jankoxxx Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 (upraveno) mozna ziju v nejake sladke nevedomosti, ale proc z toho mate obavu? prijde mi, ze spis chytnu nejaky ekzem z dotykani se tyce v metru nez z vintage olezleho pouzdra hodinek do MHD len s rukavickou!!! EDIT: chrom obsahuje nikel a ten moze sposobovat neprijemne alergie Upraveno 18. května 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Mam renovovany i olezly, olezly nosim radsi, proc nevim, jeste jsem o tom nepremyslel. Nerezovky mam na 20mm hirschi, o ten mm se smrskne uplne v pohode, fotky jsou nekde v tomhle vlakne. Puvodni jsou na nejake 18mm gume a ta mezera mne tam dost vadi, ono to neni pul mm na kazde strane, vzdycky je to dorazene k jedne nozce, takze je tam ta mm skvira, i tak je rad nosim. Na tom hadraku to asi bude lepsi, nema tak 'ostre' hrany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Tak zkusím dát pár fotek, když je to to chlubící vlákno. Třeba mi řeknete jak je to SS pouzdro akutní. Na fotkách to vypadá tedy docela hrůzně, v reálu je to podstatně míň olezlé. Vypadaji hodne pekne. A navic, jestli to neni optickej klam, mas bombirovany rucky, jako jsou treba na Orlikach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 To není optický klam, bohužel ta rez to kazí ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Tak se mi vrátili hodinky z opravy. Strojek nebyl tak O.K. jak jsem si myslel. Navíc byl přeleštěn a vůbec. No mám z toho jak vypadá radost. Dám sem fotky strojku v chodu, tak proto ty kolečka vypadají, jak vypadají. Teď jen přežít těch pár měsíců ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Tak se mi vrátili hodinky z opravy. Strojek nebyl tak O.K. jak jsem si myslel. Navíc byl přeleštěn a vůbec. No mám z toho jak vypadá radost. Dám sem fotky strojku v chodu, tak proto ty kolečka vypadají, jak vypadají. Teď jen přežít těch pár měsíců ... . Paráda. Dáš kontakt na hodináře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Tak doufám, že můžu Místní člen s nickem valis. Jinak v reálu je to o moc lepší, docela jsem se trápil s tou modrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 (upraveno) tak se pochlubim, no. s vellkou pomoci bigese (velky a uprimny dik!), kterymi pomohl sehnat strojek, poskytl tuzemsko adresu pro elton a jeste mi s hodinkama zasel na serizeni k p. Frydlovi, mam po posledni navsteve v CR konecne doma IGENy. predchozi bigesovy prispevky beru vazne, bohuzel jsem nemel zadne svoje igeny, ke kterym bych mel citovou vazbu (nebylo k cemu, nikdy jsem je nevlastnil). takze jsem si nechal udelat barvu dle vlastniho prani (ma to konkretni podtext a duvod, ale ten tady psat nehodlam) a kdyz uz jsem byl pri objednavani, tak jsem si nechal prihodit lunety v kombinacich modra-bila, bila-modra, cerna-bila, bila-cerna (viz foto). IGENy v modre vypadaji skvele, ale nemam zadny odpovidajici pasek, tak jsem tam nasadil klasicky cerny s bilymi indexy a nahodil to na remen, ktery jsem koupil puvodne pro Seiko Spirit. nevim, jestli to je idealni, ale je to to nejlepsi, co mam momentalne doma. tipy na vhodny remen samozrejme vitam (kovotex trencin, ja vim... ale treba nekoho napadne neco fajn k te modre). aby to nevypadalo, ze se vznasim v sedmem nedu (nebo dve) bych mel. jednou je potisk na datovem venci. nektera cisla jsou krasne "hladka", tisk je jemny a prijemny. pak se to prehoupne a u dvoucifernych cisel - viz dnesni datum - uz to je takovy hrubsi potisk... trosku to razi do oci. mozna to tak nevynikne, to bych tady musel dat fotku na srovnani. no ale to je detail a navic to proste je vlastnost toho puvodniho datoveho vence. pokud si dobre vzpominam, moje renovovane Prim Sport 2 to mely taky tak. druha vytka - spis uvaha - smeruje na sklo. tedy plast. tak si rikam, ze na bezne noseni bych tam snesl safir... no ja vim, svatokradez... ale kdyz on je ten klenutej plast tak strasne nachylnej na mikroskrabance. PS2 jsem