skalis Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Hodinky s rucnim natahem a ukazatelem rezervy natahu mi lezi v hlave uz nejakou dobu. Vim o modelech Panerai nebo Sea-Gull chronografech M193s. Existuje ale i nejaka jina kombinace techto dvou atributu? Zajimaji me ale hodinky bez chrona a cenove dostupne, rekneme do 40k. Kupovat nechci (zatim), spis jen tak patram. I kdyz po tech Seagullech trosku posilhavam, coz ale na otazce nic nemeni. Jen na vysvetleni dodam to, co jsem uz kdysi v nejakem vlakne uvedl. A sice, ze indikace rezervy natahu mi prijde logictejsi u manualne natahovaneho strojku (i kdyz vetsinou se tato komplikace vyskytuje u automatu). Automaty, kdyz si dam na ruku a jdou, tak se behem noseni dotahnou. Kdyz nejdou, tak musim tak ci tak naridit cas a hodinky rozbehnout (budto korunkou nebo protrepanim ). Kdezto u rucniho natahu muzu byt na vazkach, jestli jsem je rano natahl nebo ne (hlavne my, co natahujeme hodinky rano jeste napul v komatu).
skalis Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Eberhart Nemas konkretni tip? Hledam zatim marne. To, ze maji hodnedenni Traverseloto, vim. Ale jde mi o indikaci rezervy, ne rezervu samotnou.
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Nemas konkretni tip? Hledam zatim marne. To, ze maji hodnedenni Traverseloto, vim. Ale jde mi o indikaci rezervy, ne rezervu samotnou. http://www.eberhard-co-watches.ch/en/sfogliatura.html 8 jours
skalis Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 http://www.eberhard-co-watches.ch/en/sfogliatura.html 8 jours Jsem pako, mel jsem jit na jejich web hned jako prvni... dik.
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Jsem pako, mel jsem jit na jejich web hned jako prvni... dik. jenom tě chci upozornit, že rezerva nátahu je sice výborný indikátor, ale u dlouhodobě běžících hodinek, téměř bez pohybu = nuda na pohled a dojem
skalis Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 jenom tě chci upozornit, že rezerva nátahu je sice výborný indikátor, ale u dlouhodobě běžících hodinek, téměř bez pohybu = nuda na pohled a dojem Jo, to jo. Stejna nuda to musi byt u kazdodenne nosenych automatu, ktere zustavaji porad zhruba stejne dotazene. Nejvetsi sranda to musi byt u tech Seagullu - videl jsem nazivo a natahovani dostava uplne novy rozmer.
honza71 Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 .... rekneme do 40k Mám pocit, že to nepůjde.
skalis Odesláno 15. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Tak jsem (uplne nahodou) narazil na dalsi -- Davosa s modifikovanym unitasem. Bohuzel ani ty se mi prilis nelibi... (a jsou k prodeji za 500 americkych korun). zdroj/source: www.rolexforums.com
honza71 Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Já myslel, že ten Eberhard nepůjde za 40tisíc . Jinak jo, ale co je to platný, když se Ti stejně nelíbí.
ricous Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Kdyby si chtěl cibule, tak s těmahle se do 40k vejdeš Jinak Tissot dělá ještě náramkové Sculpture Line, ale tam je cena hodně nad stanovený limit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 15. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) Mam pocit, ze jestli na ne dojde (pokud nebude limitka Zeno Airforce, se kterou to vypada blede a budu chtit koupit neco jineho), tak skoncim u tech Seagullu (koupil bych je z US webu). zdroj/source: seagullwatch.eu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. května 2010 uživatelem skalis
japa Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 ručný náťah s PR indikátorom ponúka aj Nomos bez dátumu okolo 1500 éčok s dátumom za 2000 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2010 ručný náťah s PR indikátorom ponúka aj Nomos bez dátumu okolo 1500 éčok s dátumom za 2000 Diky, diky. To jsem jeste zapomnel napsat, ze reseni Nomosu se mi moc nelibi , jsem hroznej. Ale priznam se, ze Nomos Tangomat Datum (bez rezervy) jsou v mem vaznem dlouhodobem vyhledu.
B.F.G. Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 (upraveno) Nepřekonatelné Arnold & Sons White Ensign 7 days. Možná dnes vypadají jako nad limit, ovšem občas se štěstím lze koupit i kolem 40t. klik Tedy jednomu členovi se je takhle už podařilo vydražit, jen mít kliku... Edit:Hlavně nekoukejte, jaké tam má ještě další hodinky, nebo za nic neručím. Upraveno 17. května 2010 uživatelem B.F.G.
Traveller Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Třeba tyto Blancpain - dívám se na ně každý druhý den - jen mají jen 36 mm Pak je spousta Maurice Lacroix (ale ty se mi nelíbí), pak Louis Erard (líbí) no a vrcholem pro mě JLC Master 8 days (bohužel zatím mimo finanční limit)
filo-boxer Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 (upraveno) Hodinky s rucnim natahem a ukazatelem rezervy ... bez chrona a cenove dostupne, rekneme do 40k. . . . Ahoj Honzo, měl bych pro tebe tyto dva modely: 1. Blancpain Villeret 8 Jours Manuelle - Kalibr 13R0, 8 dní rezerva chodu, 22480,- ve zlatě nebo 36980,- v platině, takže v limitu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2. Lange & Söhne 31 - 31 dní rezerva chodu, cenu nevím, ale asi přes limit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. června 2010 uživatelem filo-boxer
Hasňa Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 $120,000.00 http://www.gemnation.com/watches/A-Lange-Sohne-LANGE-31-7654.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se