Přejít na obsah

řemen

Doporučené příspěvky

Odesláno
když se vrátím k tématu tak tohle byl nejblbější řemen co jsem kdy měl v ruce - hodinky se nedají položit na dýnko a celkově to vypadá tak nějak na h...o :D

mám obdobný na Junghans a s touto komlikací počítám. Mě se líbí právě propeacování deatilu navázání na hodinky.

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
nejblbější řemen co jsem kdy měl v ruce - hodinky se nedají položit na dýnko a celkově to vypadá tak nějak na h...o :D

Já ho viděl i ve verzi od simona a vypadá to slušně. Je to jedna z možností, jak upravit velký hoďky aby se daly nosit na malý ruce.

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Já ho viděl i ve verzi od simona a vypadá to slušně. Je to jedna z možností, jak upravit velký hoďky aby se daly nosit na malý ruce.

pokud simon umí vyrobit měkčí řemen než produkuje fortis (ten je z papíru a je tvrdej jak šestidenní stolice) tak proč né - to už je snad lepší ten gumoplastovej co jsem dnes přitáhl domu na casiích

Odesláno

no tak mám malý ruce...no...no a co..?

Odesláno
no tak mám malý ruce...no...no a co..?
Nic, já bych některý hamiltony taky nemoh nosit.

Jak na Hamiltonech vypadá tenhle způsob ukotvení řemenu můžeš najít TADY - imho standardně ukotvená kůže víc podtrhne klasický pouzdro.

Odesláno
Nic, já bych některý hamiltony taky nemoh nosit.

Jak na Hamiltonech vypadá tenhle způsob ukotvení řemenu můžeš najít TADY - imho standardně ukotvená kůže víc podtrhne klasický pouzdro.

Vážený! Na těch fotografiích není kůže, ale plastik. A ten je i na odkazu, který jse zdaval

Odesláno

Já myslím, že bys mohl brzdit, co říkáš?!? ;)

Bandicoot ti dle mého postoval odkaz na způsob uchycení toho řemenu ... B)

Návštěvník SukHoi
Odesláno
kolem zápěstí mám 15,6 cm

je to skutečně málo?

není to málo - normální rachetické zapesti - trošku papej, málo kakej a ono se to spraví :D

Odesláno
Na těch fotografiích není kůže, ale plastik.

Blbuvzorně:

Ve svém postu jsem ti ukázal jak vypadá ZPŮSOB aneb jak to celý vypadá na hamiltonech - sám mluvíš o hamiltonech a postoval jsi fortis.

A ještě jsem si dovolil vyjádřit vlastní názor (podpořený bohatými zkušnostmi), že standardní uchycení na stěžejce vypadá líp.

Měl jsem se na tebe vyfláknout, jsou to tvoje prachy a sám bys pak plakal, že to vypadá blbě. Frantik měl recht, že šel na pivo.

Odesláno
Jo, tahle móda kožených řemenů kopírujících pouzdro se mi teda nelíbí, stejně jako móda průhledných dýnek. Viz antimagnetický Ingenieur se safírem vespod. Tool watch jak sviňa, ale to už sem nepatří.

je přece demokraci, tak semi to snad líbit může, ne..?

Odesláno
Blbuvzorně:

Ve svém postu jsem ti ukázal jak vypadá ZPŮSOB aneb jak to celý vypadá na hamiltonech - sám mluvíš o hamiltonech a postoval jsi fortis.

A ještě jsem si dovolil vyjádřit vlastní názor (podpořený bohatými zkušnostmi), že standardní uchycení na stěžejce vypadá líp.

Měl jsem se na tebe vyfláknout, jsou to tvoje prachy a sám bys pak plakal, že to vypadá blbě. Frantik měl recht, že šel na pivo.

ale v mém příspěvku č. 1 jsou hodinky signované Fortis, protože je nanich kůže navazující na poudro

v příspěvku č. 2, je odkaz na web hodinářství HamiltonWatch, aby bylo vidět, o které mi jde a aby bylo vidět, že to co chci, delají jen v palstu, ne v kůži.

je demokracie, taktže klidně můžeš říkat co chceš, já ti v tiom přece nebráním, tak se zbytečně nezlob. nebudeme si přece kazit odpoledne?