prakticky nenosil a pri prodeji me novy majitel presto upozornil na mikroskrabance, ktere tam byly. a to jsem byl taaak opatrny! no, jak rikam, to je spis uvaha. ale ten design je fakt dobrej... konec koncu, ja jsem barbar, kupoval jsem je prave a jen (skoro) proto, ze se mi libi. takze asi tak. (edit: preklepy, y=z) Upraveno 30. června 2011 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 vyborne, mna caka velmi podobna farebna kombinacia. uz sa neviem dockad ked budu v july hotove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Gratulace k parádnímu kusu Ta sada vložek do lunety je k nakousnutí , chvíli jsem si je v duchu "prohazoval". Ještě pár řemenů s různým prošitím a bude k dispozici velké množství kombinací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 diky. mel jsem to, ja blbec, vyfotit predtim, nez jsem to prehodil. mimochodem jsem totalni lempl, tak jsem poctive hledal vlakno, kde se to resilo, ale i tak jsem se zapotil a chvilemi se mi zdalo, ze s tou lunetou prohravam 0:1 na body. ale neni to nakonec tak tezky. fotky pridam, az to vsechno vyzkousim, ty kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Jsou parádní, přímo "dech beroucí"!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 (upraveno) Viděl jsem je a jsou skutečně moc pěkný! A s tím černým kroužkem jim to sluší. A samozřejmě i díky fotografovi (Taky bych se měl těm hodinkám zase víc věnovat... ale to jsou pořád nějaké starosti...) Upraveno 30. června 2011 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 little_w: Jsou dost dobry, vazne! S bilou lunetou s modrym potiskem budou jeste libovejsi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 (upraveno) Me staricke potapecske Igeny si udelaly vylet a pluly pod ceskou vlajkou v Egejskem mori Upraveno 4. července 2011 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 to little_w Moc pěkná barva,zese tak trochu jiné hodinky.Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Hodinky krásné a fotografie dělal čaroděj ( prostě závidím každému, kdo to umí takto nafotit ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Zajímalo by mě, jak by vypadaly s modrou lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0426 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Zdravím všechny příznivce IGEnů, po chvilce shánění se zadařilo a k červeným sportům jsem si pořídil černé. Pouzdro trošku olezlé, jinak ale v super stavu, přesnost chodu do 3 vteřin, luminiscence skvělá atd. atd. Teď se mi podařilo sehnat fungl nové nenošené pouzdro, dýnko a lunetu. Vše bez jediného škrábanečku a je znát, že na ruce ani jeden díl nebyl. Mám teď ale velké dilema, mám to proházet a nechat si na běžné nošení funglovku? Není to škoda? Podle mne ne, ale nemá někdo tušení jak dlouho vydrží nové pouzdro než začne odcházet chrom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Zdravím všechny příznivce IGEnů, po chvilce shánění se zadařilo a k červeným sportům jsem si pořídil černé. Pouzdro trošku olezlé, jinak ale v super stavu, přesnost chodu do 3 vteřin, luminiscence skvělá atd. atd. Teď se mi podařilo sehnat fungl nové nenošené pouzdro, dýnko a lunetu. Vše bez jediného škrábanečku a je znát, že na ruce ani jeden díl nebyl. Mám teď ale velké dilema, mám to proházet a nechat si na běžné nošení funglovku? Není to škoda? Podle mne ne, ale nemá někdo tušení jak dlouho vydrží nové pouzdro než začne odcházet chrom? Já bych je teda nechal ležet doma ve vitríně a chodil se k nim každej večer modlit Mě se na sportech dvojkách začaly dělat tečky od potu asi po roce nošení, ale to jsem je teda tahal pořád, i na kolo, plavání, vykoupaly se v moři, prostě jsem je nešetřil. A odranej chrom na nich můžeš mít třeba hned první den, když zavadíš o futra nebo s nima někde nechtěně třískneš. Prostě bych je nechal jen ve sbírce, k dalšímu pouzdru v takovým stavu už se nemusíš dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se