Přejít na obsah

IGEN 38 - limitovaná edice založená na tomto modelu

Doporučené příspěvky

Odesláno

Limitka orlík heritage se řeší mimo chronomag, není pro chronomag primárně určena. Není nejmenší důvod, aby se o ní někdo v tomto vlákně zajímal, něco o ní řešil , ptal se, vše se zveřejní až nadejde čas, pakliže vůbec. Tady řešíme jiný projekt, pakliže vás nezajímá, nepřispívejte, prosím.

• Hlasovat proti 2
Návštěvník Tada
Odesláno
  rorda napsal:
Nechci tady dělat off-topic, ale bylo by zajímavé se dozvědět, z jakého důvodu tu ta limitka nebyla veřejně přezentována, resp. více ventilována ... Něco málo jsem zachytil, ale stejně, odtud bude stejně drtivá většina lidí, dle mého ... Ti lidé byli osloveni nějak neveřejně?!?

ti lidé se dohodli na foru specializovaném na primky, řekl bych, hledal jsem to tam, ale je to tam plné spamu, takže jsem nic nenašel.

Odesláno
  rorda napsal:
Nechci tady dělat off-topic, ale bylo by zajímavé se dozvědět, z jakého důvodu tu ta limitka nebyla veřejně přezentována, resp. více ventilována ... Něco málo jsem zachytil, ale stejně, odtud bude stejně drtivá většina lidí, dle mého ... Ti lidé byli osloveni nějak neveřejně?!?

Na začátku tohoto týdne jsem zde psal, že se limitka připravuje a podrobnosti budou známy na konci května. Jakmile to bude uvolněno ze strany našich obchodníků, tak to sem samožřejmě dám.

Odesláno
  macher napsal:
j

co se tyce mest, tak bych to videl takhle:

Londyn 0

Praha +1 (dalsi moznosti Brno, Bratislava)

Ateny +2

Moskva +3

Tbilisi +4

Islamabad +5

Novosibirsk +6

Bangkok +7

Singapur +8 (nebo radeji Hong Kong/Peking?)

Tokyo +9

Sydney +10 (nebo radeji Vladivostok?)

Salamunove ostovy +11

Kamcatka +12 (Fidzi zaloha;)

opacny smer asi takhle?

Enivetok (GMT -12)

Samoa, Midway (GMT -11)

Havajské ostrovy (GMT -10)

Aljaška (GMT -9)

Tichomorský čas (GMT -8)

Západný (Horský) čas USA, Arizona (GMT -7)

Centrálny čas USA, Mexiko (GMT -6)

Východný čas USA, Indiana (GMT -5)

Atlantický čas, Caracas (GMT -4)

Brazília (GMT -3)

Stredoatlantický čas (GMT -2)

Azory (GMT -1)

nikdo žádnou alternativu? musím se taky zamyslet. Musí to bý krátké, takže třeba

-2: Island , nebo ejajuaklua.... ?

-8 - los angeles, california ?

-6 chicago,

-5 new york

-4 - caracas je dobrý, ale není nic lepšího?

-3 - není to buenos aires nebo grónsko? brazilia je dobrý, ale má celá brazílie jeden čas?

Taky nevím, jestli tbilisi, islamabad a novosibirsk, musíme na něco přijít :D :D Jak to psát ? česky?

Odesláno

Je tady nějaký malý pohyb, tak aspoň přidám jednu myšlenku :whistling:

Když tak o tom ještě přemýšlím, tak by měly být všechny města ve stejném stylu, ale určitě česky. To znamená že by asi nevypadalo dobře mezi většinou "normálních" názvu mít pár typu Nový Jork. Každopádně Liptákov by nevadil ani v tom případě, že by tam byl jako jediný.

Odesláno

Pánové, lituji, musím si dát pauzu. Podle důvěryhodných zdrojů v jiných vláknech na chronomagu nevytváří kvalita práce dodávaná eltonem v poslední době předpoklady pro úspěšnou realizaci série. Nehodlám se namočit do průs..u, co jsem to propagoval za fušeřinu..

