak hodinky pro dědka (choť nejmenovaného chronokamaráda PLYNa), je tam blbej stroječek, nosí je ten hnusnej člověk z webu, co ho obdivuje YPO atd., tj. vypadá to, že by nám 750? pártýdenní odluka prospěla... Navíc mám pěknej PVD Unitas ze Steinhart Aviation, to by teprv byla metamorfóza! Kurva, akorát, nebylo by to s tím strojkem, vzhledem ke všem těm prachům, už nějaký rouhání?
stando Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Mam jednu otazku pre metalurgov....dala by sa technologia galvanizacie aplikovat aj na titaniove puzdro???
janb Odesláno 6. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Mam jednu otazku pre metalurgov....dala by sa technologia galvanizacie aplikovat aj na titaniove puzdro??? Myslim ze by se dalo ale nedelal bych to, titan sam od sebe vypada skvele. Gratulujem, hodinky získali iný rozmer. Ešte prezrať akú máš k tomu sponu. Spona je taky v uprave DLC.
Viktor Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 ... Navíc mám pěknej PVD Unitas ze Steinhart Aviation, to by teprv byla metamorfóza! ku.va, akorát, nebylo by to s tím strojkem, vzhledem ke všem těm prachům, už nějaký rouhání? Na tenhle pokus by ti mohly stačit MM , YPO ti nějaký sežene. Ale beze srandy bych pro tebe měl "čistý" řešení, Luk tady od nás ti udělá (nechá udělat) PVD tvýho origo Panerai zušlechtěnýho strojku, případně ať to udělá komplet ten tulipán, ať jsou všechny náklady v odpovídající výši .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se