sup Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 rozhodně bych doporučil ten kaučuk, v Panské pasáži ho budou mít, hodinkám sluší a je strašně pohodlný. edit:fotkaTen kaučuk je z Eltonu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Hmmmm, tak já se polepším Nicméně jsem usoudil, že pro Juniora na běžné nošení to bude stačit,ale po pravdě mi to mazlení s Igenama chybělo, vzpomínky na dětství, netušil jsem,že dokážu být sentimentální jako stará kurva....tak jsem si udělal radost a na Kolbence koupil rastamanskou verzi Igenů Horor,co ? Ale potenciál tam je, víčko je sice odřené,jak se tam někdo snažil dostat,ale to se mu naštěstí nepovedlo,protože strojek je netknutý, ani šroubky nejsou oždřené a ožvýkané, jenom jsem ho nevyfotil.. je to 683, ale bohužel nejde... Ale to hlavní, pouzdro je stále celé v chromu, jen hrana lunety je trošičku oleštěná a ze spoda na nožičkách také něco je, ale myslím,že jsou dobré, kor za ty peníze,co se mi povedly koupit.Ručičky a cifr je v pohodě .Vložku lunety tentokrát objednám v Eltonu, aby to bylo všechno jak má být a tyhle si nechám na mazlení a tropiko řemen, jako jsem měl na těch svých,co jsem někde ztratil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Jsou KRÁSNÉ, že já tento týden vynechal Kolbenku Ale zase jsem rád že je má někdo odtud a budou dělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 No byl to boj až třetí víkend jsem usmlouval rozumnou cenu, chtěl za ně naprostý nesmyl, ale já nevyměkl a už jsou doma a luneta je už zaplacená, takže jdu ladit pásek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 No byl to boj až třetí víkend jsem usmlouval rozumnou cenu, chtěl za ně naprostý nesmyl, ale já nevyměkl a už jsou doma a luneta je už zaplacená, takže jdu ladit pásek... A kolik? Proc to nenapises rovnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 tak jo 900,- a chtěl 2.500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 tak jo 900,- a chtěl 2.500,-Jseš tvrdej vyměknul bych i dřív a výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Tak to je krásná cena. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Jseš tvrdej vyměknul bych i dřív a výš.Hele, až jednou budu vyjednávat cenu za Orlíky, tak si Tě vezmu s sebou, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 No jenom aby si měl na to nervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Neboj. Jsem trpělivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Zato já už ne, hergot,kde je ten řemen z Německa a ta luneta z Eltonu, vždyť jsem to objednával už v pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Hmmmm, tak já se polepším Nicméně jsem usoudil, že pro Juniora na běžné nošení to bude stačit,ale po pravdě mi to mazlení s Igenama chybělo, vzpomínky na dětství, netušil jsem,že dokážu být sentimentální jako stará kurva....tak jsem si udělal radost a na Kolbence koupil rastamanskou verzi Igenů 20140621_120151.jpgHoror,co ? Ale potenciál tam je, víčko je sice odřené,jak se tam někdo snažil dostat,ale to se mu naštěstí nepovedlo,protože strojek je netknutý, ani šroubky nejsou oždřené a ožvýkané, jenom jsem ho nevyfotil.. je to 683, ale bohužel nejde... Ale to hlavní, pouzdro je stále celé v chromu, jen hrana lunety je trošičku oleštěná a ze spoda na nožičkách také něco je, ale myslím,že jsou dobré, kor za ty peníze,co se mi povedly koupit.Ručičky a cifr je v pohodě .Vložku lunety tentokrát objednám v Eltonu, aby to bylo všechno jak má být a tyhle si nechám na mazlení a tropiko řemen, jako jsem měl na těch svých,co jsem někde ztratil...20140622_202423.jpg20140622_202452.jpg20140622_202506.jpg20140622_202526.jpg ... gratuluji, pouzdro je fakt v dobrým stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 já děkuji a pošťák zazvonil dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 já děkuji a pošťák zazvonil dvakrát P1020538.jpgTak to nasaď a koukej nafotit a hodit sem, docela jsem zvědavej, jak budou na tom řemenu vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Jasné, přesně takové jsem měl, coby dítko školou povinné, s tímhle páskem, i když tohle je vlastně kopie původního Tropic, udělaná ze silikonu. Na původní jsem neměl odvahu,protože ty původní gumové už trochu lepí , ale ona ani ta luneta už nebude původní, tak mi to přišlo ,že to bude OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 já děkuji a pošťák zazvonil dvakrát P1020538.jpgCo to je za řemen Radku?Hoď link,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 http://www.ebay.de/itm/310400384183?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Jak jsem psal, nechtěl jsem riskovat nějakou zpuchřelinu, tak jsem to vzal na jistotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 tak jo 900,- a chtěl 2.500,-Nektery info radsi nevedet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se