Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dnes jsem vstoupil do pokročilého věku a tak jsem si v nostalgické náladě plné vzpomínání na mládí v hajzlu pořídil hodinky, které byly moje první.

Dětské primky. Bílé a s datumkou...

Několikrát jsem je tu poptával, ale nikdy moc důsledně a tudíž bez odezvy.

Když už jsem se vezl na té primácké vlně, dostal jsem chuť i na pavouky. To pouzdro je prostě povedené a hravě strčí do kapsy kolegovy vintážní schaffky.

A nakonec jsem neodolal ani elegantům. Myslím, že tím mám vintáže pokryté.

Všechny hodinky jsou ve špičkové kondici a tudíž díky toljovi za splnění malého snu.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 1
Posted

Pekne Bandi. Ja uz na to prisel predloni. Taky uz nemam troje :thumbsup_anim:

Pavouky jsem jeste nepotkal, s tim pouzdrem jsi to trefil.

• 2 weeks later...
Posted

No ty jsou naprosto skvělý...je až s podivem jak náádherný ty Primky tehdy navrhovali...ty dětský mám taky od taťky - jsou to ty červený s bílejma puntíkama na číslicích - ještě byly v zelený a modrý tuším.

Dnes jsem vstoupil do pokročilého věku a tak jsem si v nostalgické náladě plné vzpomínání na mládí v hajzlu pořídil hodinky, které byly moje první.

Když už jsem se vezl na té primácké vlně, dostal jsem chuť i na pavouky. To pouzdro je prostě povedené a hravě strčí do kapsy kolegovy vintážní schaffky.

Všechny hodinky jsou ve špičkové kondici a tudíž díky toljovi za splnění malého snu.

• 2 weeks later...
Posted

Moooc pěkné a krásný stav! :thumbsup_anim:

Posted

Pěkné, pěkné, někdy mi budeš muset vysvětlit, co na těch primkách vlastně je :-)

• 1 month later...
Posted

Krásný hodinky, taky jsem zase ve fázi nákupní manie :-), sháním Sporty I v NOS stavu, a NOS traktory :-)

Posted (edited)

Stav je super a zpracování taky. Klenutý cifr, giloš, plastické indexy, bombírované ručky... kdeže je dnešní prim...

Edited by bandicoot
Posted

TO: Bandi

Jsi blafoun, moc pěkná fotka jedny z mojich nejoblíbenějších Primek (mám hamižně 2 kousky stejných)

Navíc se Mistr Šíma trefil a působí to velice příjemně !

Posted

Nový řemeny od mistra Šímy...

...a ne moc nápaditý ani povedený fotky.

Ten remen je famozny :jawdrop: !!! A pasuje k hodinkam dokonale, gratulujem.