Přejít na obsah

IGEN 38 - limitovaná edice založená na tomto modelu

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

Díky za info accutrone, budu sledovat vývoj ...

Ale na situaci kolem Igenů jsem srovnatelně zvědavej.

Moje řeč. Taky díky za tu informaci. Igeny 45 jsme tedy už definitivně vyloučili, asi hlavně kvůli ceně? Protože nevěřím tomu, že by se pro větší velikost nenašlo dost zájemců. A bylo by tam i víc místa na úpravy číselníku, kdy bychom snad mohli lépe využít i ty náměty z původní limitky pro GS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje řeč. Taky díky za tu informaci. Igeny 45 jsme tedy už definitivně vyloučili, asi hlavně kvůli ceně? Protože nevěřím tomu, že by se pro větší velikost nenašlo dost zájemců. A bylo by tam i víc místa na úpravy číselníku, kdy bychom snad mohli lépe využít i ty náměty z původní limitky pro GS.

imho jsme vyloucili vsechny primky

• Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Tak jste to kapinku uspěchali a zdá se, že jste mi i vlezli lep !! :D :D :D

Mnou navrhované řešení pro mě a Tadu je prim sport Igen 38 se strojkem 68 a funkcí světového času. Je potřeba pouze potisknout lunetu názvy měst tak, aby protinožci byli pod sebou - inspirací je mi poljot traveller, tedy sovětské řešení, které má svoje neodolatelné kouzlo a 100% funkčnost ve 12ti hodinovém režimu :whistling: :smoke: . :D :D

Kdo do toho jde ?

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Mnou navrhované řešení pro mě a Tadu je prim sport Igen 38 se strojkem 68 a funkcí světového času. Je potřeba pouze potisknout lunetu názvy měst tak, aby protinožci byli pod sebou - inspirací je mi poljot traveller, tedy sovětské řešení, které má svoje neodolatelné kouzlo a 100% funkčnost ve 12ti hodinovém režimu :whistling: :smoke: . :D :D

Kdo do toho jde ?

aha, tak preci jenom to byl vtip

• Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Tak pánové Donuts a Helex - byli jsme s Tadou vyloučeni z vlákna o steinhart GMT a založili jsme si vlastní o 38 Igen - nevtipkujeme , kupodivu nevylučujeme prim 38 Igen a nechceme Lum Tec - táhněte odsud !! do marného vlákna o steinhart, archimede a jánevímčem.

Prim 38 Igen už je ve 2 variantách (quartz i manuál) realistická GMT limitka do cca 15.000,- Kč. Takže prosím, už jenom zájemci, je to tu pro vás. Zároveń hlaste, čemu dáváte přednost.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Kdo do toho jde ?

jj, presne o necem takovem jsem premyslel i ja

z hlediska prim hodinek bude nejlepsi asi sehnat starsi kaliber 68, at je to cele czech made:)

jinak co se tyce ETA, tak jsem nasel tohle http://www.korpa.cz/5000|.d.200202.hodinko...swiss-made.html

edit: ma predstava igen 38, bily cifernik, zajimave rucicky naprikla modre ala krupka, minerelne sklicko na spodku at 68 hezky vidime, otocna luneta s mestama... a neco takoveho byl bral klidne 3 nebo 4ks (dam do rodiny darek na vanoce:)

Upraveno uživatelem macher
Odkaz ke komentáři

Takže. 1/11: TADA

2/11 - 5/11: macher

11/11 - cigi

volná místa pro 6- 10/11 !! Pak šlus jedeme !!

Cigi to je teda jízda! :D Dneska máš obzvláště radikální náladu, jen co je pravda! Za půl dne bude hotovej pořadník a za druhý půldne kompletní technický řešení předmětných Igenů? :)

Odkaz ke komentáři

Proč jich nebude 12? Požádal bych machera ať mi přenechá číslo 5 a dal bych si je k narozeninám. Nešlo by to ještě změnit? A návrh se bude dělat až budou všichni zájemci jasní, nebo už někde nějaký existuje a já jsem ho přehlédl?

Odkaz ke komentáři

Tak pánové Donuts a Helex - byli jsme s Tadou vyloučeni z vlákna o steinhart GMT a založili jsme si vlastní o 38 Igen - nevtipkujeme , kupodivu nevylučujeme prim 38 Igen a nechceme Lum Tec - táhněte odsud !! do marného vlákna o steinhart, archimede a jánevímčem.

Prim 38 Igen už je ve 2 variantách (quartz i manuál) realistická GMT limitka do cca 15.000,- Kč. Takže prosím, už jenom zájemci, je to tu pro vás. Zároveń hlaste, čemu dáváte přednost.

sory za OT ale jedny gmt hodinky 38mm uz mas :) nechces sa ich zbavit??? :) :)

Odkaz ke komentáři

bandi 9/11 - kdy letíš ??? Máme i termín :D

zbývá toliko 7, 8 a 10 /11 a frrrčíme.

Počítám, že zatím všichni chtějí ono sovětské řešení na bázi kal. 68, neníliž pravda ? Ono má jen jednu chybu, luneta na Igeny je totiž sakramentsky úzká :D Bude to mazec, tak zatím navrhujme jména měst, aby byla po našom a jasná:

0 London/ nebo Londýn ?

+1 Praha/ snad Brno ??

+2 Kyjev / Káhyra/ Athény ???

Pro přehlednost bych vzal 50. rovnoběžku a okolí :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

tak 5min jsem se hral ve photoshope

v priloze jak by to snad i mohlo vypadat (pujcil jsem si foto z webu a z navrhovane edice GS)

rucicky spis modre ala krupka ci jak se jmenoval

otazka je jak vyresit lumin.

co na to rikate?

edit: vsechno standard igen 38 = zmena v lunete (jiny potisk), cifernik z modelu spartak a rucicky viz hore => v podstate zadna extra vyroba specialit, tzn cena by mola byt rozumna a cal. 68

edit2: jeste tak rychle premyslim... teoreticky pouzit cifernik z PRIM Linea 36, dat mu barvu dle spartaku a lumin. na cary 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11

post-8389-1273501522.jpg

post-8389-1273501528.jpg

Upraveno uživatelem macher
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...