Renee Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Zdravím všechny, potřebovala bych radu. Známý si asi před 15 lety koupil ve Švýcarsku hodinky Breitling. Nějakou dobu je nosil a pak dlouho ležely ve skříni. Teď je znovu našel, nechal udělat servis a chce je prodat. Problém nastal, když se nějaký hejsek ozval, že by je koupil, ale že by je chtěl vypůjčit na ověření pravosti u hodináře. Známému to přišlo samozřejmě jako bouda, tak to odmítl. Jenže ten hejsek začal mého známého osočovat, že prodává padělek a kdesicosi, odehnal mu tak už dva zájemce. Problém je, že se známému nechce jezdit až do Prahy hledat značkovou prodejnu, aby hodinky nechal ověřit a původní papíry už nemá. A ten haj**ík mu odhání všechny zájemce z aukce. Takhle má jen malou šanci ty hodinky slušně prodat. Vás tady bych se chtěla zeptat, jestli by někdo z fotek nebyl schopný poznat, jestli se opravdu jedná o originál hodinky (o čemž my nepochybujeme, ale chceme to slyšet i od jiných) a případně jaký model. Snažila jsem se ten model podle obrázku najít na internetu ale nikde jsem nenašla úplně shodné, jen hodně podobné, ale nějakou odlišnost jsem vždycky našla. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 (upraveno) Skutečně je takový problém nechat ověřit pravost hodinek ? Bývá to běžná praxe. Nedivím se onomu ?hajzlíkovi", že pochybuje o pravosti hodinek !!! Navíc se domnívám milá/ý Renee, že se z nás snažíš tahat rozumy. Běž pryč. Edit - ........a už se nevracej !!! Upraveno 19. května 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 (upraveno) ja si rikal, ze jsem uz je nekde videl, viz http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...876&st=2980 od příspěvku #2988 EDIT ha, Snow nikdy nespi Upraveno 19. května 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 To je ale hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 (upraveno) Už je po půlnoci takže se mohou psát sprostá slova, je to sračka první A třídy a tyhle memberové, kteří se přihlašují po 24 hodině pod dívčími jmény s neuvěřitelnými pohádkami jsou k zblití, kdyby se alespoň slušně zeptali. Edit - takže jsem se naštval a jdu spát . Dobrou noc přátelé . Upraveno 19. května 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Milá Renee, souhlasím s tím, že najít fotografie tohoto modelu na netu bude dost obtížné, jelikož se jedná o "RARE" model, který se neprodává u oficiálních distributorů. Výsadní právo na prodej mají černoši na plážích, asiati na tržnicích a podobně. Poplácal bych po ramenou onoho "hajzlíka", který odrazuje lidi od koupi tohoto paskvilu. Beztak to bude někdo z fóra. Být tvým známým, tak to dál nenabízím, nebo by se mu mohlo stát, že při předání dostane po čuni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Taky bych chtěl po 15ti letech najít ve skříni málo nošené Breitlingy . Navíc v té aukci jsou naprosto "neuvěřitelně" zrušené 2 příhozy: 1. lubo_2010 a 2. luba2010, to je ale náhoda, taková shoda jmen........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Jsem moc zvedav, co nam tady jeste pekneho na svou obhajobu napises.. Pokud se vubec jeste ozves.. Kazdy dela dobre, kdyz hati obchody fejkarum, kteri je vydavaji za origo..Protoze je na svete hodne lidi, kteri hodinkam nerozumi a hloupych lidi jeste vice, jsou tu chronomazi, kteri jim pomahaji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 No tak tohle je taky velka parada Pokud je to mysleno vazne a ne jen jako legrace tak: Hodinky jsou fejk, realna cena v tomhle stavu mezi 3-5 USD = tak tri piva za ne da nekdo kdo nutne potrebuje hodinky.. Bud rada, ze se hodinky neprodaly, za cenu 49.999 CZK uz by se myslim jednalo o trestny cin a mohla by jsi z toho mit problemy a vydelek 50 tisic za to asi nestoji. A v neposledni rade, spousta lidi u drahych hodinek ci jineho podobneho zbozi zada overeni originality v autorizovanem servisu a je to normalni = jsou i lide kteri znaji znacku Breitling, ale bohuzel netusi, ze takovejhle hnus by nikdy tahle firma nevyrobila a nebo by te chtel usvedcit z prodeje falzifikatu, pouzdro vypada jak zohybana plechovka od tunaka, logo jak kdyz ho nekdo natisknul mrkvi a o vsem ostatnim je skoda mluvit.. Pokud se Renee behem dneska k tehle veci nevyjadri vlakno smazu a dostane ban.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Teď jsem to našel, von fakt chce 50 litrů!!!??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 já myslím, že to nechce žádný hajzlík milá Reneé, ale samotné aukro, hnedle, jak jsem je tam uviděl, použil jsem tlačítko - ověř aukci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Já bych to smazal, vlákno vo h...ě a to doslova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Drahá Renee, sekce humor je na chronomagu jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 A já bych to tady nechal jako ukázku fejku.. Fejkus Clasicus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Takovy ma i Spiderer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Takovy ma i Spiderer.Já bych řekl, že je vyrobil výrobce který vyrobí většinu modelů Brajtlí co potkáváš na ulici.. a je to šikovnej kluk, protože dělá i pro Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Takovy ma i Spiderer. Joke of the day!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira1.1 Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Renee, ty pohádky o známém a o 15 letech v šuplíku vyprávěj někomu jinému. Fejk na 1. pohled, nemá ani cenu baterie, která je možná uvnitř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 A taky ten dobrák píše, že z časových důvodů není možné osobní předání, a potom přidal i povodeň . Možná čerpá vodu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 tak to uz je opravdu zk....ny hyjenizmus..tezit z ciziho nestesti povodni, proto se tak brani osobnimu predani a overeni, vzdyt by z toho nevysel se zdravou kuzi.. doufam, ze teda, jak pise, je ze zaplavene oblasti, aby mu ty jeho brajtle za 50.tis vzala voda.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se