p3k Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Důležité, že dírku najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datron Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Zdravím poradíte mi jak vyměnit lunetu na PS1.Nerad bych udělal více škody než užitku.Předem děkujiDůležité, že dírku najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Zdravím poradíte mi jak vyměnit lunetu na PS1.Nerad bych udělal více škody než užitku.Předem děkuji http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35819-igen-rozebrani-a-rozlesteni-skla/ Třeba tady máš hezký návod na komplet rozborku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Zdravím poradíte mi jak vyměnit lunetu na PS1.Nerad bych udělal více škody než užitku.Předem děkujiJe to tu někde perfektně popsané,chce to hledat, ale jinak velmi opatrně nožíkem dostat se mezi tělo hodinek a lunetu, je tam na pérku tak by měla odskočit a když jí máš venku tak prstama zevnitř vytlačíš tu plastovou, zpravidla je pak ta plastová již nepoužitelná protože část tisku zůstane na té kovové takže si cv Eltonu objednáš novou (černá 300, bílá 400) a zase když jí tam budeš dávat zpět tak bacha, někdy to jde pěkně blbě a mužeš jí dodělat(vlastní zkušenost).Zkus pohledat to vlákno, kde je top popsáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Je to tu někde perfektně popsané,chce to hledat, ale jinak velmi opatrně nožíkem dostat se mezi tělo hodinek a lunetu, je tam na pérku tak by měla odskočit a když jí máš venku tak prstama zevnitř vytlačíš tu plastovou, zpravidla je pak ta plastová již nepoužitelná protože část tisku zůstane na té kovové takže si cv Eltonu objednáš novou (černá 300, bílá 400) a zase když jí tam budeš dávat zpět tak bacha, někdy to jde pěkně blbě a mužeš jí dodělat(vlastní zkušenost).Zkus pohledat to vlákno, kde je top popsáno Bílá stojí 450, pokud ji nezlevnili. Což by mi hrálo do karet, protože pořád nejsem s to si ji objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datron Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Díky za radu,novou lunetu mám už objednanou, paní z Eltonu mi říkala že nová luneta tam většinou jde špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Bílá stojí 450, pokud ji nezlevnili. Což by mi hrálo do karet, protože pořád nejsem s to si ji objednat Jasně, máš pravdu 450,překouk jsem nulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Díky za radu,novou lunetu mám už objednanou, paní z Eltonu mi říkala že nová luneta tam většinou jde špatně. Hodně štěstí, ať se dílo podaří! Jasně, máš pravdu 450,překouk jsem nulku Aspoň jsem jednou napsal něco trochu k věci a jenom nechválil ostatním hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Dnešní přírůstek. Ciferník + strojek s incablocem, průhledné dýnko, frézované české popisky, modřené šroubky. Velký dík patří panu Kodýtkovi - skvělému hodináři z Liberce za jeho obětavý přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Dnešní přírůstek. Ciferník + strojek s incablocem, průhledné dýnko, frézované české popisky, modřené šroubky. Velký dík patří panu Kodýtkovi - skvělému hodináři z Liberce za jeho obětavý přístup. Modrá je dobrá - gratuluji jsou fakt pěkné, užij si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Dnešní přírůstek. Ciferník + strojek s incablocem, průhledné dýnko, frézované české popisky, modřené šroubky. Velký dík patří panu Kodýtkovi - skvělému hodináři z Liberce za jeho obětavý přístup. Moc pěkný, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Dnes jsem ve sbírce doplnil jednu z chybějích variant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Suprr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Suprr...Dík, trvalo to půl dne než jsem je takhle vymazlil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Dnes jsem ve sbírce doplnil jednu z chybějích variant. Moc pěkná varianta, tyhle mi taky chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Dík, trvalo to půl dne než jsem je takhle vymazlil.Jsou moc pěkné, gratuluju!!! Jen ten divnej náramek z umělý hmoty jim strašlivě nesluší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Moc pěkná varianta, tyhle mi taky chybí. Dík, ještě mi toho chybí hromada. Jsou moc pěkné, gratuluju!!! Jen ten divnej náramek z umělý hmoty jim strašlivě nesluší..Ale je v barvě původního náramku od Orlíku Né, tak něco jsem tam na rychlo obout musel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 (upraveno) Na chlubení to není, ale vzhledem k tomu,že jsem Primkařský Mudla, tak prosím o zkouknutí, jestli je tam vše co tam má být.Koupil jsem je synkovi a dostane je za vysvědčení,takže je musím poladit. Strojek jde,ale jak ještě nevím,protože jsem se ráno zapomněl podívat...Pozdro je v jakš takš slušném stavu a o zbytku vám více poví fotky,chtěl jsem je nechat co nejvíce původní,ale vložka lunety je po smrti a nevím, jestli mám vzít i lunetu,která má oleštěné hrany. Sklo jsem bez problémů rozleštil a těsnění se vydrolilo,když jsem je otevřel. Upraveno 16. června 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Každopádně by to chtělo.vlozku lunety, nebo nejlépe celou lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Je tam armovák nebo blbě vidím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se