aukroprim Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Děkuji, Hirsch je 20mm, takže širší, ale šel tam v pohodě. Je opravdu masivní řemen i sílou materiálu, takže vyplní skoro celou mezeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Ty origo pásky, které myslíš ty, jsou na PS2. Na PS1 patří tenhle, a ten tu mezeru řeší podle mého perfektně. Jo jo, tak to už chápu... Díky za ukázku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 tak tohle vlákno mě před pár týdny natolik zblblo, že jsem jedny Igeny před časem taky pořídil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 tak tohle vlákno mě před pár týdny natolik zblblo, že jsem jedny Igeny před časem taky pořídil.... Tak ukaž fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 (upraveno) Na nošení jsou příliš divoké, ale ve sbírce se vyjímají hezky Upraveno 23. října 2010 uživatelem Biges 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudorovec Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Pěkné jedničky,ručky a vložka lunety jsou původní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Mám takovej dotaz, když pošlou PS1 do Eltonu na renovaci, vrátí mi i mé staré původní díly ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Už se to tu řešilo. Vrátí, ale musíš o to výslovně požádat. Jinak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Na popud Bigesa, za co mu tymto dakujem, sem davam fotky svojich Prim Sport 1 v naleyovom stave a sucasnom stave aj s pribehom ako som k nim prisiel. Hodinky mam priblizne rovnako dlho ako som registrovany na fore. Nasla ich mama, cestou do prace prechadza cez jeden stary priemyselny park, kde su uz nove firmy a neohradena ostala len panelova cesta krizom cez ten park. Pri ceste v nizkej trave sa nieco lesklo, tak sa prizrela blizsie a boli to Igeny na tom kovovom tahu, tak mi ich priniesla. Potom som ich dal vycistit, nastavit, vymenit sklicko a kupil som kozeny remienok, pravidelne ich nosim a idu presne. Fotka Igenov po najdeni a teraz 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Hezký příběh, dík za fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Dnes dorazily z renovačního procesu Igeny. Jsou parádní, jsou krásně červené a stálo to za to. Malou záhadou zůstává, proč mi v balíčku vyměněných náhradních dílů dorazily 2 setrvačky. Platil jsem jenom jednu, tak tam asi bude jedna chybět, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rednaxela666 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 krasa krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Jo, jo, kdo nema nebo aspon nemel Igeny, jakoby ani nebyl chronomagor . Myslim, ze jsou to nejkultovejsi hodinky na foru (heh, kacirska myslenka, ale co uz). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Jo, jo, kdo nema nebo aspon nemel Igeny, jakoby ani nebyl chronomagor . Myslim, ze jsou to nejkultovejsi hodinky na foru (heh, kacirska myslenka, ale co uz). Tyhle konkrétní budou pro švagra nechronomagora. Jenom si říkám, co je v NMnM za šlendrián, když přijde v balíku jedna nová a jedna použitá setrvačka a funkční hodinky. Jakou setrvačku tam dali? Nějakou, kterou našli na zemi? Nebo nějakou vyndanou z jiných Igen na renovaci? Nebo je tam původní a ta stará co jsem dostal bude chybět někomu jinýmu? Je to banda diletantů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Dnes dorazily z renovačního procesu Igeny. Jsou parádní, jsou krásně červené a stálo to za to. Malou záhadou zůstává, proč mi v balíčku vyměněných náhradních dílů dorazily 2 setrvačky. Platil jsem jenom jednu, tak tam asi bude jedna chybět, ne? Prémie zdarma, co si stěžuješ? Raději udělej fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Prémie zdarma, co si stěžuješ? Raději udělej fotky Fotky večer. nenosím aparát do práce. Já si vlastně nestěžuju, jenom bych rád věděl, co v těch hodinkách dělá krok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Nechci z tohoto vlákna dělat inzerci, ale nemá někdo navíc nějaké ošoupané poudro na PS1 ? Do kategorie inzerce vložím inzerát a za případné nabídky děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.... Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Taky se přidám,nemá někdo na prodej červené Igeny,klidně i v horším stavu.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Tak se hlásím jako další "postiženej". Chtěl bych ke svým PS 2 si pořídit také 1. generaci, takové hodinky jsem kdysi měl. Na Aukru mě zaujaly tyhle: http://aukro.cz/item1287733442_krasne_prim_sport_prvni_generace.html pravda, cena je vyšší, ale jestli jsou originál, klidně bych do nich šel. Co na ně říkáte? Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 No já bych řekl, že jsou docela pěkné, ale cena je naopak ještě nízká. Připrav se, že to ještě vyleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se