Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Doplneni drivejsiho dotazu:

Panove, moc dekuji. Panaka jsem si odeprel (diky za tip, straspole!), a behem minuty jsem to mel. Celkem jsem si to zpetne i vybavil. Snad priste nezapomenu :-)

Tady je moje dnesni verze (aby to nevyznelo tak, ze ted to budu menit denne - hodlam to tak zase nejaky cas nechat), modra luneta s bilymi indexy:

igen_bluewhite.jpg

P.S. Kyticky pod rukou muzete ignorovat... znam vas, bando, urcite to nekdo bude chtit okomentovat. Je to jen polstar na gauci, pri foceni jsem si ho nevsiml :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to nemyslel vubec zle, Bohusu. Snad bys me nepodezrival z takove prizemni ukrivdenosti. :D My jsme se teda taky zrovna vratili od znamych, a nacpanej jsem taky fest. Dortu tam bylo na muj vkus az moc... anglani jsou mlsne huby a cim sladsi, tim lepsi. Je to jako jist cukr primo ze sacku. No, nastesti na sladke nejsem, tak jsem to prezil jenom s omluvou a s jednou lzickou "na ochutnani". To by jeste slo. I tak jsem to ale musel splachnout dvema kavama... tak tady ted sedim, prudim a nemuzu usnout. :D :D

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem bejt nejdřív tajemnej a pak explodovat, ale musím si přiběhnout pro názor lidu rodu Igen. V Novém Městě mám vrak a ten vrak půjde na rekonstrukci. Protože mám rád barvu racing green a nechci dát kvůli barvě prachy za nějaké bremonty, rozhodl jsem se pro následující.

verze no date, bílá luneta, aby evokovala vůz na obrázku, dvojitá lumi, bombírované ručky. A teď raďte. Jaké indexy? Bílé? nebude to moc uřvané? Zažloutlé, zelené, vintage oranžové? Bude se to hodit? Fakt moje představivost není dostatečná, jak to vidíte?

Já se zatím kloním k zažloutlé, ale nemám úplně rád tu fejkovou patinu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Děkuji, s tou černou lunetou jsou moc pěkné, já jsem se zasek na bílé a mám strach, aby to nebylo moc kontrastní

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Romane, s indexama to bude tezsi - ja osobne bych se priklanel jen k te skorobile, slonovinova kost ci co - ale co se tyce lunety, radil bych ti v ramci renovace si nechat udelat vic vlozek do lunety. Mel jsem podobne dilema a nechal jsem si udelat 4 vlozky do lunety (o jednu stranku zpet). To je spis prakticka rada... v ramci renovace ti to udelaji uplne bezproblemu, nasledne uz je to trochu slozitejsi (nebo to byvalo slozitejsi).

Odkaz ke komentáři

Taky jsem původně přemýšlel nad zažloutlými indexy, ale nakonec to vyhrála bílá na celý čáře, zažloutlá lumi by byla další barva na hodinkách navíc, jen s bílou jsou podle mě krásně "čistý".  A takhle vypadají s bílou hliníkovou vložkou lunety, na slunci umí plastové sklo na zeleném ciferníku krásný věci:-).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...