JR_2010 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 původní Elton Sport měl taky hliník, armádní byly později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Tímto bych považoval svoje Elton intermezzo za vyřízené. Jedny moc pěkné originály a dva nerezové bastly a jsem novoměstsky ukojen prim 6.JPGNo- řekněme, že první etapu jsi překonal. Pěkný to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 původní Elton Sport měl taky hliník, armádní byly později původní Elton Sport byly jen pro armádu, v běžné obchodní síti nikdy nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Lze se domnívat, že zakázce pro MNO ohledně PS1 předcházela malá série pro civilní sektor.Zde se připouští prvně duralová vložka lunety a pak i plastová vložka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Abychom se bavili o tom samém, já mluvím o typech a jejich dokumentaci, respektive jak to oficiálně mělo vypadat, z toho pohledu byly armádní později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) se bavím o tom, jak to skutečně existovalo. Dokumentace tady na foru je, vím. Armádní specifikace byla prvníTady je to pohromadě. Jediný, co se nikde oficiálně neobjevilo je kovová vložka se vzestupným číslováním (přitom díl je z Eltonu) Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Lze se domnívat, že zakázce pro MNO ohledně PS1 předcházela malá série pro civilní sektor.Zde se připouští prvně duralová vložka lunety a pak i plastová vložka.myslím že zakázce pro armádu předcházela vývojová fáze a z té pochází i původní výrobní dokumentace k typu 68 150 1, vyrobilo se pár prototypů s různýma vložkama, ty dostala armáda na testování a nakonec vznikla objednávka na produkční ES od armády.žádná předserie pro civilní sektor neexistovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Souhlas...Tak nějak jsem to myslel. Máš pěknou sbírku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Souhlas...Tak nějak jsem to myslel. Máš pěknou sbírku!!! bejvávalo, už jsem to rozpustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Na těch třetích zleva je vzestupná duralovalé luneta bez lumi budu na dvanáctce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Ano prosím, bombirovane ručky, lesklý cifernik, dynko 4ATM. Na těch třetích zleva je vzestupná duralovalé luneta bez lumi budu na dvanáctce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Paráda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Ty okrové se dost špatně schání. V prodejní sekci ani na aukru už nejsou vidět. Před šesti lety jsem je sehnal za tisícovku a ještě se mi to zdálo drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Jo, okrové... Bílé a další... Kde jsou ty časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Dřív byly za ranec, ted už nejsou vůbec. Jo, okrové... Bílé a další... Kde jsou ty časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Jsem mel čtvery. No, co se da dělat, nebyly by jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Jsem mel čtvery. No, co se da dělat, nebyly by jiné. Ty si ještě stěžuj, Ty zrovna, plantážníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Myslíte tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Ty si ještě stěžuj, Ty zrovna, plantážníku No jo no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 No jo no. A nechybí ti aspoň jedny? Mně po čase začaly scházet, takže když se objevily tyhle, tak jsem neváhal ani minutu a nelituju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se