Koren Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Samozřejmě, že jsem je nepotřeboval. Samozřejmě, že se nepotápím 300 metrů hluboko. Samozřejmě, že by manželka nesouhlasila, kdyby znala jejich cenu. ALE... Ale mám svý práva A zasloužil jsem si je A tak jsem si udělal radost a splnil jsem si sen. Díky zdejšímu fóru už je nosím na ruce. Omega SMP 2254.50.00. Je tu spousta nadšenců a to je velmi nakažlivé. Tak už je mám taky! Udělal jsem pár snímků. Nejsou tak působivý, jako ty ostatní tady, ale všechny začátky jsou těžký. Díky všem a hlavně prodejci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Messiah Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Nádherná klasika! Taky si je jednou koupím...
bandicoot Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Tyhle se mi líběj víc než bondovky... asi kvůli tomu nezdobnýmu tahu. Gratulace.
farářskej Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Ať se daří Mně na nich vždycky odrazovala akorát ta luneta s moc velkejma číslama, jinak jsou skvělý!
Chumpus Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Tohle jsou fakt skvělý hodinky. Kdybych se s nima necejtil starej, tak bych je tátovi nikdy nedal.
lib Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Gratuluju k výtečné volbě a zdravím, kolego Kořene !
Seamaster Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Tez zdravim kolego Korene, spravna volba! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lumpy.T Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 velmi pekne, hodinky mych snu lec zatim mimo rozpocet
Koren Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Díky za reakce. Po 24 hodinách nadšení nevyprchává. A i ta krabička má něco do sebe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rorda Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 Super! Taky po nich jdu To vysvětluje, proč sem píšeš jeden duchaplnější příspěvek než druhý ...
Locque Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 Krásná záležitost. Srdečně gratuluji...
bena_1 Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 Je to prostě paráda, tady se ukazuje, že nemá cenu dělat kompromisy.
Bullet Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Gratulace, ja jdu aktualne po echt modrych bondovkach, nejak jsem se do nich za tech par mesicu tady proste zakoukal...:-)At ti delaji dlouho radost!
alois Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 gratuluji....nějak jsem neviděl cenu...mám jedny v merku, ale ve Španělsku....a nějak těm jižanům nevěřím....kde sji je koupil? děkuji za odpověď...
Koren Odesláno 9. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25601-omega-seamaster-professional-chronometer/page__p__368175__fromsearch__1entry368175 tady jsme je koupil. tak at dobre vyberes.
alois Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 herdek.../ málokdy kleji v pondeli rano /, ale to byla prilezitost....no nic..jdu hledat dal...gratuluji k vybornemu nakupu...dla bych i jedny me FORTISY do " frcu " za O SMP....
quequeek Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Jsou prostě nádherné a líbí se mi čím dál víc
adamo Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 škoda, že jsou dneska už jenom s těma strašnýma skeletonovýma ručkama :-( tyhle staré jsou super!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se