Tikal Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 (upraveno) Díky a zapomněl jsem, že bílo černé jsou u doktora.Ty úplně vlevo s vydrolenou lumi, jsou automaty s kalibrem 96 a lesklým ciferníkem, co se dával na Elton sporty. Bojím se podívat, jak je tam namachrovaný... Upraveno 29. března 2016 uživatelem Tikal
straspol Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Díky a zapomněl jsem, že bílo černé jsou u doktora.Ty úplně vlevo s vydrolenou lumi, jsou automaty s kalibrem 96 a lesklým ciferníkem, co se dával na Elton sporty. Bojím se podívat, jak je tam namachrovaný...Třeba je to 69...?
Tikal Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Kouknu do nich znovu, ale myslím, že je to 96
Fade Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Úplně vlevo s vydrolenou lumi? Něco mi uniká?
Honza.manta Odesláno 29. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Dával se tam hybridní strojek - kal. 68 s automatovou nástavbou z kal. 96.
klasik51 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Tak jsem zjistil, že asi jo To bylo řečí. A je v tom taky.
radorado Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Moje igeny s ciernym lesklym cifrom
Tikal Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Úplně vlevo s vydrolenou lumi? Něco mi uniká? Jo, uniká ti moje blbost, samozřejmě v pravo Možná se k tomu dneska už dostanu a vyfotím to, mám pocit, že to je celá 96, ale až takový znalec nejsem... Upraveno 30. března 2016 uživatelem Tikal
straspol Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Tak se podívej pod setrvačku, mělo by to tam být napsané, ne?
Tikal Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 (upraveno) To bylo řečí. A je v tom taky. Ale jenom sporty I a II asi No právě, že jsem se díval a myslím, že tam je 96, rozeberu, vyfotím, uvidím Upraveno 30. března 2016 uživatelem Tikal
xjr1 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Na 96 by nepasoval ciferník, vidím to na ten hybrid jako Honza... Ale na druhou stranu, člověk nikdy neví, co na něj z primek vykoukne;-).
Georg.S Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Tak jsem dneska provětral mou poslední investici a dělá mi obrovskou radost. Jak jinak okomentovat tyto snímky než slovy našeho slezského barda: Černá, Ostrava černá, děvucha věrná, revize jízdenek ...
Melly Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Taky jsem původně přemýšlel nad zažloutlými indexy, ale nakonec to vyhrála bílá na celý čáře, zažloutlá lumi by byla další barva na hodinkách navíc, jen s bílou jsou podle mě krásně "čistý". A takhle vypadají s bílou hliníkovou vložkou lunety, na slunci umí plastové sklo na zeleném ciferníku krásný věci:-).Tyhle zelené v kombu s automatem a datem na šestce jsou fakt koulervoucí (a to jinak zelené hodinky moc nemusím)!
straspol Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Tyhle zelené v kombu s automatem a datem na šestce jsou fakt koulervoucí (a to jinak zelené hodinky moc nemusím)! Dík pečlivě jsme vybírali..
Melly Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Dík pečlivě jsme vybírali..To je mi jasný, Tome. Až se z toho musím opakovat, protože podobný komentář jsem utrousil již v létě jednomu z majitelů. :-) Takže bys mi vlastně mohl ty tvoje pustit, což?
Fade Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Georg. S: Krásné Igeny! Tak já teda taky asi udělám nějaké tematické Ostravské Igen foto do sbírky!
straspol Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 To je mi jasný, Tome. Až se z toho musím opakovat, protože podobný komentář jsem utrousil již v létě jednomu z majitelů. :-) Takže bys mi vlastně mohl ty tvoje pustit, což? Hrozně mě to mrzí, ale nemoh já je totiž miluju...
Jan_Jan_2006 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Tak jsem dneska provětral mou poslední investici a dělá mi obrovskou radost.Jak jinak okomentovat tyto snímky než slovy našeho slezského barda:Černá, Ostrava černá, děvucha věrná, revize jízdenek ...Fajne!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se