bandicoot Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Dnes jsem vstoupil do pokročilého věku a tak jsem si v nostalgické náladě plné vzpomínání na mládí v hajzlu pořídil hodinky, které byly moje první. Dětské primky. Bílé a s datumkou... Několikrát jsem je tu poptával, ale nikdy moc důsledně a tudíž bez odezvy. Když už jsem se vezl na té primácké vlně, dostal jsem chuť i na pavouky. To pouzdro je prostě povedené a hravě strčí do kapsy kolegovy vintážní schaffky. A nakonec jsem neodolal ani elegantům. Myslím, že tím mám vintáže pokryté. Všechny hodinky jsou ve špičkové kondici a tudíž díky toljovi za splnění malého snu. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
cody Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Pekne Bandi. Ja uz na to prisel predloni. Taky uz nemam troje Pavouky jsem jeste nepotkal, s tim pouzdrem jsi to trefil.
jane Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 No ty jsou naprosto skvělý...je až s podivem jak náádherný ty Primky tehdy navrhovali...ty dětský mám taky od taťky - jsou to ty červený s bílejma puntíkama na číslicích - ještě byly v zelený a modrý tuším. Dnes jsem vstoupil do pokročilého věku a tak jsem si v nostalgické náladě plné vzpomínání na mládí v hajzlu pořídil hodinky, které byly moje první. Dětské primky. Bílé a s datumkou... Několikrát jsem je tu poptával, ale nikdy moc důsledně a tudíž bez odezvy. Když už jsem se vezl na té primácké vlně, dostal jsem chuť i na pavouky. To pouzdro je prostě povedené a hravě strčí do kapsy kolegovy vintážní schaffky. A nakonec jsem neodolal ani elegantům. Myslím, že tím mám vintáže pokryté. Všechny hodinky jsou ve špičkové kondici a tudíž díky toljovi za splnění malého snu.
Honza.manta Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Dnes jsem vstoupil do pokročilého věku a tak jsem si v nostalgické náladě plné vzpomínání na mládí v hajzlu pořídil hodinky, které byly moje první. Dětské primky. Bílé a s datumkou... Několikrát jsem je tu poptával, ale nikdy moc důsledně a tudíž bez odezvy. Když už jsem se vezl na té primácké vlně, dostal jsem chuť i na pavouky. To pouzdro je prostě povedené a hravě strčí do kapsy kolegovy vintážní schaffky. A nakonec jsem neodolal ani elegantům. Myslím, že tím mám vintáže pokryté. Všechny hodinky jsou ve špičkové kondici a tudíž díky toljovi za splnění malého snu. Moooc pěkné a krásný stav!
Bert Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Pěkné, pěkné, někdy mi budeš muset vysvětlit, co na těch primkách vlastně je :-)
Pavel K. Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Pěkná trojička Tři dcery - třikrát Prim ? Gratuluju
bandicoot Posted July 24, 2010 Author Report Posted July 24, 2010 Nový řemeny od mistra Šímy......a ne moc nápaditý ani povedený fotky. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Cyber Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Krásný hodinky, taky jsem zase ve fázi nákupní manie :-), sháním Sporty I v NOS stavu, a NOS traktory :-)
bandicoot Posted July 24, 2010 Author Report Posted July 24, 2010 (edited) Stav je super a zpracování taky. Klenutý cifr, giloš, plastické indexy, bombírované ručky... kdeže je dnešní prim... Edited July 24, 2010 by bandicoot
long Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 TO: Bandi Jsi blafoun, moc pěkná fotka jedny z mojich nejoblíbenějších Primek (mám hamižně 2 kousky stejných)Navíc se Mistr Šíma trefil a působí to velice příjemně !
lastam Posted July 26, 2010 Report Posted July 26, 2010 kurna ty primky vypadaj ale skvele, tatka by slintal kdyby je mel v takovym stavu
eskimak Posted July 26, 2010 Report Posted July 26, 2010 Nový řemeny od mistra Šímy... ...a ne moc nápaditý ani povedený fotky. Ten remen je famozny !!! A pasuje k hodinkam dokonale, gratulujem.
Recommended Posts