Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Jestli to je na mě, tak už v tom pěkně lítám. Pravda. :smile_anim: Každopádně, manželce říkám, že lepší než mít milenku. Tak to zatím prochází.:angel:

No to je názor :gora: tak to je jako ta cedule u vchodu do synagogy: ,,Kdo vejde s nepokrytou hlavou, jako by zcizoložil!" a pod tím křídou napsáno: ,,Zkusil jsem obojí, nedá se to srovnat.."

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene - tohle je prototyp, to se nepočítá. Ale je ještě bílá luneta s modrými indexy a ta dle mého může patřit jen k modrému cifru.

Zapomněl jsi doplnit, že prototypy se nepočítají jen do určitého stadia chronobundusu. Pokud přežiješ křeče třetího záchvatu, prototypy Tě doženou. Nemá cenu před nimi zavírat oči :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Jestli chces nejakou radu ohledne renovace, tak klidne napis. Jen nezarucuju bleskurychlou odpoved.

Děkuji, už jsem v kontaktu s straspolem. Jak řešíte odstíny ciferníku/lunety? Házíte to od oka nebo máte nějakej grafickej náčrt?

Odkaz ke komentáři

Děkuji, už jsem v kontaktu s straspolem. Jak řešíte odstíny ciferníku/lunety? Házíte to od oka nebo máte nějakej grafickej náčrt?

Ciselnik mam cernej a lunetu bilou (a v zaloze i cernou), takze odstiny jsem neresil. Ale jinak bych se domluvil s nejakym kamaradem grafikem/fotografem, ktery ma barevne nakalibrovanej monitor a zkusil si u neho barvu v pocitaci namichat.

Odkaz ke komentáři

Já už mám o barevné kombinaci pro renovaci rozhodnuto, černý ciferník s žlutou lumi a bombírované ručky + černá luneta. Stačilo si v prodejně prohlédnout Elton sporty na živo. Jenom mi nechtějí udělat sestupnou lunetu, pouze pokud bych renovoval do nerez pouzdra se safírem ale tam je cena trojnasobná.

Odkaz ke komentáři

Já už mám o barevné kombinaci pro renovaci rozhodnuto, černý ciferník s žlutou lumi a bombírované ručky + černá luneta. Stačilo si v prodejně prohlédnout Elton sporty na živo. Jenom mi nechtějí udělat sestupnou lunetu, pouze pokud bych renovoval do nerez pouzdra se safírem ale tam je cena trojnasobná.

Vybral sis podle mě tu nejlepší variantu, to je prostě klasika a budeš mít pravý Igeny typ 68 150 1 akorát v nerezu což je na nošení lepší... :-)

Upraveno uživatelem diver60
Odkaz ke komentáři

Na kolik přijde nerez pouzdro se safírem?

Odkaz ke komentáři

Taky by mne to zajímalo.

Proletěl jsem nabídky co mám a jedině mám zmínku u Diplomatů:

"Pokud máte zájem o safírové sklo potom by byla cena kolem 60 000,-. Jelikož by šlo o výrobu zcela nového kusu ... "

No pokud by byla cena 3x cena pouzdra s plastovým sklíčkem, tak to zní zajímavě.

Odkaz ke komentáři

Tak přesně tuhle kombinaci mám objednanou :)

Odkaz ke komentáři

Ptal jsem se na to paní Krskové a říkala, že bych si musel koupit pouzdro na novodobé IGEN 38 (rozteč nožiček 20mm)

cena (už si přesně nevzpomínám) by se ale bohužel od nových IGENů o moc nelišila

Jinak se na renovace dává jenom plast.

Teď jen malá spekulace. Neznám technologii jak je sklo v těch hodinkách uloženo, ale nebyla by schůdnější cesta

nechat si ty safíry někde za rozumný peníz udělat? Něco dle tunění potápek Seiko.

Odkaz ke komentáři

Renovace do nerez pouzdra se safírem, stojí 29900 Kč, je to cena za kompletní renovaci tj pouzdro, ručky, ciferník,sestupná luneta, seřízení a oprava strojku, řemen. V podstatě se jedná o stejné hodinky jako je limitka ELTON sport ale s vlastním původním strojkem cal. 68. Nejsou možné žádné další individualizace.

Ta cena vychází přibližně trojnásobná oproti normální renovaci, která je dnes v provedení pouzdro, bombírované ručky, ciferník, strojek cca 10 tis.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...