Odesláno

hele, moravaku (nebo co), jenom osobni postreh. taky jsem chtel kozenej remen, kterej by kopiroval pouzdro, a to na svoje seiko landmonster. mistr sima mi to nastesti rozmluvil a v poste mi ted lezi hotovy remen na zakazku. kdyz par dni vydrzis, dam sem fotky, abys videl, jak vypada prace mistra simy (i kdyz se tady da najit nespocet fotek, samozrejme). je mi burt co si vyberes, ale treba te to postrci k nejakemu rozhodnuti, jestli je lepsi remen az k pouzdru nebo klasika. mej se. :cheers:

p.s. cajzl nejsem, takze se me ten predchozi prispevek nedotkl... ale ten ton, cece... ;)

Odesláno
hele, moravaku (nebo co), jenom osobni postreh. taky jsem chtel kozenej remen, kterej by kopiroval pouzdro, a to na svoje seiko landmonster. mistr sima mi to nastesti rozmluvil a v poste mi ted lezi hotovy remen na zakazku. kdyz par dni vydrzis, dam sem fotky, abys videl, jak vypada prace mistra simy (i kdyz se tady da najit nespocet fotek, samozrejme). je mi burt co si vyberes, ale treba te to postrci k nejakemu rozhodnuti, jestli je lepsi remen az k pouzdru nebo klasika. mej se. :cheers:

p.s. cajzl nejsem, takze se me ten predchozi prispevek nedotkl... ale ten ton, cece... ;)

po prvních reakcích na dotaz jsem s vypětím nasadil tón IQ 79 a čekal jsem co se stane...

a doufám, že mi 79 (gorila) zůstane, víš co to dalo práce vymáčnout takovej výkon..?

buď mi to hoď do SZ, nebo odkaz na nějakej web. děkuji :) už mi to tady někdo rozmlouval, ale nikdo mě nepřesvědčil... :) klasickecjch řemenů je mrak. na ty bych se tady neptal, protože pojeb "nauč se hledat" bych od "férovejch fórovejch" mozeksonů v takévm případě čekal jako první reakci...

P.S. no dobře, taky nemám pražáky rád...a dělám z toho nějakou mezinárodní aféru..? ... nedělám :thumbsup_anim:

Odesláno
po prvních reakcích na dotaz jsem s vypětím nasadil tón IQ 79 a čekal jsem co se stane...

a doufám, že mi 79 (gorila) zůstane, víš co to dalo práce vymáčnout takovej výkon..?

buď mi to hoď do SZ, nebo odkaz na nějakej web. děkuji :) už mi to tady někdo rozmlouval, ale nikdo mě nepřesvědčil... :) klasickecjch řemenů je mrak. na ty bych se tady neptal, protože pojeb "nauč se hledat" bych od "férovejch fórovejch" mozeksonů v takévm případě čekal jako první reakci...

P.S. no dobře, taky nemám pražáky rád...a dělám z toho nějakou mezinárodní aféru..? ... nedělám :thumbsup_anim:

jo,teď se Ti to srovnalo na Tvých standartních 50

Odesláno
P.S. no dobře, taky nemám pražáky rád...
Konečně zas kloudný slovo, to jsem si oddychl, už to tu nějak měklo.

Přesvědčovat tě nikdo nebude, my ti tady jen radíme, i to je demokracie - tady máš radu, ber nebo neber, ale následky si poneseš sám.

;)

Odesláno
Konečně zas kloudný slovo, to jsem si oddychl, už to tu nějak měklo.

Přesvědčovat tě nikdo nebude, my ti tady jen radíme, i to je demokracie - tady máš radu, ber nebo neber, ale následky si poneseš sám.

;)

snůška mých kreténských zgryndů je jen reakce na bezobsažné příspěvky k mému dotazu

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...