Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A kolik by to melo podle Tebe stat? Vzdyt to nejsou tak zavratny castky. Renovace Igenu je optimalni z hlediska pomeru cena/vykon v cele novodobe produkci Eltonu.

Nevím jestli je optimální ta cena,ale dost lidí si nemůže dovolit hodinky za deset papírů a tak hledá levnější alternativy.Tím samozřejmě neschvaluju fejkování Prim číselníků.

Odesláno

Nevím jestli je optimální ta cena,ale dost lidí si nemůže dovolit hodinky za deset papírů a tak hledá levnější alternativy.Tím samozřejmě neschvaluju fejkování Prim číselníků.

Nerikam, ze cena je optimalni, sle ze renovovany Igeny jsou cenove optimalni v ramci novodoby produkce.
Odesláno

A kolik by to melo podle Tebe stat? Vzdyt to nejsou tak zavratny castky. Renovace Igenu je optimalni z hlediska pomeru cena/vykon v cele novodobe produkci Eltonu.

Asi si nerozumíme. Cenu samozřejmě chápu a respektuji, ale když chci koupit korunku za 500 Kč, obočí mi to zvedne. Celková cena za renovaci se mi zdá v pohodě. Prakticky komplet nové hodinky za 12 tisíc a ještě tak pěkné, nemám nic proti.

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odesláno

Ono kdy bylo na Parexáckým cifru dotažené to M, tak by to horko těžko někdo poznával, protože renovační z Primu jsou také hodně rozdílné v závislosti na barvě, ale bohužel cena je někde jinde...

Odesláno

Ono kdy bylo na Parexáckým cifru dotažené to M, tak by to horko těžko někdo poznával, protože renovační z Primu jsou také hodně rozdílné v závislosti na barvě, ale bohužel cena je někde jinde...

Tech rozdílu je tam vic a poznat to jde i bez M.

Odesláno

Asi si nerozumíme. Cenu samozřejmě chápu a respektuji, ale když chci koupit korunku za 500 Kč, obočí mi to zvedne. Celková cena za renovaci se mi zdá v pohodě. Prakticky komplet nové hodinky za 12 tisíc a ještě tak pěkné, nemám nic proti.

Nojo... to jo...  pár jich mám... ale hodinky bez strojku za dvanáct tisíc jsem teda na trhu eště nepotkal... ale jsou krásné, to teda jsou !!!

Odesláno

Vidíš jak jsi mě vtipně setřel.

K věci. Pokud se nepletu, strojek se dá sehnat za pár stovek v jakýchkoliv Sport 2 a jiných, ne?

Odesláno

Bereš mi to z úst. Co teď tvoří Elton nikdy nevím jestli je to Parexo či ne. Poznat to může pouze ten co má veliké zkušenosti z Parexem, běžný uživatel pozná hovno. Není to tak dávno se odborníci dohadovali jestli je to Parexo, či ne a nakonec nebylo. 

Vědomě bych padělek na ruku nevzal ale kdo může mít dnes jistotu ...

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

já bych to tak nehrotil, řekl bych tomu - jiné tržní provedení. Nakonec ani Elton k tomu nemůže nic říkat, když mu původní značka Prim nepatří, oni jsou Elton hodinářská. No a k tomu celý problému se značkou Prim by se ještě muselo řádně vyzkoumat zdali je kompletně celá výroba od prvopočátků fejkem Lipu bez licence.  Zatím tomu vše nasvědčuje, tak vlastně raději to neřešme a bude pohoda, klídek, tabáček, no ni?

O nějaký ciferník v českých luzích a hájích není  nouze, ale to snadno zapadne, osobně si myslím, že tady kvůli nějaké skutečné původnosti u primek probíhají přehnané boje a napětí. No nic, zase jen můj názor, :notworthy:  :photo:

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Pokud teď někdo vyrábí výrobek se značkou, kterou nevlastní (Prim, Adidas...), je zase podle mne 100 % fejkař.

Ten strojek od Lipu už bude nejspíš "promlčený" jako Unitas, nebo se mýlím?

Návštěvník eloga
Odesláno

Pokud vyrábí firma výrobek se značkou, která mu nepatří - tak ano, ale to se hodí na Parexo i na Elton......

K té věci s tím Lipem, nejde o promlčenost, ale o fakta...., takže ano nebo ne.

*

Ale nemá cenu se kvůli Lipu trápit, stejně to vidím s parexem, konec konců smysluplnější by bylo, aby se opravdu odlišilo jako druhovýroba, a na trhu by to bylo za třetinové ceny, nebo podobně. Ale těch hodinářů, co hodinky skládá z dílů, a nejen primky, je přece u nás mraky.... Takže není cesta to ničit, ale snížit jim distribuční ceny a tím pádem zabrat ten segment s dílama u primek pro Elton.. To bych viděl jako úkol a jednu z možných realizací pro primTeam.  :notworthy:

**

Odesláno

Repliky původních tahů jsou z mého pohledu jedním slovem perfektní a já touto cestou děkuji accutronovi za tento počin. Vím, že oko odborníka určitě originál rozezná, ale můj laický zrak mi říká, že tyto repliky se opravdu velice povedly. Jsou vyrobeny přímo v Eltonu?

Odesláno

Repliky původních tahů jsou z mého pohledu jedním slovem perfektní a já touto cestou děkuji accutronovi za tento počin. Vím, že oko odborníka určitě originál rozezná, ale můj laický zrak mi říká, že tyto repliky se opravdu velice povedly. Jsou vyrobeny přímo v Eltonu?

Ne. Elton s tím nemá nic společného. Je to kompletně moje dílo. Snad jen souhlas, který jsem v loňském roce dostal k použití tvaru, který kopíruje originální řemínek k Prim Sportům 1. generace.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...