Přejít na obsah

Nová verze fóra od 21.5. - vítejte a problémy hlašte

Chronomag

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 519
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Kamil

.... u některých příspěvků se mi zobrazí hvězdičky v textu, cenzurují se úplně nesmyslná slova, která jsou zrovna důležitá, jako názvy obchodů kde nebyl zdejší člen spokojen apod. Dost mě to kadí a rád bych tuto vymazlenou službu zlikvidoval, poradí mi někdo jak?

..., na nic konkretniho si momentalne nevzpomenu...

Nezdá se mi že bys potřeboval honit příspěvky. Takže si jen vymýšlíš...:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koukám zase nějaká pro mě nová fičura... když chci přidat foto do vlákna humor mám smůlu v jakémkoliv skinu, objeví se mi dvě okýnka procházet vedle sebe a tlačítko přidat příspěvek a... nic

v jiných vláknech se mi objeví jen tlačítko... klikněte na přidání přílohy... a to funguje

co to zas je?

Odkaz ke komentáři

1) Pokud na úvodní stránce kliknu na nápis "prostudujte si pravidla" (v sekci Prodám a koupím, v části Prodám), tak se nedostanu na pravidla, ale znovu na úvodní stránku fóra. (Nevím, jestli to už nebylo, pokud ano, tak se omlouvám.)

2) Pokud jsem v SZ a pak kliknu na Zobrazit nové příspěvky, tak se nezobrazí nové příspěvky, ale noví členové. (To už tu bylo, protože to jsem sem už psal já.)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Pod jakým nickem? :D :D :D

To je správná poznámka. Bude to v nastavení prohlížeče, Snow je v Opeře a tam nemám nic. Zkusil jsem se přihlásit jako thesis v IE. Nick thesis nepoužívám a mám nepřečtených příspěvků asi tisíc...

Edit - nemohl by mi někdo znalý Opery pomoci z nastavením, někde mám asi chybku. Operu používám dnes a denně a dnes jsem instaloval novou verzi 10.60.

Odkaz ke komentáři

Edit - nemohl by mi někdo znalý Opery pomoci z nastavením, někde mám asi chybku. Operu používám dnes a denně a dnes jsem instaloval novou verzi 10.60.

ja používam Operu tiež "dnes a denne", ako "nepriateľ" stabilných verzií vždy tú poslednú vývojovú od desktopteam-u a musím povedať, že som nikdy nemal problémy so zobrazením nových príspevkov. Je však pravda, že v ostatnej dobe to vývojári v Opere berú celkom zhurta a stabilita "stabilných" verzií nie je nejak oslnivá, čo môže byť aj tvoj problém. V každom prípade by som skúsil vymazať najprv cache a potom - ak to nezaberie - možno aj cookies (postačí samozrejme iba tie chronomag).

edit: Teraz som si všimol - pre potreby pokusu zreprodukovať tú chybu - jednu tvoju poznámku. Z chronomagu sa odhlasuješ a pri každej návšteve opäť prihlasuješ?

Odkaz ke komentáři

Provedl jsem update fóra na novou verzi a s tím i update jádra systému. Mimo jiné by to mělo vylepšit vyhledávání a snad i zobrazení nových příspěvků už je lepší, tedy zatím je za 24 hodin, ale snad to ještě pošteluju. Zmizel zelený design, ten nahodím naposledy, je to nejmenší potíž :)

Odkaz ke komentáři

V mobilní verzi fóra zmizel panel "Poslední příspěvky", který jsem hodně používal.

já ho tam mám (symbian) ale když na něj kliknu tak to vyhodí stránku s nějakými kódy

šipečku tam nikde nemám

edit: aha, v IP mobile ta sipecka je, ale nefunguje to v nejake zakladni mobilni verzi do ktere oreze forum samotny telefon

a nesikovny je, že si forum pamatuje nastaveni jestli full nebo mobile, takze na mobilu ted budu mit full... a kdyz to prepnu, tak pak zas tady to budu mit na "mobile"

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...