Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak v tomto případě opravdu klobouček dolů, já se skutečně domníval, že na tom Elton nějak participoval třeba za účelem rozšíření sortimentu v rámci renovací. Zbývá se Tě jen zeptat, zda se jedná o omezenou sérii, nebo zda budou řemínky k dispozici po delší dobu. 

Odesláno

Tak v tomto případě opravdu klobouček dolů, já se skutečně domníval, že na tom Elton nějak participoval třeba za účelem rozšíření sortimentu v rámci renovací. Zbývá se Tě jen zeptat, zda se jedná o omezenou sérii, nebo zda budou řemínky k dispozici po delší dobu. 

Řemínky by měly být k dispozici delší dobu. Předpokládám, že je v rámci renovací začne nabízet i Elton.

Odesláno

Krásná práce. Můžu se zeptat, jestli nejsou v plánu původní "vojenské" řemeny jako byly na Eltonech a původních Orlících?

Odesláno

Mě by třeba zase zajímalo, jak poznat originál starý gumový řemen od nového.

Originální řemeny z první poloviny 70. let jsou "scvrklé" tzn. že jsou užší než 19 mm a rovněž o něco kratší. Navíc na dělící rovině mají značné otřepy. Díky degradaci materiálu jsou velmi křehké. Nedají se nosit, neboť by se rozpadly na ruce.

Moje řemeny mají správnou šířku tj. 19 mm, jsou bez otřepů v dělící rovině a samozřejmě se dají bez problémů nosit.

Odesláno

asi polozim stupidni dotaz - co je to delici rovina? :)

jaka je sirka u spony? planuje se jina spona/material? 

jak je to s tema barvama? jake vsechny budou? v nabidce primlandu zatim nic nevidim... 

doufam, ze tech barev nebude moc, jinak by to zaclo bejt drahy! :D

Odesláno

asi polozim stupidni dotaz - co je to delici rovina? :)

jaka je sirka u spony? planuje se jina spona/material? 

jak je to s tema barvama? jake vsechny budou? v nabidce primlandu zatim nic nevidim... 

doufam, ze tech barev nebude moc, jinak by to zaclo bejt drahy! :D

Dělící rovina je místo kde k sobě dosedá horní a spodní část lisovstřikové formy. Na tomto konkrétním řemenu je dělící rovina po jeho obvodě.

Šířka u spony je 16 mm. Přesně jako u originálu. Plánuji i levnější variantu, kdy místo kovové spony bude plastová.

Barvy zatím budou následující: černá a červená. Plánuji žlutou.

Odesláno

(sem si myslel ale opravdu zadny spoj na fotkach neni videt :))

diky moc za info, ta cerna to jisti! a premyslim, jak bude fungovat remen napr se signovanou primackou sponou (resp jak se elton postavi ke sponam v ramci renovaci)

Odesláno

Signovaná renovační spona na sporty má 18mm. Accutron píše, že jeho řemen má šířku u spony 16mm.

Odesláno

A kde se dají objednat ? Zatím jsme je nikde nenašel.

Řemínky by měly být k dispozici delší dobu. Předpokládám, že je v rámci renovací začne nabízet i Elton.

Odesláno

Signovaná renovační spona na sporty má 18mm. Accutron píše, že jeho řemen má šířku u spony 16mm.

Domnívám se, že pro Elton nebude žádný problém nabídnou signovanou ocelovou sponu o šíři 16 mm.

Odesláno

Mám dotaz, dávali jste si někdo hliníkovou vložku v eltonu ale bílou s černými indexy ? Jak to vypadá naživo ?

Viděl jsem zatím naživo jen tu černou a ta je opravdu pěkná.

Odesláno

Chci si udělat radost a hledám do jakého stavu si udělat Igeny :-d, od accutrona jsem koupil celkem pěknej původní cifr černej, nechám vyměnit ručky a vložku lunety, a přemýšlím právě o bílé variantě + k tomu černý remake původního pásku opět od accutrona a mohlo by to být fajn :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...