Hasič Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Dnes jsem četl prohlášení Paroubka, že ho ODS pomlouvá neprávem, že na ruce má 10 let staré Longines a že je nekoupil za statisíce. |Nevíte co má ten Otec vlasti za hodinky? Hasič
Skalamander Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Dnes jsem četl prohlášení Paroubka, že ho ODS pomlouvá neprávem, že na ruce má 10 let staré Longines a že je nekoupil za statisíce. |Nevíte co má ten Otec vlasti za hodinky? Hasič Deset let staré Longines.
sureshot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 je tu skvele vlakno Jaké hodinky nosí V.I.P.? http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...1298&hl=vip tam najdes vsetko
Hasič Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Deset let staré Longines. Myslíš, že za komančů se daly sehnat a vyrýt na ně: Za dobrou práci věnuje ZV KSČ RaJ PRAHA? Nebo budou z Matějský pouti vid? vod Kočky je tu skvele vlakno Jaké hodinky nosí V.I.P.? http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...1298&hl=vip tam najdes vsetko Já se omlouvám, to jsem přehlédl!!! anebo Jirka pro mne není VIP
Josef01 Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Všichni bývalí funkcionáři RAJ jsou těžce za vodou a mohou si koupit hodinky, které tady asi nikdo, takže mohou oblbovat všechny něčím jiným....
Skalamander Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Myslíš, že za komančů se daly sehnat a vyrýt na ně: Za dobrou práci věnuje ZV KSČ RaJ PRAHA? No to nevím, ale jestli jsou staré deset let, tak už na ně komanči nic nevyryli
bandicoot Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Jirka má ve skutečnosti luxus rád a podle mě je strašně nešťastnej, že dělá politiku ve straně, která je tu pro "obyčejný lidi". Že s tim nemůže ven. Občas mu to ujede a pak to jsou slavný causy typu "kdo z vás to má" nebo baby-botky Dior. Tak aspoň nosí kravaty od Vuittona (to neni tak nápadný) a jestli má nějaký dobrý hodinky, tak je asi nosí doma. A pokud ODS někoho napadá za cenu hodinek, tak to mi přijde fakt směšný (Bém, Topol, Bendl...).
Hasič Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Jirka má ve skutečnosti luxus rád a podle mě je strašně nešťastnej, že dělá politiku ve straně, která je tu pro "obyčejný lidi". Že s tim nemůže ven. Občas mu to ujede a pak to jsou slavný causy typu "kdo z vás to má" nebo baby-botky Dior. Tak aspoň nosí kravaty od Vuittona (to neni tak nápadný) a jestli má nějaký dobrý hodinky, tak je asi nosí doma. A pokud ODS někoho napadá za cenu hodinek, tak to mi přijde fakt směšný (Bém, Topol, Bendl...). Ti kluci z ODS mají skorem takové hodinky jako já? Jak to myslíš?
frista Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Ty hodinky myslím nebudou žándý velký špek, či zázrak. Viděl jsem je párkrát na fotkách a myslím, že to jsou dokonce nějaké quartzky. Nic hodného tohoto fóra. Mimochodem, před časem na "causu" sleodvání hodinek na zápěstích politiků upozornila interní komunikace lihového domu. To aby si hoši dávali pozor. S choutkama typu Topolánek, Dalík, Bém se pomeranči nedají měřit. Tvrdík má údajně nějaké Tissoty, Škromach a jiní ani neví, co to pomalu luxusní hodinky jsou, pač si v tradici levicových stran ani neumí obléknout pořádný oblek. Takže Jyrka v tom luxusu je tak trochu solitér. To ovšem neznamená, že doutníčky a whisky neteče v detašovaném pracovišti hotelu Kempinski proudem. Jirka má ve skutečnosti luxus rád a podle mě je strašně nešťastnej, že dělá politiku ve straně, která je tu pro "obyčejný lidi". Že s tim nemůže ven. Občas mu to ujede a pak to jsou slavný causy typu "kdo z vás to má" nebo baby-botky Dior. Tak aspoň nosí kravaty od Vuittona (to neni tak nápadný) a jestli má nějaký dobrý hodinky, tak je asi nosí doma. A pokud ODS někoho napadá za cenu hodinek, tak to mi přijde fakt směšný (Bém, Topol, Bendl...).
