Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Igenů jsem měl 15, ale docela mi chybí tyhle, už ani nevím, kdo je má.

Taky jich mám hafo ..teda 10 a taky mám slabost na Elton sport. Oboje jsou limitky a podle fotky nepoznám které jsou které   :frusty:

post-38450-0-70404000-1442673567_thumb.jpg

Odesláno

Ještě to hodím i tady. Hlavně kvůli dotazu. Nemáte někdo korunku, případně i s osičkou na Igeny? Ta moje je dost jetá a rád bych něco hezčího. Že můžu koupit u Eltonu vím. 

post-39735-0-98767100-1443001212_thumb.jpeg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Boha jeho, tak jsem byl nemile překvapen nabídkou paní Radové :D Dostal jsem skvělý nápad prodat současné Igeny a koupit pouzdro, cifr a ploché ručky (vše Elton). Chtěl jsem se ideálně přiblížit hodinkám, které má tuším Zekon, takže nový cifr a ideálně i vložka lunety z duralu.

post-19068-0-76189100-1377610903.jpg

Nerez pouzdro s duralovou vložkou 6849 Kč. 

Jako, jo, to ještě nějakým způsobem beru, ale ciferník mi vyrazil dech :D

"nový číselník černý pololesklý s lum. alá Orlík dle původní matrice 2800,-Kč a ploché nerezové ručky s lum. alá Orlík 1000,-Kč

- nový číselník černý pololesklý s lum. alá Orlík dle původní matrice 2800,-Kč a bombírované leštěné ručky s lum. alá Orlík 1700,-Kč" 

To jako fakt? :D To je tam rozdíl v ceně dvojnásobný za nátisk podle původní matrice a jiné barvy lumi? Ručky už jsou v pohodě - tam je příplatek jen 200 Kč za stejnou lumi jako na cifru :D

No nic, asi půjdu prostě do jejich základní nabídky - žluté indexy a k tomu ploché ručky (dohromady 2300 Kč) a nerez pouzdro s plastovou vložkou (5370 Kč).

Náhodou, nemáte někdo fotku toho základního cifru se žlutými indexy? Všude jsem viděl jen bílé a zelené indexy a když jsem viděl žluté, nebyl jsem si jistý, zda je to ten konkrétní základní odstín.

Odesláno

Boha jeho, tak jsem byl nemile překvapen nabídkou paní Radové :D Dostal jsem skvělý nápad prodat současné Igeny a koupit pouzdro, cifr a ploché ručky (vše Elton). Chtěl jsem se ideálně přiblížit hodinkám, které má tuším Zekon, takže nový cifr a ideálně i vložka lunety z duralu.

Nerez pouzdro s duralovou vložkou 6849 Kč. 

Jako, jo, to ještě nějakým způsobem beru, ale ciferník mi vyrazil dech :D

"nový číselník černý pololesklý s lum. alá Orlík dle původní matrice 2800,-Kč a ploché nerezové ručky s lum. alá Orlík 1000,-Kč

- nový číselník černý pololesklý s lum. alá Orlík dle původní matrice 2800,-Kč a bombírované leštěné ručky s lum. alá Orlík 1700,-Kč" 

To jako fakt? :D To je tam rozdíl v ceně dvojnásobný za nátisk podle původní matrice a jiné barvy lumi? Ručky už jsou v pohodě - tam je příplatek jen 200 Kč za stejnou lumi jako na cifru :D

No nic, asi půjdu prostě do jejich základní nabídky - žluté indexy a k tomu ploché ručky (dohromady 2300 Kč) a nerez pouzdro s plastovou vložkou (5370 Kč).

Náhodou, nemáte někdo fotku toho základního cifru se žlutými indexy? Všude jsem viděl jen bílé a zelené indexy a když jsem viděl žluté, nebyl jsem si jistý, zda je to ten konkrétní základní odstín.

Celkově mě vyšly na cca 20k i s černým kaučukem, měl jsem tam ještě průhled a sadu modřených šroubků.

Odesláno

Není to moje fotka ani hodinky. Ale našel jsem ji ve svém adresáři s inspiracemi IGENů. To by měla být žlutá lumi.

post-27479-0-89836200-1444043585_thumb.jpg

Odesláno

tak mna od nerezu odradilo to plastove sklicko. mam pekne dve puzdra. jedno bez odratia, druhe jemne, takze nerez ma lakal skor preto, ze ich nosim casto a predsa nerez je nerez. ale plastove sklicko to stoplo. vylestil som si vsetky sklicka a ako doslo chladnejsie pocasie a dlhe rukavy, hned pribudli skrabance

. takze to vidim tak, ze ak ich chcem nosit 4x rocne mozem lestit. a aby som to riesil pri nereze, tak to uz nie. za tu cenu ani nahodou. ale pekne su tie nerezovky velmi 

Odesláno

:lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2: Tak Prim opět zdražil už tak předražené pouzdro :D

Tak jsem si nechal raději udělat nabídku na základní ciferník se žlutými indexy, k tomu odpovídající ploché ručky a klasika nerez pouzdro, protože předešlá konfigurace byla cenově úplně mimo. Přišlo mi tohle 

nové nerezové pouzdro (součástí je: plastové sklo, korunka s krčkem, černá luneta - bílé indexy, plné víko - popis laserem, otočný kroužek,zpruha kroužku, trubka pouzdra, armovací kroužek, těsnění, natahovací hřídel ? kterou upravíte dle potřeby) za 5649,-Kč

280 Kč navíc, oproti minulému měsíci. Asi je to tím, že už se blíží Vánoce :D Aspoň ten cifr a ručky zůstaly cenově nezměněny. Akorát nechápu, proč chtějí příplatek za užší indexy, když vlastně ještě ušetří luminiscenci :D

No, čím více se zabývám tou renovací, tím více zjišťuju, jak úplně mimo tohle je. Ale stejně to chci. I když se mi to zdá špatně.

Beet:

Děkuji za fotku. Jsou to ty základní žluté indexy. 

Odesláno

:lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2: Tak Prim opět zdražil už tak předražené pouzdro :D

Tak jsem si nechal raději udělat nabídku na základní ciferník se žlutými indexy, k tomu odpovídající ploché ručky a klasika nerez pouzdro, protože předešlá konfigurace byla cenově úplně mimo. Přišlo mi tohle 

280 Kč navíc, oproti minulému měsíci. Asi je to tím, že už se blíží Vánoce :D Aspoň ten cifr a ručky zůstaly cenově nezměněny. Akorát nechápu, proč chtějí příplatek za užší indexy, když vlastně ještě ušetří luminiscenci :D

No, čím více se zabývám tou renovací, tím více zjišťuju, jak úplně mimo tohle je. Ale stejně to chci. I když se mi to zdá špatně.

Beet:

Děkuji za fotku. Jsou to ty základní žluté indexy. 

Nejak tomu nerozumim tem strasne predrazenym cenam na to ze to jsou ceske hodinky prim tak hodne v eltonu hresi na to ze je o renovaci sportu takovy velky zajem jinak ty ceny jsou nekrestanske a plastove sklicko to se name nezlobte je to klasika ale nic to nevydrzi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...