Frantik Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Aha Tak ja prodam hodinky a potom se uvidi PS: Za 85 litru to je z jaky casti? ze zadku vole
1190RC8 Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Zadny hadanky Tomuhle clenovi: simon napis SZ (soukroma zprava) a dohodnete se co a jak, uvidis, ze budes prijemne prekvapenej, jak kvalitou tak i cenou v porovnani s kvalitou no to to trvalo..vy než se vymáčknete..a těch blbejch keců kolem
Frantik Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 no to to trvalo..vy než se vymáčknete..a těch blbejch keců kolem tak na blbý dotazy reagujeme blbejma kecama.........tohle je férový fórum
bandicoot Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 no to to trvalo..vy než se vymáčknete..a těch blbejch keců kolem říká se "děkuju", pokud je to složitý, tak "búúú"
bandicoot Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 na kolik by prisla kuze na Navitimery z Frantika S navitimerama kecáš, chceš na tom zbohatnout, frantik vypadá jak talibanec, na americký eBay by ti utrhali ruce jak by to šlo na dračku.
1190RC8 Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2010 myslím, že každej blb umí použít fuknci Hledat, je mi líto, že ty to neumíš........treba se to casem naučíš je mi ukradená strojená lítost týpka, kterej nemá na hůlce dot kůže ani na hodinkovej řemen
Frantik Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 je mi ukradená strojená lítost týpka, kterej nemá na hůlce dot kůže ani na hodikovej řemen jsi drsnej jako zubní kámen, to se mi líbí, takový frajery tady potřebujeme
Koniferka Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 tak na blbý dotazy reagujeme blbejma kecama.........tohle je férový fórum tohle je dobrá hláška
spiderer Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Tohle vlakno ma potencial! Resit nejaky strojky atd je k nicemu, stejne uz to vsechno zname, tady zazni jeste spousta zivotnich pravd! tohle je dobrá hláška On se v nem ten kluk z reklamky nezapre, beztak to za dva roky pouzije na reklamu pro Kofolu nebo tak neco
Frantik Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 já musím ale na pivko, tak se tu mějte
spiderer Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 já musím ale na pivko, tak se tu mějte Na pivko pojed do Varu, vyrazime za chvili
Frantik Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Na pivko pojed do Varu, vyrazime za chvili To je daleko, ja jdu tady za barák, abych pak dolezl domu Ale pozdravujte tam!
bandicoot Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 nemá na hůlce dot kůže ani na hodikovej řemen zas tak ukradený ti to nebude, když ti z toho začly skákat písmenka
jankoxxx Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 já musím ale na pivko, tak se tu mějte kurna pivko a ja tu musim cucat nechutnu vodu z vasserspenderu.... odkial vy nezamestnany beriete prachy na tie hodinky????
Frantik Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 kurna pivko a ja tu musim cucat nechutnu vodu z vasserspenderu.... odkial vy nezamestnany beriete prachy na tie hodinky???? jak nezamestnaný?!?!? já dřu jako blázen
jankoxxx Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 jak nezamestnaný?!?!? já dřu jako blázen musim si najst inu robotu...
Frantik Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 musim si najst inu robotu... tak tak
1190RC8 Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2010 zas tak ukradený ti to nebude, když ti z toho začly skákat písmenka mám starý počítač, některá písmenka už mi moc efungují. proto píšu stručné dotazy, jsem obyčejný člověk, na nový nemám. posměšky zbohatlických elitářů mě uráží, podám stížnost
jankoxxx Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 mám starý počítač, některá písmenka už mi moc efungují. proto píšu stručné dotazy, jsem obyčejný člověk, na nový nemám. posměšky zbohatlických elitářů mě uráží, podám stížnost nesmies sa na nich hnevat. oni su uz raz taki... vekom clovek straca sudnost
Návštěvník SukHoi Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 mám starý počítač, některá písmenka už mi moc efungují. proto píšu stručné dotazy, jsem obyčejný člověk, na nový nemám. posměšky zbohatlických elitářů mě uráží, podám stížnost když se vrátím k tématu tak tohle byl nejblbější řemen co jsem kdy měl v ruce - hodinky se nedají položit na dýnko a celkově to vypadá tak nějak na h...o
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.