straspol Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Jestli to je na mě, tak už v tom pěkně lítám. Pravda. Každopádně, manželce říkám, že lepší než mít milenku. Tak to zatím prochází.No to je názor tak to je jako ta cedule u vchodu do synagogy: ,,Kdo vejde s nepokrytou hlavou, jako by zcizoložil!" a pod tím křídou napsáno: ,,Zkusil jsem obojí, nedá se to srovnat.." 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Nene - tohle je prototyp, to se nepočítá. Ale je ještě bílá luneta s modrými indexy a ta dle mého může patřit jen k modrému cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Jestli nemyslel tyto modré Ty jsou ale prakticky nesehnatelné ne ?Ta fotka je samotného accutrona a ty světle modré jsou prototyp.Jestli se nepletu,tak jsou známy jen dva kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Nene - tohle je prototyp, to se nepočítá. Ale je ještě bílá luneta s modrými indexy a ta dle mého může patřit jen k modrému cifru.Zapomněl jsi doplnit, že prototypy se nepočítají jen do určitého stadia chronobundusu. Pokud přežiješ křeče třetího záchvatu, prototypy Tě doženou. Nemá cenu před nimi zavírat oči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Tak s největší pravděpodobností moje igeny pojedou do lázní. Je tu někdo, kdo by mi přes SZ mohl poradit s pár věcma? Předem díky. Jestli chces nejakou radu ohledne renovace, tak klidne napis. Jen nezarucuju bleskurychlou odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Jestli chces nejakou radu ohledne renovace, tak klidne napis. Jen nezarucuju bleskurychlou odpoved. Děkuji, už jsem v kontaktu s straspolem. Jak řešíte odstíny ciferníku/lunety? Házíte to od oka nebo máte nějakej grafickej náčrt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Děkuji, už jsem v kontaktu s straspolem. Jak řešíte odstíny ciferníku/lunety? Házíte to od oka nebo máte nějakej grafickej náčrt?Ciselnik mam cernej a lunetu bilou (a v zaloze i cernou), takze odstiny jsem neresil. Ale jinak bych se domluvil s nejakym kamaradem grafikem/fotografem, ktery ma barevne nakalibrovanej monitor a zkusil si u neho barvu v pocitaci namichat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Já sám sem tak trochu grafik, neživím se tím, ale něco splácat umim. Snažím se teď nějak ty barvy zkombinovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Já sám sem tak trochu grafik, neživím se tím, ale něco splácat umim. Snažím se teď nějak ty barvy zkombinovat.Hmmm, tak to mi prosím pošli výsledek, rád se nechám inspirovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Nene - tohle je prototyp, to se nepočítá. Ale je ještě bílá luneta s modrými indexy a ta dle mého může patřit jen k modrému cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Já už mám o barevné kombinaci pro renovaci rozhodnuto, černý ciferník s žlutou lumi a bombírované ručky + černá luneta. Stačilo si v prodejně prohlédnout Elton sporty na živo. Jenom mi nechtějí udělat sestupnou lunetu, pouze pokud bych renovoval do nerez pouzdra se safírem ale tam je cena trojnasobná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Já už mám o barevné kombinaci pro renovaci rozhodnuto, černý ciferník s žlutou lumi a bombírované ručky + černá luneta. Stačilo si v prodejně prohlédnout Elton sporty na živo. Jenom mi nechtějí udělat sestupnou lunetu, pouze pokud bych renovoval do nerez pouzdra se safírem ale tam je cena trojnasobná. Vybral sis podle mě tu nejlepší variantu, to je prostě klasika a budeš mít pravý Igeny typ 68 150 1 akorát v nerezu což je na nošení lepší... :-) Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Já už mám o barevné kombinaci pro renovaci rozhodnuto, černý ciferník s žlutou lumi a bombírované ručky + černá luneta. Stačilo si v prodejně prohlédnout Elton sporty na živo. Jenom mi nechtějí udělat sestupnou lunetu, pouze pokud bych renovoval do nerez pouzdra se safírem ale tam je cena trojnasobná.Na kolik přijde nerez pouzdro se safírem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Na kolik přijde nerez pouzdro se safírem?Tato informace by zajímala i mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Na kolik přijde nerez pouzdro se safírem? Taky by mne to zajímalo. Proletěl jsem nabídky co mám a jedině mám zmínku u Diplomatů: "Pokud máte zájem o safírové sklo potom by byla cena kolem 60 000,-. Jelikož by šlo o výrobu zcela nového kusu ... " No pokud by byla cena 3x cena pouzdra s plastovým sklíčkem, tak to zní zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 To zní - protože to by tím pádem mělo být i s tou lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Já už mám o barevné kombinaci pro renovaci rozhodnuto, černý ciferník s žlutou lumi a bombírované ručky + černá luneta. Stačilo si v prodejně prohlédnout Elton sporty na živo. Jenom mi nechtějí udělat sestupnou lunetu, pouze pokud bych renovoval do nerez pouzdra se safírem ale tam je cena trojnasobná. Tak přesně tuhle kombinaci mám objednanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Na kolik přijde nerez pouzdro se safírem? Ptal jsem se na to paní Krskové a říkala, že bych si musel koupit pouzdro na novodobé IGEN 38 (rozteč nožiček 20mm)cena (už si přesně nevzpomínám) by se ale bohužel od nových IGENů o moc nelišilaJinak se na renovace dává jenom plast. Teď jen malá spekulace. Neznám technologii jak je sklo v těch hodinkách uloženo, ale nebyla by schůdnější cestanechat si ty safíry někde za rozumný peníz udělat? Něco dle tunění potápek Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Renovace do nerez pouzdra se safírem, stojí 29900 Kč, je to cena za kompletní renovaci tj pouzdro, ručky, ciferník,sestupná luneta, seřízení a oprava strojku, řemen. V podstatě se jedná o stejné hodinky jako je limitka ELTON sport ale s vlastním původním strojkem cal. 68. Nejsou možné žádné další individualizace. Ta cena vychází přibližně trojnásobná oproti normální renovaci, která je dnes v provedení pouzdro, bombírované ručky, ciferník, strojek cca 10 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Bože...tahle modrá luneta je opravdu z Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se