Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Smolik: No jsme na ni dva, a to uz je nejaka sila! :)

Jinak o remenech jsme s Primem hovorili po telefonu, aby nekomu nepripadlo, ze se toto tema neuzavrelo... pokud to nekoho zajima, tady jsou prakticky vsechny remeny od firmy Hirsch, od niz Prim odebira a ktere je mozno objednat:

HIRSCH

to mb... mám stejné dojmy jako vy

Ja myslel, ze si zde vsichni, az na Prima, tykame... na ceskych forech je to tak nejak zvykem, prestoze spousta z vas by mohla byti mym otcem :). Ne ze bych takove tykani nyni navrhoval -- jsem si vedom, ze takova iniciativa musi prijit z druhe strany --, jen jsem byl toho dojmu, ze doted tu panovalo tykani...

Odesláno

Tak já nevím, někdy tykám, někdy vykám. To podle toho jak koho odhadnu starého/mladého, ale asi to moc nevychází.

Samozřejmě Prim je autorita, takže vykat :)

Odesláno
To MB: Nejsou tam všechny řemeny. Není tam ani ten Ascot!

Jsou, jen ne hned v tom seznamu na odkazovane strance. V te zelene tabulce s modrym zahlavim (Hirsch Watch Band Models) vsak muzete jit primo na jednotlive typy remenu, hned druhy je odkaz na Ascot, maji to podle abecedy.

Odesláno

Já p. Prokopa chápu, přeci nezačne všem jen tak tykat, taky bych to v jeho roli neudělal. Minimálně je to otázka profesionality a ano i úctě k zákazníkům. Tykání od cizího člověka nesnese úplně každý a vykáním se nikdy nic nezkazí. Ono se asi nevyplatí riskovat, aby si někdo v duchu třeba jen řekl "to je ale buran"

Odesláno
Já si všiml, že když někdo chce vykat, tak napíše p.Prokopovi a když tykat, tak oslovuje Prima :)

Taky jsem si toho všiml a je to myslím OK. Někdy se to vykání prostě nehodí.

Odesláno

Tykání či vykání se řeší na mnoha fórech, nejen zde. Mně osobně nevadí, jestli mi na fóru někdo tyká nebo vyká. Je to dáno tím, že jsme ve většině případů v anonymitě. Prim anonymní není, dokonce pro mnohé je obchodním partnerem. Nechme každému, co jeho jest.

Odesláno

No vidíte, jaké se tu začly řešit věci a to jsme na to potřebovali přes 1000 příspěvků :-))

Odesláno

Nevim, jestli se to hodi pod toto vlakno. Jsem ale pro tykani. Vyjimkou je pan Prokop, ktery zde ale neprimo vystupuje i jako zastupce Eltonu. Jeho prispevku si velice vazim a myslim si, ze jsou pro toto forum velice dulezite. :)

Odesláno

To jsem ani necekal, ze zde rozproudim takovou debatu, ale budiz.

Rozhodne bych nevycital panu Prokopovi, ze nam vyka, spise naopak. Mne se vykani libi, pusobi vzneseneji, pokud neni doprovazeno ironickym tonem, dava tusit, ze mezi takovymi lidmi panuje jista ucta, vaznost. Starsim, nadrizenym, neznamym a obecne lidem, kterych si vazim, radeji vykam.

Co se ale tyce diskusnich for, myslim, ze to ma duvod v tom, ze na pocatku diskusnich for u nas na nich stejne diskutovali v drtive vetsine lide mezi 18-30 lety, navic to byly spise chaty, kde neni duvod si vykat. A ted uz se to tak nejak dedi, traduje. Toto forum sice obyvaji urcite i stari "kmeti" :), ale to tykani mi uz prijde takove automaticke -- pokud tady ovsem neni nekdo jako pan Prokop, neanonymni osoba, ktera si jakozto nas dodavatel, ci jak to mam nazvat, uctu a urcity vazeny odstup zaslouzi.

Ale cigi, na Tebe si odted dam bacha! ;)

Odesláno

Ad oslovování: Jsem rád, že tu panuje přátelská atmosféra a myslím, že ani nerozhoduje jak se tu titulujeme. Já jsem oproti vám v poněkud jiné situaci. Většinou svých příspěvků oslovuji všechny čtenáře tohoto fóra i když odpovídám konkrétnímu člověku. Navíc nezastupuji pouze sebe jako fyzickou osobu. Bly bych nerad, kdyby si někdo myslel, že se mu chci vetřít do přízně tím, že si s ním hned začnu tykat.:) To nic nemění na tom, že k vám mám velmi blízko.:)

Odesláno

To je paráda, zrovna včera jsem s jedním hodinářem kecal nad jeho´posledním úlovkem a říkám mu jo včera jsme to zrovna probírali s Honzou Prokopem z primu a on na to: to se tě jako ptá co říkáš na nové hodinky. a já na to : no jasně je nás asi 30 co mu říkáme, jak má co udělat. No, to jen tak na pousmání. Očekávám, že se tady objeví také někdo od IWC omegy aj. Vždyť úspěch budou mít zaručen viz chronomag l.e.

Odesláno

Ještě k tomu oslovování. Pravidlem bývá, že vystupuje-li někdo pod nickem, vždy tykání, podepisuje-li se příjmením, vykání. Je lhostejné, zda pod nickem vystupuje známá osobnost, vědomě si vzala neoficiální identitu. Takže Novák vykám, Hodinkář tykám :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...