Návštěvník slava Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 ted mi prisel odkaz: http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci-p...na-to-vzal.html hlavne to ma byt upozorneni na 1 reakci kterou sem vkopiruju protoze nejde primo nalinkovat: Me se ptejte! Jsem ctyricatnik. Nejsem politik ani celebrita. Deset let jsem nebyl v praci. Mam vic hodinek a za vic penez nez on. A to se ani v jinych cinnostech nesidim. Kde na to beru? Muj problem. Mimochodem kdyz se clovek podiva na Topolanka musi mu byt jasne ze cena jeho hodinek je scifi. To mame ctyri fejky po sto dolarech. Plus postovne. Jak ho znam clo ani dph neplatil. Takze do desitky nasich babek to mel doma. Pri jeho byt i jen oficialnich prijmech je to jako by mel za komancu primky. A ty jeho dnesni Eltony nebot nazyvejme veci pravym jmenem!? Ty asi dostal za analni sex s Prokopem. To si tedy vybral ambasadora. Prokope jsi jednicka. tak to me zbouralo. ktery z vas to byl? priznejte se!
railmaster Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 V bulváre pracujú samí pribrzdení. Posudzujú, či politik má na dobré hodinky, nehnuteľnosť, auto... . Okrem tých hodiniek, ktoré sú v podstate zbytočnosť, si dokáže podobný štandard zabezpečiť aj šikovný remeselník - živnostník s dobrými preferenciami. Na tie hodinky zase stačí, aby bol človek chronomagor. Začne možno skromne, ale časom aj tak dôjde k nejakému zaujímavému kúsku, časom pridá daľší a je to. A nikto z bulváru nebude posudzovať, kde na to vzal.
frista Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 (upraveno) Hm... Tak tenhle prispevek je, promin mi to slovo, celkem hnuj. Tohle tema jsem myslel, ze se vyvine smerem k diskusi o primerenosti. Muzes si rikat o svych vydelcich co chces (a ja ti je preju), ale politici nejsou placeni jinak, nez z nasich penez. Tedy, to ze ma Topolanek, Bem a spol takovou soukromou sbirecku je hezky, ale zakonite se musim zeptat odkud na to maji, kdyz do politiky neprisli vubec bohati jako Berlusconi, ani nemeli knizeci majetky jako Schwarzenberg. A to si chlapci dopravaji vysoky standard ve vsem - ty hodinlky musis brat jako symbol a socialni statut. Priznam se, ze instalaterovi s Paneraikama na rukach bych asi hajzlik opravit nedal. A premier ci primator, kteri maji ma na krku hypoteku, rodinu a v politice vydelavaji "jen" kolem 100m mesicne, proste neverim, ze tolik hodinek nasli na ulici. Ja jim je nezavidim, ani nepreju. Ale mit na ruce neco kolem pul mega jenom v hodinkach v nasi politice a pomerech, ze kterch chlapci prisli je divne. Stejne jako kdyz bratr ex-ministra sedi za uplatky a vsichni se tvari, ze ten jeho brach (ministr) je koser kluk a vubec si neprihral zadnou malou domu. A jak rikam, neni to o tech hodinkach. Kluci z Lidoveho domu tohle umi taky, jen to tak okazale neukazujou. Rikal mi jeden byvaly "vysoka sajba" ODS z nejmenovaneho kraje, ze se celkem tesi az ta odesacka vekslokracie vypadne od valu po prohranych volbach. Nalezli tam jen s vidinou vydelat na tom. Neco na tom je, vladne nam ted na vsech stranach generace, co shanela bony, smelila pred tuzexem a okradala v RaJi. Jak to jinak mohlo dopadnout? Jeste se chechtal, ze si moc preje, aby tihle darecci nalezli smerem k CSSD, ze by jim to moc pomohlo. Az se bude probirat, ze Necas ma jen stara Seika, klidne se zapojim do vlakna, kde mu vymyslime nejakou limitku, aby hezky reprezentoval. S jeho platem a naroky to nebude nic "velkopanskyho". Pro Paroubka klidne QaQ l.e., aby byl bliz volicum. ted mi prisel odkaz: http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci-p...na-to-vzal.html hlavne to ma byt upozorneni na 1 reakci kterou sem vkopiruju protoze nejde primo nalinkovat: Me se ptejte! Jsem ctyricatnik. Nejsem politik ani celebrita. Deset let jsem nebyl v praci. Mam vic hodinek a za vic penez nez on. A to se ani v jinych cinnostech nesidim. Kde na to beru? Muj problem. Mimochodem kdyz se clovek podiva na Topolanka musi mu byt jasne ze cena jeho hodinek je scifi. To mame ctyri fejky po sto dolarech. Plus postovne. Jak ho znam clo ani dph neplatil. Takze do desitky nasich babek to mel doma. Pri jeho byt i jen oficialnich prijmech je to jako by mel za komancu primky. A ty jeho dnesni Eltony nebot nazyvejme veci pravym jmenem!? Ty asi dostal za analni sex s Prokopem. To si tedy vybral ambasadora. Prokope jsi jednicka. tak to me zbouralo. ktery z vas to byl? priznejte se! Upraveno 19. května 2010 uživatelem frista
bandicoot Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 ...neni smutný, že je maj, korupce je všude. Je smutný, že jsou tak drzý a maj pocit takový beztrestnosti, že je v klidu nosej.
