Georgeisin Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Měřil jsem rezervu chodu mých Igenů. Výsledek: Modré: 40 hodin 13 minut. Černé 38 hodin 7 minut. Hmm, zajímavý. To jen potvrzuje fakt že není péro jako péro . Já když jsem naposledy měřil výdrž na svých IGENench, tak daly "určitě" přes 42 hod., ale z perspektivi Tvého měření mi to přijde hodně. Možná se špatně pamatuju, zkusím to změřit ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Měřil jsem rezervu chodu mých Igenů. Výsledek: Modré: 40 hodin 13 minut. Černé 38 hodin 7 minut. Jděte mi s těmahle měřeníma do háje. To nedám. Ale zkusím pár reprezentantů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Určitě se někdo najde,kdo Ti je všechny natáhne Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMaty Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Tak jsem se díky jednomu členu fóra stal hrdým majitelem Prim Sport 1, jsou po kompletní renovaci a mám z nich velkou radost :-). Jsou to moje první "natahovací" automaty, takže když jsem je dal do winderu večer, ráno jsem se nestačil divit, že se zastavily... Chvíli mě to trvalo, než mi to doklaplo... Potřeboval bych poradit, jak moc je natahovat, respektive, kolikrát otočit korunkou, nerad bych je nepřetahoval. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Jen tě opravím, nejsou to automaty,ale manuální "natahovačky".Automat se natahuje sám při pohybu,sportu atd.Natahuj je až na doraz,vždy s citem,ale není se čeho bát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Mám na to podobný názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Měřil jsem rezervu chodu mých Igenů. Výsledek: Modré: 40 hodin 13 minut. Černé 38 hodin 7 minut. Tak sem svoje IGENy přeceňoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Miss IGEN - 39h 42 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Mimo soutěž: mé novodobé Igeny s kalibrem 94.00 vydržely 57 h 23 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Co je to za mesh. Dáš mi link do SZ, prosím?Honzo, poslal bys mi prosím také odkaz do SZ? Ten tah je prostě perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Tak u mě 37hod a 15min... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Kluci, ty nejlepší výsledky jsou ale všechno renovace, pokud se nepletu, podle fotek. Tj. rozebrání strojku v Eltonu a jeho vyčištění, popř. nahrazení vadných částí. Hoďte se někdo původní IGEN, u kterých strojek neprošel kompletní GO. Ty mé s 35 h a 17 min. nebyly v Eltonu, ale hodinář už jim také trochu provětral kolečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 O.K.3 x lesklý ciferník, bombírované ručky a třetišroubek. Elton nikdy neviděly a možná ani hodináře. Dnes 12:22 nařízeny(bez data) a nataženy do plna. Tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 (upraveno) No paráda, to je teprve test . Dal bych 50 na ty s tou červenou vteřinovkou, výrazné zbarvení napovídá, že do toho závodu půjdou agresivně. Upraveno 30. ledna 2013 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 (upraveno) TAK jsem natáhl tyhle stařečky před renovací - dnes 19.05 Edit: velikost přílohy Upraveno 30. ledna 2013 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 TAK jsem natáhl tyhle stařečky před renovací - dnes 19.05 tak se doma dohadujeme, jestli je podklad břicho, noha nebo záda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 tak se doma dohadujeme, jestli je podklad břicho, noha nebo záda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 teď na to koukám, to je hnus velenosti foceno 10 cm nad kolenem levé nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 (upraveno) TAK jsem natáhl tyhle stařečky před renovací - dnes 19.05 teď na to koukám, to je hnus velenostifoceno 10 cm nad kolenem levé nohy Jak tak na to koukám, tak je to plachta jako na španělskou korvetu, tak tím pádem nemám výčitky to smazat a tak toho ušetřit budoucí generace a i ty, co tu dneska ještě nebyli. A ty si je nafoť znovu, ale jako podklad použij prosím manželku - ta bude oholená a hlavně v nějakém přijatelném rozlišení. Upraveno 30. ledna 2013 uživatelem Honza.manta Edit. překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se