Jan_Jan_2006 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Máš to moc pěkné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Náhodou jim sluší, od kud ji máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Vypadají dobře, ale asi bych je tou alu lunetou nedegradoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Náhodou jim sluší, od kud ji máš?Z podobných vintage hodinek. Vypadají dobře, ale asi bych je tou alu lunetou nedegradoval.Je to plast a už je sundaný. Igenovská luneta je v tomto případě s kvalitou mnohem výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Jasný, rozumím.Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Konečně........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Graruluju pane. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Nechceš mi dovalit prodloužit ten tah, jsem posranej se do toho pustit. :-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Pěkné hořčice:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Ahoj vám všem,dnes jsem získal od kamaráda mého otce tyto krásky a jsem za ně fakt moc rád. Akorát tah je krátký a zamlžily se. Stejně půjdou k hodináři. Ale nejdřív pod stromeček. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Vypadají, že jsou i celkem zachovalé. Gratulace. Už mám take jedny doma konečně, ale ne v tak pěkném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 A to jsem vůbec nevěděl, co přinese. Náhoda. Taková vánoční. :-) Vypadají celkem "origo". Ale asi se zpožďují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Nějakou pětku to bude chtít zainvestovat a mohli by se mít k světu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Tak tak, počítám s tím. Poradíte někdo, kam s nimi v Ostravě? Díky moc za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Šlo by i foto zadní části? Zepředu působí opravdu pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Sklo si rozleštiš sám, nic na tom není a co se týče vodotěsnosti zkusil bych Aleše na Stodolní, nebo hodináře ve Vítkovicích kousek od Mírového náměstí. Jinak moc pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Gratuluji k prvnímu kousku. To je teprve začátek. Vítej . Pokračování pocítíš na vlastní kůži. Není třeba to rozepisovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Foto zadní části zde. Aleše na Stodolní neznám, ale najdu ho. Sklo rozleštím jak? Ať to zbytečně nezprasím. A dotaz k lunetě - jde normálně sundat? Drží tam fest, mám strach ji moc přemlouvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se