Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Měřil jsem rezervu chodu mých Igenů. Výsledek: Modré: 40 hodin 13 minut. Černé 38 hodin 7 minut.

post-13018-024031500 1358801261.jpg

Hmm, zajímavý. To jen potvrzuje fakt že není péro jako péro :goof:. Já když jsem naposledy měřil výdrž na svých IGENench, tak daly "určitě" přes 42 hod., ale z perspektivi Tvého měření mi to přijde hodně. Možná se špatně pamatuju, zkusím to změřit ještě jednou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se díky jednomu členu fóra stal hrdým majitelem Prim Sport 1, jsou po kompletní renovaci a mám z nich velkou radost :-). Jsou to moje první "natahovací" automaty, takže když jsem je dal do winderu večer, ráno jsem se nestačil divit, že se zastavily... Chvíli mě to trvalo, než mi to doklaplo... Potřeboval bych poradit, jak moc je natahovat, respektive, kolikrát otočit korunkou, nerad bych je nepřetahoval. Díky

IMG_1142.JPG

Odkaz ke komentáři

Kluci, ty nejlepší výsledky jsou ale všechno renovace, pokud se nepletu, podle fotek. Tj. rozebrání strojku v Eltonu a jeho vyčištění, popř. nahrazení vadných částí. Hoďte se někdo původní IGEN, u kterých strojek neprošel kompletní GO. Ty mé s 35 h a 17 min. nebyly v Eltonu, ale hodinář už jim také trochu provětral kolečka.

Odkaz ke komentáři

TAK jsem natáhl tyhle stařečky před renovací - dnes 19.05

teď na to koukám, to je hnus velenosti

foceno 10 cm nad kolenem levé nohy

Jak tak na to koukám, tak je to plachta jako na španělskou korvetu, tak tím pádem nemám výčitky to smazat a tak toho ušetřit budoucí generace a i ty, co tu dneska ještě nebyli. A ty si je nafoť znovu, ale jako podklad použij prosím manželku - ta bude oholená a hlavně v nějakém přijatelném rozlišení. :smile_anim:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Edit. překlep
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...