1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 a konec blbejch keců!! pošťák mi právě doručil Hamilton Khaki Navy GMT na gumě Přesně ty, co sou v odkazu (ve verzi pro Evropu se SwissMade na ciferníku kolem šestky...aby to bylo zcela přesné) http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=32&p=227 a k těm chci černou kůži, prošitou zřejmě bílou nití..? Ale trvám důrazně na tom, aby byl řemen v detailu, jako na Fortisech z mého prvního příspěvku k tomuto tématu. A Hamilton ho nedodává. A najít ho na stěžejku 21 mm, to jsme zkoušel, ale nenašel, proto jsem si dovolil skromný dotaz v totmo tématu. Víme, že se mohu obrátit na pan Šímu nic jiného neznáte..? žabaři..z Prahy...
bandicoot Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Víme, že se mohu obrátit na pan Šímu nic jiného neznáte..?Když máž to nej, proč vůbec znát něco jiného? K Simonovi není alternativa. žabaři..z Prahy...Když bydlíš v Praze, proč se vůbec zabývat někým odněkud? K Práglu není alternativa...
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Když máž to nej, proč vůbec znát něco jiného? K Simonovi není alternativa. Jsem to ale NAIVA, že jsem si myslel, že dotaz je už zcela pochopitelný..??
bandicoot Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Jsem to ale NAIVAočividně chyba není na našem žižkovském přijímači...
Návštěvník SukHoi Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 zajebaní cajzli, co tady do mě celý vodpoledne šijete upřímně řečeno se divím, že ještě mužeš přispívat - pokud to tedy není nějaká lichotka *** von asi Princ Milis usnul na trůně
bandicoot Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 upřímně řečeno se divím, že ještě mužeš přispívat když on tam furt dává ty smajlíky, já to beru jako takovej klávesnicovej hec, byť nepochybně má původ v nevyrovnané osobnosti pana C3PO (že neni zbohatlickej elitář se zajebanýho cajzlova)
Návštěvník SukHoi Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 když on tam furt dává ty smajlíky, já to beru jako takovej klávesnicovej hec, byť nepochybně má původ v nevyrovnané osobnosti pana C3PO (že neni zbohatlickej elitář se zajebanýho cajzlova) c3po alias fripio
Koniferka Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 on je Princ Milis zaneprázdněn hledáním hodinek s pískoodolností
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 "cajzl" byla lichotka - překládám to jen pro polomozky k dotazu zřejmě nic..? je to marný boj... Jde to celé smáznout..? nějaký admin..?
bandicoot Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 nějaký admin..? taky polomozek z cajzlova
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 taky polomozek z cajzlova ale ten to asi nebude umět..co..? když je chudinka takto postižen..?
Frantik Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Je neuveritelny, jak jeden rádobyvtipnej kretén dokaze kvuli remenu udelat vlakno na 4 stranky. Pritom dostal reakci a kontakt na Simona skoro hned. Myslim, ze je to spíš Diskutér - neboli online onan. Ale takovejch tu taky pár už bylo a kde je jim konec
bandicoot Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 ale ten to asi nebude umět..co..? znám ho 18 let a tipuju, že tě spíš má zcela v řiti
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Je neuveritelny, jak jeden rádobyvtipnej kretén dokaze kvuli remenu udelat vlakno na 4 stranky. Pritom dostal reakci a kontakt na Simona skoro hned. Myslim, ze je to spíš Diskutér - neboli online onan. Ale takovejch tu taky pár už bylo a kde je jim konec a čtete to aspoň po sobě? já jsem se jen zeptal - pro sichr 2x blitku z toho děláte Vy
Frantik Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 a čtete to aspoň po sobě? já jsem se jen zeptal - pro sichr 2x blitku z toho děláte Vy V prispevku cislo 3 ti janko postnul link na Simona, nevim co chces víc. Ale prosim obohacuj nás dál svým břitkým humorem, jsi supeeeeer
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 V prispevku cislo 3 ti janko postnul link na Simona, nevim co chces víc. Ale prosim obohacuj nás dál svým břitkým humorem, jsi supeeeeer no a v následujícím byl skromný zdvořilý dotaz... a po šedesáti blitcích další dotaz... nebyl..? bo to bylo nesrozumitelne..? neurčité?
Návštěvník SukHoi Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 blitku z toho děláte Vy Keď si šťastný urob Fica ZDE
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 konečně něco veselého v této trudné rozpravě
little_w Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 máte někdo povědomí o tom, v jakých cenách se takový výrobek pohybuje? aby to nebylo dražší než hodinky tak ja ti tedy odpovim, i kdyz ten humor je uz trochu krecovity. odpoved tedy je: zeptej se simona. jak uz zaznelo, cena je opravdu jina pro remen z kravy nebo pro remen ze sloni predkozky. cili proste kdekoliv mezi (to strilim!) dvanacti stovkama a dvanacti tisicema. staci tak? ptas se na neco, na co ti neodpovi nikdo nez vyrobce, tak uz se fakt zklidni - to myslim v dobrem, ale zbytecne delas vlny.
Frantik Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 tak ja ti tedy odpovim, i kdyz ten humor je uz trochu krecovity. odpoved tedy je: zeptej se simona. jak uz zaznelo, cena je opravdu jina pro remen z kravy nebo pro remen ze sloni predkozky. cili proste kdekoliv mezi (to strilim!) dvanacti stovkama a dvanacti tisicema. staci tak? ptas se na neco, na co ti neodpovi nikdo nez vyrobce, tak uz se fakt zklidni - to myslim v dobrem, ale zbytecne delas vlny. nech ho, je straaaasne vtipnej a výmluvnej a takhle ho vyplašíš
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.