1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 tak ja ti tedy odpovim, i kdyz ten humor je uz trochu krecovity. odpoved tedy je: zeptej se simona. jak uz zaznelo, cena je opravdu jina pro remen z kravy nebo pro remen ze sloni predkozky. cili proste kdekoliv mezi (to strilim!) dvanacti stovkama a dvanacti tisicema. staci tak? ptas se na neco, na co ti neodpovi nikdo nez vyrobce, tak uz se fakt zklidni - to myslim v dobrem, ale zbytecne delas vlny. já samozřejmě neočekávám, že mi odpovíte konkrétní číslo, takto jsem dotaz ani nepoložil, ptal jsem se na cenovou hladinu. V překladu, jestli se takové věc pohybuje v řádu stokorun, tisíců atd...to fakt bylo tak nesrozumitelné? Nebo je tak koplikované odpovědět odhad 1 kKč do 2,5 kKč..? A když jsem o 60 blitek dál zeptal znovu, co jste napsali..? čtěte si to... navíc - u kreténa s IQ pod 50 ktorý si robí Fica byste mohli mít trochu shovívavosti, co?
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 neptám se na nějaké utajované skutečnosti..?
Frantik Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 neptám se na nějaké utajované skutečnosti..? nene, ptáš se jako debil asi dva dny porad dokola, místo toho abys konecne napsal Simonovi jinak se omlouvam, za svou vulgaritu, neumim se jinak vyjadrit kdyztak at to moderatosi smaznou ja uz koncim v tomto vlakne, tady na pána proste nemám
Návštěvník SukHoi Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 neptám se na nějaké utajované skutečnosti..? proč se ptáš nás a nezeptáš se ševce - my to šít nebudeme - není lepší se zeptat u zdroje ? = jenom nápad x zkus se nad tím půl hodinky zamyslet
lib Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 neptám se na nějaké utajované skutečnosti..? Tak jsem toto výživný vlákno se zájmem přečetl a mám pocit, že ti nikdo cenovou úroveň zakázkovýho řemene neporadí. Alespoň já bych si to netroufnul. A důvod? Kdybych byl já tím výrobcem a ty se na mě obrátil obdobným způsobem jako v tomto vlákně, záleželo by asi na momentálním rozpoložení. Buď ti řekl: "Tady máš řemen a běž..", nebo bych si řekl: "No co, každej má svoje..." a tobě hodil normální cenu za teletinu - podle mě jeden až dva tisíce, nebo bych si řekl: "No tak s tímto se s.át, to už se mi musí jóóó vyplatit!" a pořádně bych přirazil. Anebo by sis mohl na netu koupit Hirsch Leonardo za 90 až 100 USD ve velikosti 22mm a žiletkou mírně seříznout a dát pokoj. Tady máš jeden z odkazů: http://www.pmwf.com/Phorum/read.php?10,90759,90759
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 proč se ptáš nás a nezeptáš se ševce - my to šít nebudeme - není lepší se zeptat u zdroje ? = jenom nápad x zkus se nad tím půl hodinky zamyslet Tento příspěvek byl editován SukHoi: Dnes, 16:57 zkusim to debilní kretén s IQ pod 50 ktorý si robí Fica
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Tak jsem toto výživný vlákno se zájmem přečetl a mám pocit, že ti nikdo cenovou úroveň zakázkovýho řemene neporadí. Alespoň já bych si to netroufnul. A důvod? Kdybych byl já tím výrobcem a ty se na mě obrátil obdobným způsobem jako v tomto vlákně, záleželo by asi na momentálním rozpoložení. Buď ti řekl: "Tady máš řemen a běž..", nebo bych si řekl: "No co, každej má svoje..." a tobě hodil normální cenu za teletinu - podle mě jeden až dva tisíce, nebo bych si řekl: "No tak s tímto se s.át, to už se mi musí jóóó vyplatit!" a pořádně bych přirazil. Anebo by sis mohl na netu koupit Hirsch Leonardo za 90 až 100 USD ve velikosti 22mm a žiletkou mírně seříznout a dát pokoj. Tady máš jeden z odkazů: http://www.pmwf.com/Phorum/read.php?10,90759,90759 jsi třetí..? jestli se nepletu..? který to čte a používá hlavu. děkuji
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 a nemělo by to být tak, že když nevim, anebo když nechci odpovědět, tak nepíšu nic? debilní kretén s IQ pod 50 ktorý si robí Fica tak kruté pravdy se o sobě dozvídám v laickém nadšení z nové hračičky...
Milis Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Hele, de vo to, že naběhnout s takovouhle do hospody, tak bys asi dostal za chvíli pěkně do dršťky. Jasně, že víceméně nespravedlivě, ale holt se nějak netrefuješ do způsobů zdejšího osazenstva - aniž bych ty způsoby chtěl buchvíjak vzývat. Tak mě ber jako hodnýho pingla, kterej tě jemně upozorňuje, že už máš namále...
Návštěvník Radius Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Pani, nevíte, jestli už privezli BANány?
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Hele, de vo to, že naběhnout s takovouhle do hospody, tak bys asi dostal za chvíli pěkně do dršťky. Jasně, že víceméně nespravedlivě, ale holt se nějak netrefuješ do způsobů zdejšího osazenstva - aniž bych ty způsoby chtěl buchvíjak vzývat. Tak mě ber jako hodnýho pingla, kterej tě jemně upozorňuje, že už máš namále... ve stejných věcech rozhodovat stejně? je to spravedlivé?
jankoxxx Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 ve stejných věcech rozhodovat stejně? je to spravedlivé? ty mas fakt velky dar davat smajlika tam kde netreba a tam kde by sa hodil nedas nic. v kazdom pripade tu mame 5 stranove vlakno o hovne s tym ze odpoved na tvoju otazku si dostal na prvej a odpoved na druhu otazku o cene uz cca na 2 strane. vsetko ostatne co tu dalej predvadzas je prihravanie na smec miestnim vtipalkom co si na tebe velmi radi zgustnu clovece, vitaj na fore
Milis Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Taky si myslím, že odpovědi na svoje otázky 1190RC8 dostal. V zájmu zachování duševní rovnováhy členů, kteří se mu přes jeho neomalenou rozcapenost snažili poradit, to už radši zamknu. LOCK.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.