Přejít na obsah

34 hlasů

1. 1. Tak kdo ?

• Sparta
      13
    • Baník
      17
    • Jablonec
      4

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Kdy se hraje rozlučkový zápas Šmicera? Na ten bych se šel podívat.:)

Dneska, za chvíli jdu. Potkáš mě případně u stánku s pivem. Kdybych tam nebyl, tak budu u stánku s klobásama.

Odesláno
Já taky doufám v to že Baník, přeci to nemůže být Sparta, když spočítám, že tak 10bodů jim za rok udělají rozhodčí.

Tak to spocitej, prosim te, a pak mi rekni vysledek. Diky.

Odesláno
Dycinki Sparta.

Maroshu v pátek ti předvedu co je to ...po p..i front!...

dále s megafonem objedu Karvinou a vyřvu jakého hada si chovají na prsou, dále ti pošlapu v pátek nové ady...

zatím vše, ručník skončil a mýdlo taky končí!

jo...a samozřejmě BANÍČEK :)

Odesláno
Tak to spocitej, prosim te, a pak mi rekni vysledek. Diky.

Co pak, snad nemam pravdu?

Každej soudnej nezaujatej člověk musí vidět, že ta "osobnost ligy = ostuda ligy" měl dostat několik červenej za sezonu.

A to by jsme pak viděli Spartičku :wheelchair:

Návštěvník Snow
Odesláno
Snowe bylo by to hezky ale pochybuju, ze oba favorite zavahaji....

Popravdě řečeno já také.

Odesláno
Popravdě řečeno já také.

Určitě nezaváhá Baník, i když teď v sobotu to pěkně p....l. Mohli mít klid.

Přeju to Ostravě už za přetváděný fotbal celou sezonu.

Sparta si zaslouží být tak max před Slavií o bod :thumbsdown_anim:

Odesláno

Tak soudruzi, ukončuji schůzi. Diskuse byla zajimavá, nebál bych se říct plodná a tak nějak podnětná.

Usnesení-Fotbalovou ligu vyhrajou Rudí, no a tak se i včera stalo.

Takže Sparta dycinki forever.

P.S. Komu to nejde moc pod nos, tak musí být soudružsky trpělivý a počkat na další sezonu.

Odesláno
Usnesení-Fotbalovou ligu vyhrajou Rudí, no a tak se i včera stalo.
Dle mého to je pěkná blbost ... Někteří se báli, že to budou mít různě "zrežírované", ale kdo viděl včerejšek, nemůže si snad myslet, že by to bylo ovlivněné ... ;) Kromě vymaštěných ostravských "fans", kteří se opět předvedli ...

Teplice na Spartu, která zahrála na naše poměry utkání v plném nasazení á la Bundesliga, absolutně neměli, 1:0 je ještě krásný výsledek, České Budějovice kousaly, ale Jablonec prokázal svou kvalitu a Ostrava?!? Ostrava nezvládla svou roli a moc ji k tomu nepomohli ani její vlastní "fanoušci", kteří je akorát rozhodili, dostali z tempa a narušili koncentraci na utkání ... Sparta ani jednou za celou ligu neprohrála (komu se to u nás kdy povedlo?!?), zaslouženě je první, jak Jablonec, tak i Ostrava měly hluchá období a tak mi přijde spravedlivé, že tým s nejvyrovnanější výkonností prostě vyhrál, ať už to byla Sparta nebo by to byl kdokoliv jiný ...

Nevím zda jsi to četl , nedávno Sionko říkal, že vždy snil o Spartě . A Řepka, Baník už asi taky nemusí .
No, pokud vím, na ruce nemá vytetováno Baník forever ... B)
Odesláno (upraveno)
Ostrava nezvládla svou roli a moc ji k tomu nepomohli ani její vlastní "fanoušci", kteří je akorát rozhodili, dostali z tempa a narušili koncentraci na utkání ...

No když jsem ty paka v TV viděl, tak jsem celkem rád, že Baník skončil až třetí... Takovou koncentraci kreténů aby jinde pohledal.

Jinak je mi fuk, kdo vyhraje. Chleba stejně levnější nebude (jak říkal děda)...

Upraveno uživatelem Traveller

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...