Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Na popud Bigesa, za co mu tymto dakujem, sem davam fotky svojich Prim Sport 1 v naleyovom stave a sucasnom stave aj s pribehom ako som k nim prisiel. Hodinky mam priblizne rovnako dlho ako som registrovany na fore.

Nasla ich mama, cestou do prace prechadza cez jeden stary priemyselny park, kde su uz nove firmy a neohradena ostala len panelova cesta krizom cez ten park. Pri ceste v nizkej trave sa nieco lesklo, tak sa prizrela blizsie a boli to Igeny na tom kovovom tahu, tak mi ich priniesla. Potom som ich dal vycistit, nastavit, vymenit sklicko a kupil som kozeny remienok, pravidelne ich nosim a idu presne. :clap:

Fotka Igenov po najdeni a teraz

post-7388-088781300 1288035888.jpg

post-7388-073599300 1288035902.jpg

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes dorazily z renovačního procesu Igeny. Jsou parádní, jsou krásně červené a stálo to za to. Malou záhadou zůstává, proč mi v balíčku vyměněných náhradních dílů dorazily 2 setrvačky. Platil jsem jenom jednu, tak tam asi bude jedna chybět, ne? :D

Odkaz ke komentáři

Jo, jo, kdo nema nebo aspon nemel Igeny, jakoby ani nebyl chronomagor :). Myslim, ze jsou to nejkultovejsi hodinky na foru (heh, kacirska myslenka, ale co uz).

Tyhle konkrétní budou pro švagra nechronomagora. Jenom si říkám, co je v NMnM za šlendrián, když přijde v balíku jedna nová a jedna použitá setrvačka a funkční hodinky. Jakou setrvačku tam dali? Nějakou, kterou našli na zemi? Nebo nějakou vyndanou z jiných Igen na renovaci? Nebo je tam původní a ta stará co jsem dostal bude chybět někomu jinýmu? Je to banda diletantů...
Odkaz ke komentáři

Dnes dorazily z renovačního procesu Igeny. Jsou parádní, jsou krásně červené a stálo to za to. Malou záhadou zůstává, proč mi v balíčku vyměněných náhradních dílů dorazily 2 setrvačky. Platil jsem jenom jednu, tak tam asi bude jedna chybět, ne? :D

Prémie zdarma, co si stěžuješ? :)

Raději udělej fotky ;)

Odkaz ke komentáři

Tak se hlásím jako další "postiženej". Chtěl bych ke svým PS 2 si pořídit také 1. generaci, takové hodinky jsem kdysi měl. Na Aukru mě zaujaly tyhle:

http://aukro.cz/item1287733442_krasne_prim_sport_prvni_generace.html

post-13018-082921500 1288264392.jpg

post-13018-010150100 1288264505.jpg

pravda, cena je vyšší, ale jestli jsou originál, klidně bych do nich šel. Co na ně říkáte?

Díky za radu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...