Tikal Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Okem to je nepostřehnutelné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Jasně, ale když se podíváš, jak je tu většina vymazluje ,tak tě to prostě nedá spát a snažíš se taky o to samé.Alespoň já to tak dělám a stojí to spoustu penízků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Jedna zamorska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Jedna zamorska...Pěkná fotka. Když to vidím, docela mi ty igeny chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Pěkná fotka. Když to vidím, docela mi ty igeny chybí.Diky. Ty tve noudejty byly jeste o level jinde, skoda jich Doufam, ze jsou v dobrych rukou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Radku - nemáš to ještě s bílejma lunetama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Neboj, už to začínám násobit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Toho jsem se obával. A už je sbíráš, nebo ještě ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Toho jsem se obával. A už je sbíráš, nebo ještě ne? Jsem na vážkách.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adammm Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) Zdravím chlapi. Mám první dva přírůstky do začínající sbírky. Chtěl jsem se poradit u zkušenějších. 1) PS1 černé - původ neznámý, gumový řemec je 18mm, zřejmě z jiného stroje, pouzdro má skoro celé chromování, hodinky jdou výborně, lehce upravit čas oběma směry, datum plynule přeskakuje, snadno jdou natáhnout. Ručičky a hlavní indexy ještě luminiují. Na plné natažení šly 49 hod. Minutová ručička po okrajích lehce zkorodovaná, mezi 2 a 3 indexem v jednom bodu odlouplá barva a taková matná šmouha, celkově si myslím, že jsou velmi zachovalé. Myslíte, že původní stav?Doporučili byste rozebrat a vyčistit?Myslíte, že by šlo jarovou vodou vyčistit tu matnou šmouhu mezi 2 a 3 indexem?Neměl by někdo návod jak? Zatím jsem nenašel zde ve fóru.Popř. neukázal by mi to někdo na živo? Jsem z Ostravy, ale pravidelně bývám v Praze. 2) PS1 modré - původ neznámý, u těch PS se mi líbí modrý ciferník, proto jsem si je koupil. Bohužel jsou v trošku horším stavu než ty černé. Chromování více slezlé (viz foto zezadu), korunka téměř ojetá, budu chtít ji vyměnit. Ručičky lehce ještě luminiují. Datum přeskakuje v pohodě, natahnutí na plný stav jde lehce. Na plné natažení doba chodu zatím nesledována. Luneta mezi 45 a 15 má takový povlak, mapy. Jde nějak odstranit? Myslíte, že původní stav?Co mě znepokojuje, je fakt, že ztuha se nastavuje čas. Zřejmě budou chtít promazat, co si myslíte? Ciferník má kolem středového bodu až k indexům takový hnědý povlak/špínu. Myslíte, že to půjde vyčistit jarovou vodou/jinak?Dělá ještě někdo nové pochromování? Doporučili byste? Díky za reakce na otázky. Upraveno 25. března 2016 uživatelem Adammm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Původně vydají a ty černé jsou pěkné.Lunetu neopravíš - když vyloupneš vložku z rámečku, tak barva zůstane přirostlá na rámečku a je vymalováno.Ciferník bych nečistil, většinou to skončí poničením ciferníku.A jestli hodinky bez problému jdou, tak nemá cenu je čistit nebo servisovat, jsou to vyhozené peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Ten armovací kroužek vypadá, že je taky získal pár ranek a vyrovnání to asi taky nebude jen tak a za novej chce Elton něco přes 1000 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Panove, je mi to celkem trapne, ale radeji se zeptam, nez neco zprasim. V r. 2010 jsem si nechal zrenovovat Igeny. Kdyz uz byly v NMnM, tak jsem si nechal udelat ctyri lunety v barve na zakazku, aby ladily k ciferniku, ktery byl taktez na zakazku. Nosim je jen prilezitostne, ALE... vim stoprocentne, ze jsem ruzne prehazoval lunety a stridal jsem to. Ted uz jsem je fakt dlooooouho nemenil. Rano jsem si k tomu sedl a mam totalni okno. Muzete mi prosim nekdo pripomenout, jak se vynda a prehodi ta vlozka lunety To mam jenom najit neco supertenkeho a vrazit to mezi kraj lunety a vlozku a vypacit to? Vubec si to nevybavuju... pomoc! Rozhodne si nepamatuju, ze by to bylo slozite... jde mi jen o to, jestli v tom neni nejaky figl, ktery jsem zapomnel. Foto: POMOC!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Tenký nožík mezi lunetu a pouzdro, mírně a s citem zapáčit směrem do pouzdra, drát zapruží, luneta vyskočí, pak z vnitřní strany vytlačíš vložku, dáš novou, vyčistíš drážky, nasadíš lunetu na pouzdro, jemně a s citem zatlačíš, luneta zaskočí kam má, hotovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Jak říká Tom,shodit celou lunetu /ne jen vložku/.Zkrátka sundáš ten kovový kroužek Honzo.A pak vytlačíš vložku z lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Ano přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Jak to rikate, tak to jednak dava smysl, a taky se mi to pomalu pripomina... Ted uz jsem mimo domov, ale hned po navratu to zkusim dle instrukci. Velice vam dekuji, panove. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Dobrá rada na závěr : Nedávej si předtím panáka na kuráž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Koukal jsem na ty Andyho Igeny,jsou samozřejmě krásný, ale světle hnědý řemínek mi k nim nějak nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se