mischa Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Já bych je nebral, zdá se mi, že indexy na číselníku jsou nově a dost nepovedeně namalovaný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Hm, fakt, to jsem nějak přehlíd. Koukal jsem hlavně na pouzdro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Jo díky za upozornění, obrázek jsem si zvětšil a je to fakt, díky za recenzi, takže do nich nepůjdu a budu čekat dál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Takže se opět ujišťuju, že je zapotřebí maximální opatrnost a tvrzení v této nabídce: ...."ciferník TOP - bez známek nošení,... " není tak úplně pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Tenhle prodávající ty hodinky fotí dost svérázným způsobem, probíralo se to ve vlákně fotografií Prim Sport 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Tenhle prodávající ty hodinky fotí dost svérázným způsobem, probíralo se to ve vlákně fotografií Prim Sport 2. Je to klasický a čilý přeprodávač, stačí se dívat. Levně koupí http://aukro.cz/item1246653169_1246653169.html#gallery dobře nafotí a za 14 dní to se ziskem prodá http://aukro.cz/item1282996195_luxusni_prim_sprort_i_gen_cerveny_cifernik.html Jde na to od lesa. Fotky vypadají exklusivně, ale o faktickém stavu hodinek řeknou velmi málo nebo se to musí zkoumat skoro lupou Výborná je hláška "Hodinky pochází z mé vlastní soukromé sbírky, kterou nyní rozpouštím po dlouholetém sbírání.". Alespoň že nepíše, že to je sbírka po dědovi, babičce, vnukovi, tchyni, pratetě a podobné srdceryvné bláboly 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Je to klasický a čilý přeprodávač, stačí se dívat. Levně koupí http://aukro.cz/item...69.html#gallery dobře nafotí a za 14 dní to se ziskem prodá http://aukro.cz/item...y_cifernik.html Jde na to od lesa. Fotky vypadají exklusivně, ale o faktickém stavu hodinek řeknou velmi málo nebo se to musí zkoumat skoro lupou Výborná je hláška "Hodinky pochází z mé vlastní soukromé sbírky, kterou nyní rozpouštím po dlouholetém sbírání.". Alespoň že nepíše, že to je sbírka po dědovi, babičce, vnukovi, tchyni, pratetě a podobné srdceryvné bláboly Koukám, že se drží zásady levně koupit, draze prodat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 V tomto případě se obchod asi moc nezdařil. Mě prodejce poslal zprávu přes aukro a nabídl mi je za 2700. Na základě toho mám jisté pochybnosti o posledních dvou příhozech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Je to klasický a čilý přeprodávač, stačí se dívat. Levně koupí http://aukro.cz/item1246653169_1246653169.html#gallery dobře nafotí a za 14 dní to se ziskem prodá http://aukro.cz/item1282996195_luxusni_prim_sprort_i_gen_cerveny_cifernik.html Jde na to od lesa. Fotky vypadají exklusivně, ale o faktickém stavu hodinek řeknou velmi málo nebo se to musí zkoumat skoro lupou Výborná je hláška "Hodinky pochází z mé vlastní soukromé sbírky, kterou nyní rozpouštím po dlouholetém sbírání.". Alespoň že nepíše, že to je sbírka po dědovi, babičce, vnukovi, tchyni, pratetě a podobné srdceryvné bláboly Velmi dobře řečeno. Ta historka je na případné zmatení finančáku, ale to je prodejce hodně podceňuje, podle mně si jednou vyžádají data od Aukra, a došlápnou si na něj. V tomto případě se obchod asi moc nezdařil. Mě prodejce poslal zprávu přes aukro a nabídl mi je za 2700. Na základě toho mám jisté pochybnosti o posledních dvou příhozech. Já myslím, že se tam nějaké spřátelené přihazování děje, jinak není možné, aby ty jeho rachotiny tak často vylezly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 (upraveno) Je to sprosťárna, fotky má upravené a hodinky ve skutečnosti vypadají o dost hůř než na fotkách. Divím se , že ještě nemá hromadu negativních komentářů. Upraveno 30. října 2010 uživatelem kutilprim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Je to sprosťárna, fotky má upravené a hodinky ve skutečnosti vypadají o dost hůř než na fotkách. Divím se , že ještě nemá hromadu negativních komentářů. Takže v podobných případech bude asi nejlepším řešením platba až OSOBNÍM PŘEDÁNÍ a nesouhlasit s platbou předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudorovec Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Stačí jen nic nekupovat.. Nebo je ta P. obsese nezvladatelná? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Stačí jen nic nekupovat.. Nebo je ta P. obsese nezvladatelná? Svým způsobem je, ale stačí to vědět a ty fotky si představit před úpravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Zajímavý bastl z Aukra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Zajímavý bastl z Aukra. Ta luneta mi přijde fakt dooost divná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 super fotka u toho okýnka:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Koukám, že se drží zásady levně koupit, draze prodat..... a pozdě platit faktury:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Ta luneta mi přijde fakt dooost divná! To je luneta z Glashüttek,pokud o nějaký víte.Byl bych vděčen za každý tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 To je luneta z Glashüttek,pokud o nějaký víte.Byl bych vděčen za každý tip. Tak ty vypadaj dost dobře, ani jsem netušil, že soudruzi z NDR dělali něco takovýho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Tak už mám taky svoje Igeny .Konečně v hezkém nositelném stavu. Kdysi mi stačily jedny obyčejné hodinky na 4 roky. Jedny Primky na pořád. Ale od té doby co jsem objevil Chronomag forum moje spotřeba vzrostla na dvoje nové hodinky za rok. Tak doufám, že "nákaza" nebude postupovat příliš rychle 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se