Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Zdravím poradíte mi jak vyměnit lunetu na PS1.Nerad bych udělal více škody než užitku.

Předem děkuji

Je to tu někde perfektně popsané,chce to hledat, ale jinak velmi opatrně nožíkem dostat se mezi tělo hodinek a lunetu, je tam na pérku tak by měla odskočit a když jí máš venku tak prstama zevnitř vytlačíš tu plastovou, zpravidla je pak ta plastová již nepoužitelná protože část tisku zůstane na té kovové takže si cv Eltonu objednáš novou (černá 300, bílá 400) a zase když jí tam budeš dávat zpět tak bacha, někdy to jde pěkně blbě a mužeš jí dodělat(vlastní zkušenost).Zkus pohledat to vlákno, kde je top popsáno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tu někde perfektně popsané,chce to hledat, ale jinak velmi opatrně nožíkem dostat se mezi tělo hodinek a lunetu, je tam na pérku tak by měla odskočit a když jí máš venku tak prstama zevnitř vytlačíš tu plastovou, zpravidla je pak ta plastová již nepoužitelná protože část tisku zůstane na té kovové takže si cv Eltonu objednáš novou (černá 300, bílá 400) a zase když jí tam budeš dávat zpět tak bacha, někdy to jde pěkně blbě a mužeš jí dodělat(vlastní zkušenost).Zkus pohledat to vlákno, kde je top popsáno

Bílá stojí 450, pokud ji nezlevnili. Což by mi hrálo do karet, protože pořád nejsem s to si ji objednat :)

Odkaz ke komentáři

Díky za radu,novou lunetu mám už objednanou, paní z Eltonu mi říkala že nová luneta tam většinou jde špatně.

Hodně štěstí, ať se dílo podaří!

Jasně, máš pravdu 450,překouk jsem nulku

Aspoň jsem jednou napsal něco trochu k věci a jenom nechválil ostatním hodinky :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dnešní přírůstek. Ciferník + strojek s incablocem, průhledné dýnko, frézované české popisky, modřené šroubky. 

Velký dík patří panu Kodýtkovi - skvělému hodináři z Liberce za jeho obětavý přístup. 

Modrá je dobrá - gratuluji jsou fakt pěkné, užij si je

Odkaz ke komentáři

Dnešní přírůstek. Ciferník + strojek s incablocem, průhledné dýnko, frézované české popisky, modřené šroubky. 

Velký dík patří panu Kodýtkovi - skvělému hodináři z Liberce za jeho obětavý přístup. 

Moc pěkný, gratuluju!

Odkaz ke komentáři

Moc pěkná varianta, tyhle mi taky chybí. 

Dík, ještě mi toho chybí hromada.

Jsou moc pěkné, gratuluju!!! Jen ten divnej náramek z umělý hmoty jim strašlivě nesluší..

Ale je v barvě původního náramku od Orlíku :D Né, tak něco jsem tam na rychlo obout musel.

Odkaz ke komentáři

Na chlubení to není, ale vzhledem k tomu,že jsem Primkařský Mudla, tak prosím o zkouknutí, jestli je tam vše co tam má být.

Koupil jsem je synkovi a dostane je za vysvědčení,takže je musím poladit. Strojek jde,ale jak ještě nevím,protože jsem se ráno zapomněl podívat...

Pozdro je v jakš takš slušném stavu a o zbytku vám více poví fotky,chtěl jsem je nechat co nejvíce původní,ale vložka lunety je po smrti a nevím, jestli mám vzít i lunetu,která má oleštěné hrany. Sklo jsem bez problémů rozleštil a těsnění se vydrolilo,když jsem je otevřel.

DSC_0564.jpg

DSC_0570.jpg

DSC_0572.jpg

DSC_0577.jpg

DSC_0580.jpg

DSC_0589.jpg

DSC_0586.jpg

Upraveno uživatelem Tikal
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...