Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Hmmmm, tak já se polepším :blush02:

Nicméně jsem usoudil, že pro Juniora na běžné nošení to bude stačit,ale po pravdě mi to mazlení s Igenama chybělo, vzpomínky na dětství, netušil jsem,že dokážu být sentimentální jako stará kurva....

tak jsem si udělal radost a na Kolbence koupil rastamanskou verzi Igenů :lol2:

20140621_120151.jpg

Horor,co ?  Ale potenciál tam je, víčko je sice odřené,jak se tam někdo snažil dostat,ale to se mu naštěstí nepovedlo,protože strojek je netknutý, ani šroubky nejsou oždřené a ožvýkané, jenom jsem ho nevyfotil.. je to 683, ale bohužel nejde... Ale to hlavní, pouzdro je stále celé v chromu, jen hrana lunety je trošičku oleštěná a ze spoda na nožičkách také něco je, ale myslím,že jsou dobré, kor za ty peníze,co se mi povedly koupit.

Ručičky a cifr je v pohodě .Vložku lunety tentokrát objednám v Eltonu, aby to bylo všechno jak má být a tyhle si nechám na mazlení :lol2: a tropiko řemen, jako jsem měl na těch svých,co jsem někde ztratil...

20140622_202423.jpg20140622_202452.jpg20140622_202506.jpg20140622_202526.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

No byl to boj až třetí víkend jsem usmlouval rozumnou cenu, chtěl za ně naprostý nesmyl, ale já nevyměkl a už jsou doma a luneta je už zaplacená, takže jdu ladit pásek...

A kolik? Proc to nenapises rovnou? :D

Odkaz ke komentáři

Hmmmm, tak já se polepším :blush02:

Nicméně jsem usoudil, že pro Juniora na běžné nošení to bude stačit,ale po pravdě mi to mazlení s Igenama chybělo, vzpomínky na dětství, netušil jsem,že dokážu být sentimentální jako stará kurva....

tak jsem si udělal radost a na Kolbence koupil rastamanskou verzi Igenů :lol2:

attachicon.gif20140621_120151.jpg

Horor,co ?  Ale potenciál tam je, víčko je sice odřené,jak se tam někdo snažil dostat,ale to se mu naštěstí nepovedlo,protože strojek je netknutý, ani šroubky nejsou oždřené a ožvýkané, jenom jsem ho nevyfotil.. je to 683, ale bohužel nejde... Ale to hlavní, pouzdro je stále celé v chromu, jen hrana lunety je trošičku oleštěná a ze spoda na nožičkách také něco je, ale myslím,že jsou dobré, kor za ty peníze,co se mi povedly koupit.

Ručičky a cifr je v pohodě .Vložku lunety tentokrát objednám v Eltonu, aby to bylo všechno jak má být a tyhle si nechám na mazlení :lol2: a tropiko řemen, jako jsem měl na těch svých,co jsem někde ztratil...

attachicon.gif20140622_202423.jpgattachicon.gif20140622_202452.jpgattachicon.gif20140622_202506.jpgattachicon.gif20140622_202526.jpg

... gratuluji, pouzdro je fakt v dobrým stavu.

Odkaz ke komentáři

Jasné, přesně takové jsem měl, coby dítko školou povinné, s tímhle páskem, i když  tohle je vlastně kopie původního Tropic, udělaná ze silikonu. Na původní jsem neměl odvahu,protože ty původní gumové už trochu lepí :rolleyes: , ale ona ani ta luneta už nebude původní, tak mi to přišlo ,že to bude OK

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...