gerhard Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Gratulujem k postupu,smer stvrtfinale!
ricous Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Gratulujem k postupu,smer stvrtfinale! Děkujeme - bylo to o prsa vietnamské trhovkyně... A je mi líto, že Slováci nepostupují taky.
gerhard Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Děkujeme - bylo to o prsa vietnamské trhovkyně... A je mi líto, že Slováci nepostupují taky. Uzasne prirovnanie , tu som absolutne hokej nesledoval, len par prvych zapasov so synom ( no ten je ukrutne smutny ze nic..),ale ja mu to vysvetlim,ze tohto roku si to nezasluzili a musia na sebe vela pracovat .....
Chumpus Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 (upraveno) ... Upraveno 29. března 2011 uživatelem Chumpus
Maker Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Děkujeme - bylo to o prsa vietnamské trhovkyně... A je mi líto, že Slováci nepostupují taky. Gratulujem, neveril som, ze "spravite" Kanadu a nasim som bohuzial tiez neveril, ale v kutiku duse som dufal. Ale nestaci len chciet. Musis aj vediet. kdo umi- ten umi
Návštěvník Snow Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 neveril som, ze "spravite" Kanadu A neuvěřitelné se stalo skutkem.
Maker Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 A neuvěřitelné se stalo skutkem. bohuzial
Návštěvník Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Tohle MS je takový celý pohrkaný. Amíci to mastěj s Makarónama o záchranu. Slováci dostanou kotel od Dánů, Norové zaříznou nás a pak dostanou dvanáctku od Kanady, kterou my herně převálcujeme. Je to legrace, ale to je tak všechno. Mydlí se tady taková 3 možná 4 garnitura hokejistů z vyspělých zemí okořeněná nějakou tou hvězdou s nadšenými výběry druhého sledu. Z toho se přece nedá udělat jediný validní závěr, jak na tom která hokejová škola a země je. Jediný spravedlivý měřítko je olympiáda a tam bylo krásně vidět, jak je na tom náš hokej ve srovnání s ostatními velmocemi. Tam hrají nejlepší z nejlepších Tady se naši kluci snaží, nějaký z nich opravdu doroste do tahouna nároďáku na důležitých turnajích, ale osobně to Německo vnímám jen jako lepší Baltika cup anebo švédské hry. Aspoň je na co v telce čučet, když počasí stojí za h...o...
pete Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Tohle MS je takový celý pohrkaný. Amíci to mastěj s Makarónama o záchranu. Slováci dostanou kotel od Dánů, Norové zaříznou nás a pak dostanou dvanáctku od Kanady, kterou my herně převálcujeme. Je to legrace, ale to je tak všechno. Mydlí se tady taková 3 možná 4 garnitura hokejistů z vyspělých zemí okořeněná nějakou tou hvězdou s nadšenými výběry druhého sledu. Z toho se přece nedá udělat jediný validní závěr, jak na tom která hokejová škola a země je. Jediný spravedlivý měřítko je olympiáda a tam bylo krásně vidět, jak je na tom náš hokej ve srovnání s ostatními velmocemi. Tam hrají nejlepší z nejlepších Tady se naši kluci snaží, nějaký z nich opravdu doroste do tahouna nároďáku na důležitých turnajích, ale osobně to Německo vnímám jen jako lepší Baltika cup anebo švédské hry. Aspoň je na co v telce čučet, když počasí stojí za h...o... No je to trošku zmatek, ale já jako IGNORANT jakéhokoli sportu se přeci jen dívám. Hlavně po rozhovoru s Jágrem, který se OPRÁVNĚNĚ obul do všech hvězd, které jsou unavené a mají rýmičku . A těm, kteří tam jsou nyní přeji, ať ukážou, že to jde i bez těch "namachrovanejch šašků". HOWGH
Návštěvník Snow Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 bohuzial Ano, zejména pro vás .
Benne Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 tak drzim palce,nam to zas nevyslo ked budete hrat s Finmi ako s Kanadou,semifinale bude vase
jankoxxx Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 no tak im to nalozte aspon vy ked tie nase baletky nevedia skoda. nas hokej ide pekne dolu vodou, ale necudo ked cely hokej riadi STBacka svina obkopena stadom chabravych blbcov.
Murphy97 Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Byl jsem trochu "nevěřící Tomáš", přiznávám - o to víc se mi výkon a nasazení líbilo. A ještě jedna drobnost: Jágrovi imho sedí to, že není a nebyl tentokráte pasován do role hvězdy českého týmu. Je na něm vidět upřímná radost ze hry, z úspěchů jednotlivých řad a jednotlivců, čiší z něj nasazení pro tým. Prožívá to emotivně na ledě, na lavičce, při hymně - pěkný pohled - myslím, že mladým nyní hodně dává...
pato31681 Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Pripajam sa ku gratulaciam bratom Cechom Dufam ze sa stretneme na buduci rok aj v nejakom zapase
Koniferka Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 (upraveno) Upraveno 22. května 2010 uživatelem Koniferka
bil Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 kur...a,to byly nervy ,super závěr a finále je naše
quest987 Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 To bylo neco ten zaver,,,se mi z toho malem zastavilo srdce a zestarl jsem o sto let
Koniferka Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 On byl nějaký hokej? Tak tohle je infarktová otázka
safi Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 Tak tohle je infarktová otázka K tomu, že asi bude nějaký hokej mě přivedl hrozný rámus pod okny z nedaleké hospody - to byl (jak jsem později zjistil), druhý vyrovnávací gól
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se