Odesláno (upraveno)
  cigi napsal:
Pánové, lituji, musím si dát pauzu. Podle důvěryhodných zdrojů v jiných vláknech na chronomagu nevytváří kvalita práce dodávaná eltonem v poslední době předpoklady pro úspěšnou realizaci série. Nehodlám se namočit do průs..u, co jsem to propagoval za fušeřinu..

ja to vidim velice podobne... za last 14 dni jsou to na elton same stiznosti a neminim davat jako darek neco nedotazeneho... takze za me dane 3ks prozatim stop.

edit: preklep

Upraveno uživatelem macher
Odesláno

Situace kolem Eltonu by byla ideální na zhotovení onoho modelu Jára Světoběžník. Cimrman byl znám coby průkopník slepých uliček - na dýnku by mohlo být vyryto "Tudy ne přátelé, tudy cesta nevede..." :)

Odesláno
  ricous napsal:
Situace kolem Eltonu by byla ideální na zhotovení onoho modelu Jára Světoběžník. Cimrman byl znám coby průkopník slepých uliček - na dýnku by mohlo být vyryto "Tudy ne přátelé, tudy cesta nevede..." :)

:thumbsup_anim:

(p.s.: neni to zaroven nejake skryte poselstvi pro elton, nebo jo?)

Odesláno
  ricous napsal:

:thumbsup_anim:

Odesláno

Já si tedy tyhle hodinky rozhodně pořizovat nebudu, nicméně možná kdyby se za její provedení osobně zaručil třeba takový accutron (nebo pan P.?), mohlo by to zájemce uklidnit? Jako že by je sám svým odborným okem zkouknul, ujistil se, že jsou podle specifikací, nevypadají z nich korunky, lunetky a tak...

Odesláno

Jen tady nechte vyřádit jízlivý bigesy, co si tyhle hodinky rozhodně pořizovat nebudou, ale maj k nim opravdu hodně co říct. Nehodlám být protekčním dítětem.

Odesláno (upraveno)
  Biges napsal:
Já si tedy tyhle hodinky rozhodně pořizovat nebudu, nicméně možná kdyby se za její provedení osobně zaručil třeba takový accutron (nebo pan P.?), mohlo by to zájemce uklidnit? Jako že by je sám svým odborným okem zkouknul, ujistil se, že jsou podle specifikací, nevypadají z nich korunky, lunetky a tak...

Samozřejmě mně naše problémy s kvalitou velmi mrzí. Je neomluvitelné, aby Elton opouštěly hodinky v takovém stavu v jakém se to v poslední době stává.

Těch případů není málo a proto nebudu reagovat na každý zvlášť, ale mohu vás ujistit, že se s tím budeme vážně zabývat, aby k těmto kopancům dále nedocházelo. Problém se dle mého názoru nenachází v technice, ale v lidském faktoru.

Byl bych velmi rád, kdyby jste pokračovali ve své snaze dát dohromady limitovanou sérii hodinek "Elton Světoběžník". Slibuji, že se osobně zasadím o to, aby tyto hodinky dopadly přesně dle vašich očekávání.

Upraveno uživatelem accutron
Odesláno
  accutron napsal:
Samozřejmě mně naše problémy s kvalitou velmi mrzí. Je neomluvitelné, aby Elton opouštěly hodinky v takovém stavu v jakém se to v poslední době stává.

Těch případů není málo a proto nebudu reagovat na každý zvlášť, ale mohu vás ujistit, že se s tím budeme vážně zabývat, aby k těmto kopancům dále nedocházelo. Problém se dle mého názoru nenachází v technice, ale v lidském faktoru.

Byl bych velmi rád, kdyby jste pokračovali ve své snaze dát dohromady limitovanou sérii hodinek "Elton Světoběžník". Slibuji, že se osobně zasadím o to, aby tyto hodinky dopadly přesně dle vašich očekávání.

To rád slyším, díky.

Abych upřesnil proč konkrétně o hodinky z této lomitny nemám zájem, tak mně neláká ten koncept světového času, ne že bych přestal totálně věřit Eltonu. Jinak mám v plánu ještě jednu či dvě vlastní renovace, ale kvůli tomu jsem v kontaktu s paní Krskovou.

Odesláno

Mi se Elton Světoběžník líbí a jsem pro, aby se v něm pokračovalo, minimálně se může dokončit kompletní návrh. Ale záleží na Cigim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...