frista Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 (upraveno) ...neni smutný, že je maj, korupce je všude. Je smutný, že jsou tak drzý a maj pocit takový beztrestnosti, že je v klidu nosej. Presne, tak. Podle lidoveho rceni: Uz nestacilo chrochtat, ted museji jeste mlaskat! Upraveno 19. května 2010 uživatelem frista
ron Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 (upraveno) Presne, tak. Podle lidoveho rceni: Uz nestacilo chrochtat, ted museji jeste mlaskat! Už se to tady několikrát řešilo, řekl jsem si, že se do toho nezapojím, ale také vyjádřím svůj názor, ale jen lehce. Mně osobně vadí, to jak se naši politici a ostatní v politice chovají, ale nepřijde mi divně, když Topolánek či jemu jiní podobní kumpánové mají tak drahé hodinky. Co když ty hodinky opravdu dostal? Je to reálně, jeho kamarád Dalík, a spol. mu jich můžou dát stovky, byl dlouho premiérem, a není neobvyklé, že se na státních návštěvách cizí země dostávají podobné dary. Co když ty hodinky nemá nové a kupuje si je starší jako nás spousta tady na fóru? A takových otázek můžeme vyjmenovat stovky...Dle mého názoru k image vrcholného politika takové hodinky patří, nikomu to nevyvracím, když s tím nesouhlasí. Upraveno 19. května 2010 uživatelem ron
Helex Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Určitě je reálné v politice dostávat drahé hodinky. Ale pochybuju, že hodinky za půl mega se dávají z osobních sympatií, to je prostě jiná forma úplatku ne?
railmaster Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Darovať hodinky v politických kruhoch je bežné. Dávajú sa pri oficiálnych zahraničných návštevách, návštevách hodinárskych firiem, dávajú ich vo Francúzsku, v Taliansku, Nemecku aj Rusku. Od priateľov dostal hodinky napr. Dzurinda, Gašparovič a tiež JFK. Ten sa zbavil len Rolexiek od MM, ale napr. Omegy nosil často. A dokázateľne aj viacero hodiniek daroval a nielen politikom. V kruhoch kde sa riešia miliardy, sú hodinky len kvapkou. A v komunálnej politike to môže byť ešte horšie, tá nie je pod takým drobnohľadom verejnosti ako tá vrcholová.
Cin Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Vždy když vidím relativně drahou a kvalitní věc - nejen hodinky - třeba u řemeslníka, napadá mě, zda je ta kvalita odrazem jeho přístupu k druhým lidem, práci a tak. Nevadí mi řemeslník co je opravdu šikovnej s drahýma hodinkama a v drahým autě - zná svou cenu a nechá si to zaplatit, rozumný lidi s tím nemají problém. Lempl řemeslník s drahejma hodinkama je u mě exhibicionista, co se předvádí za peníze, které si bere někde za odfláknutou práci. Setkal jsem se s oběma typy, opakovaně. Nijak nekonkretizuju, ale mám pocit, že u našich politiků se bavíme spíše o tom druhém případu. Politici nejsou v principu nic jiného než řemeslníci, co mají provádět kvalitní práci. Výsledek práce řady našich politiků vidím zatím spíš na kvarcky z vietnamské tržnice.
Josef01 Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Chápu že politici dávají politikům různé dárečky, hodinky s věnováním je věc poměrně častá, ovšem nelze tolerovat hodinky jako dárek od soukromé nebo polostátní firmy, to je jasný úplatek. Bohužel to je u nás běžnou praxí, že se rozdávají hodinky nebo auta, dokonce i byty...
frista Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Chápu že politici dávají politikům různé dárečky, hodinky s věnováním je věc poměrně častá, ovšem nelze tolerovat hodinky jako dárek od soukromé nebo polostátní firmy, to je jasný úplatek. Bohužel to je u nás běžnou praxí, že se rozdávají hodinky nebo auta, dokonce i byty... Problém je, že o těch dárcích jsou jinde povinni informovat a jsou na to pomerne jasna eticka pravidal, což u nás není... Proto mi ta kolekce na rukou vadí. Nevím co to je a za co to je... a znova: naše garnitura oficiálně nevydělává tolik, aby si při dalších útratách mohla dovolit takové sbírky. Jestli jim to Bendl jenom půjčuje, tak to je jiná ))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se