Harry Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Na tom hadru jsou fakt hnusný, totálně je to zabilo...
rorda Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Ještě, že ti to řekli i ostatní ... Já měl hned stejný pocit, ten NATO strap k nim moc nepasuje, ale je pravda, že správný machr kašle, co se líbí nebo nelíbí lidem kolem něj a nosí si, co se líbí jemu ...
Dantechno Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Ja si myslim ze to vypada dost dobre. Ta omotana kobercovka , jak uz jsi pavouku sam psal, skvele chrani dynko.
spiderer Odesláno 20. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2010 CVAK..pekny hodinky, ale ten pilotni nadech dobrodruzstvi jim chybi, to nato dava tusit, ze se jejich machmajitel neboji pouzit je v akci (nesmejte se) PS: Mate nekdo tu klicenku?
Kalifx Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Ty vole na tom nato strapu, či jak se to jmenuje, je to děsný. Ale to jsem věděl už předtím... Nicméně ten tvůj poslední cvak mě opět přesvědčil o tom, že tak docela nechápu ani tu honbu za indexovým ciferníkem. Tu potřebu po "čisté" decentnosti. Model Navitimer od firmy Breitling přece nikdy neměl být decentní. Když jsem měl možnost oba ciferníky porovnat přímo, tak ten indexovej hodinky zbytečně zjemnil a hodinky ztratí kus svý osobitosti. Vždyť už i u prvního modelu číselná varianta byla:
Baker Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Vždyť už i u prvního modelu číselná varianta byla: Ale cisla nebyly podivne ukousnuty ...
mrakodrap Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Ale cisla nebyly podivne ukousnuty ... Co furt s tím máte? Náhodou ty ,,vožužlaný,, čídla jsou moc pěkný.
Kalifx Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 (upraveno) Co furt s tím máte? Náhodou ty ,,vožužlaný,, čídla jsou moc pěkný. Já taky nevím - podle mě je ten číselnej cifr živější. Ať už jsou ta čísla okousaný nebo ne. Pochopil bych, kdyby na designově čistejch hodinkách s poloprázdným cifrem byly ještě navíc okousaný čísla. Ale v tomhle zmatku? Ten indexovej ciferník podle mě není ani tak čistší jako spíš nudnější. A to jsem ho ze začátku rozhodně chtěl. EDIT: Trošku jiná situace je u OLD modelů s rozmístěním subdialů 6, 9, 12 s datumem na 3. Tam bych preferoval indexy... Upraveno 20. května 2010 uživatelem Kalifx
bandicoot Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 ještě dodatek - nech to na nato strapu týden a uvidíš jak budeš mít dýnko dojebaný
ron Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Já taky nevím - podle mě je ten číselnej cifr živější. Ať už jsou ta čísla okousaný nebo ne. Pochopil bych, kdyby na designově čistejch hodinkách s poloprázdným cifrem byly ještě navíc okousaný čísla. Ale v tomhle zmatku? Ten indexovej ciferník podle mě není ani tak čistší jako spíš nudnější. A to jsem ho ze začátku rozhodně chtěl. EDIT: Trošku jiná situace je u OLD modelů s rozmístěním subdialů 6, 9, 12 s datumem na 3. Tam bych preferoval indexy... Indexovej ciferník na Navi není v žádném případě nudnej, ale dokonalej!!Souhlasím s Tebou, že u OLD modelů je to jednoznačný, ale i u klasických, dle mě. S číslama a na kovu vypadjí Navitimery jak od kolotočů, a to je co říct, když to říkám já, protože jsem jim zcela oddán a navždy věrnej!!
spiderer Odesláno 20. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Cifernik s indexama nudnej neni, je peknej, decentni a libi se mi o malej kousek vic.. nevim jestli to co to pripadne bude stat mi stoji za jeho vymenu..
ron Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Cifernik s indexama nudnej neni, je peknej, decentni a libi se mi o malej kousek vic.. nevim jestli to co to pripadne bude stat mi stoji za jeho vymenu.. To je fakt, otázka je ta cena tý výměny, bojím se, že to může být docela pěkná pálka...PS:ten Nato pásek z nich rychle sundej, takhle je znesvětit, ach jo
spiderer Odesláno 20. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2010 To je fakt, otázka je ta cena tý výměny, bojím se, že to může být docela pěkná pálka...PS:ten Nato pásek z nich rychle sundej, takhle je znesvětit, ach jo Myslim, ze to zas takovy maso nebude, ale stejne.. uvidime taky jestli to pujde otevrit a vymenit a nebo jestli bude treba menit i tesneni (ktere bylo meneno pri servisu pred cca 14 dny).. Nato je dobrej, az dorazi cernej tak to silenstvi zacne nanovo!
Návštěvník Tada Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Jelikož jsou to letecké, tudíž skoro vojenské hodinky, tak se na ně ten NATO strap docela hodí.
mrakodrap Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Myslim, ze to zas takovy maso nebude, ale stejne.. uvidime taky jestli to pujde otevrit a vymenit a nebo jestli bude treba menit i tesneni (ktere bylo meneno pri servisu pred cca 14 dny).. Nato je dobrej, az dorazi cernej tak to silenstvi zacne nanovo! Těsnění měnit netřeba a jestli ti někde budou tvrdit opak, tak ti je chcou pouze nacpat... Na druhou stranu těsnění dýnka není nic drahýho, nejdražší je těsnění tlačítek.
spiderer Odesláno 20. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Jelikož jsou to letecké, tudíž skoro vojenské hodinky, tak se na ně ten NATO strap docela hodí. Konecne inteligentni nazor Těsnění měnit netřeba a jestli ti někde budou tvrdit opak, tak ti je chcou pouze nacpat... Na druhou stranu těsnění dýnka není nic drahýho, nejdražší je těsnění tlačítek. Dik za info
spiderer Odesláno 24. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2010 kibi - pekny, diky Pokud nekdo mate jeste nejake promo Breitling predmety "navic" ozvete se
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se