guzmic Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Tak tady jsou moje první Igeny včera je přinesl pošťák :-) a dnes jsem hned koupil trochu normální řemen než bude ručně šitý. Spokojený Guzma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Pěkný kousek. Po nějaké době dospívám k názoru, že černé Igeny jsou opravdu nejhezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Asi 3.hodiny jsem chodil po městě stále se na ně díval a až doma jsem zjistil, že jsem nastavil o hodinu zle. Ale bylo mi to uplně jedno. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipinek Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Myslíte ty modré že jsou nejhezčí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Jsou,jen s tou jedovatou /zelenou lumi/ mě nějak neberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipinek Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Tak jsem si ještě nechal dodělat tyto krásně vymalováné černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Jsou,jen s tou jedovatou /zelenou lumi/ mě nějak neberou.Nebude to spis zluta?Blby svetlo...ta modrozluta varianta se mi moc libi,nepamatuju uz,kdo ji tu ma.Naopak vubec nemusim tu zelenou-jedovatou,brrr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti84 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Asi 3.hodiny jsem chodil po městě stále se na ně díval a až doma jsem zjistil, že jsem nastavil o hodinu zle. Ale bylo mi to uplně jedno. :-DTak to je dobré, taky na ty svoje koukám jen tak pro radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Jsou,jen s tou jedovatou /zelenou lumi/ mě nějak neberou.Chápu, ale to je otázka vkusu, mně se zas naopak líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti84 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Jsem mile překvapen přesností Igenů. Před renovací jsem očekával cca udávaných -+30 s, ale dělají za den + 2 s. Strojek jsem nechal vyčistit a seřídit u pana Strnada v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Tak to je dobré, taky na ty svoje koukám jen tak pro radost.Celý den jsem spokojeně chodil řešil pár drobností a sledoval "přesný" čas. Když parkuju auto tak čumím na hodinky a nějak mi nepasovalo, že ukazují 15.30 a slunko už pomalu zapadá. :-D Ale celý den krásný pocit díky hodinkám Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solko Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Zdravím celé osadenstvo dnes som vyhral tieto primky sport na aukre pravdepodobne bude nutný nejaký servis vymeniť lunetku prelestit sklicko premazať vyčistit atď. su to moje prve prim sport v malinkej zbierke kedže som si začal zakladať zbierku pred 2 dnami :-). Kde by sa mi o ne najlepsie postarali vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Nejlépe u hodináře.nevíme odkud jsi,fotka hodinek žádná....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solko Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 tieto som vyhral na aukre a knim potrebujem cierny kozeny remienok prešívany žltou niťou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 tieto som vyhral na aukre a knim potrebujem cierny kozeny remienok prešívany žltou niťou To jsou Prim sport 2. Ale v krásném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solko Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 vdaka aj mne sa pacia uvidime v akom su stave ked pridu domov :-) tesim sa nane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 To jsou Prim sport 2. Ale v krásném stavu.Velmi pěkné,kolik šly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solko Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Velmi pěkné,kolik šly?676 kč myslím že v poho na moje prve sportky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Ještě jednou gratulace,už to bude jen horší a za víc peněz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solko Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Ještě jednou gratulace,už to bude jen horší a za víc peněz :-)ozvalo sa mi par kamaratov a znamich dal som si do statusu na fb že zhanam prim sport a už sa mi traja ozvali takže niečo ešte bude a zadarmo alebo a kamarat už starší pan ma dokonca doma svoje a tie mi podaruje jaaaaj už sa tešííím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se