lastam Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2010 Ve filtru zakázaných slov to není. Co máš dalšího? chapu dobre, ze autor to vyhvezdickoval sam... Zatim nic, az zas na neco narazim urco ti reknu:-) driv se mi to stavalo casto s tema hvezdickama, na nic konkretniho si momentalne nevzpomenu... diky, maj sa fajn:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2010 .... u některých příspěvků se mi zobrazí hvězdičky v textu, cenzurují se úplně nesmyslná slova, která jsou zrovna důležitá, jako názvy obchodů kde nebyl zdejší člen spokojen apod. Dost mě to kadí a rád bych tuto vymazlenou službu zlikvidoval, poradí mi někdo jak?..., na nic konkretniho si momentalne nevzpomenu...Nezdá se mi že bys potřeboval honit příspěvky. Takže si jen vymýšlíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2010 ja to potrebuju jako sul, pokud jich neudelam denne aspon 10 tak nemam klid a kazi mi to spani... proto spim mizerne kazdou noc... a posledni dobou delam 0 prispevku denne tak me boli i pres den hlava... jak ja bych chtel byt turboclenem:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 koukám zase nějaká pro mě nová fičura... když chci přidat foto do vlákna humor mám smůlu v jakémkoliv skinu, objeví se mi dvě okýnka procházet vedle sebe a tlačítko přidat příspěvek a... nicv jiných vláknech se mi objeví jen tlačítko... klikněte na přidání přílohy... a to funguje co to zas je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 co to zas je? Asi nejsi vtipnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 jo, to by mohlo bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 1) Pokud na úvodní stránce kliknu na nápis "prostudujte si pravidla" (v sekci Prodám a koupím, v části Prodám), tak se nedostanu na pravidla, ale znovu na úvodní stránku fóra. (Nevím, jestli to už nebylo, pokud ano, tak se omlouvám.)2) Pokud jsem v SZ a pak kliknu na Zobrazit nové příspěvky, tak se nezobrazí nové příspěvky, ale noví členové. (To už tu bylo, protože to jsem sem už psal já.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Mám novou, kyselou chybu, po přihlášení nevidím žádné nové příspěvky. Nevíte čím to ? Jak odstranit, není chyba na mé straně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Mám novou, kyselou chybu, po přihlášení nevidím žádné nové příspěvky. Nevíte čím to ? Jak odstranit, není chyba na mé straně ? Pod jakým nickem? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Pod jakým nickem? :D To je správná poznámka. Bude to v nastavení prohlížeče, Snow je v Opeře a tam nemám nic. Zkusil jsem se přihlásit jako thesis v IE. Nick thesis nepoužívám a mám nepřečtených příspěvků asi tisíc... Edit - nemohl by mi někdo znalý Opery pomoci z nastavením, někde mám asi chybku. Operu používám dnes a denně a dnes jsem instaloval novou verzi 10.60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Edit - nemohl by mi někdo znalý Opery pomoci z nastavením, někde mám asi chybku. Operu používám dnes a denně a dnes jsem instaloval novou verzi 10.60. ja používam Operu tiež "dnes a denne", ako "nepriateľ" stabilných verzií vždy tú poslednú vývojovú od desktopteam-u a musím povedať, že som nikdy nemal problémy so zobrazením nových príspevkov. Je však pravda, že v ostatnej dobe to vývojári v Opere berú celkom zhurta a stabilita "stabilných" verzií nie je nejak oslnivá, čo môže byť aj tvoj problém. V každom prípade by som skúsil vymazať najprv cache a potom - ak to nezaberie - možno aj cookies (postačí samozrejme iba tie chronomag). edit: Teraz som si všimol - pre potreby pokusu zreprodukovať tú chybu - jednu tvoju poznámku. Z chronomagu sa odhlasuješ a pri každej návšteve opäť prihlasuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Doposud jsem se přihlašovat nemusel, problém nastal až dnes odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Pokud jsem v Messengeru a zvolim "Zobrazit nove prispevky" tak se zobrazi posleni registrovani clenove. Je to zavazna chyba ktera me irituje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Mas recht - ale text "Zobrazit nove prispevky" je teda tak trochu mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 13. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Provedl jsem update fóra na novou verzi a s tím i update jádra systému. Mimo jiné by to mělo vylepšit vyhledávání a snad i zobrazení nových příspěvků už je lepší, tedy zatím je za 24 hodin, ale snad to ještě pošteluju. Zmizel zelený design, ten nahodím naposledy, je to nejmenší potíž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 V mobilní verzi fóra zmizel panel "Poslední příspěvky", který jsem hodně používal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 mozna je chyba na me strane, ale vyhledavani me privadi k silenstvi. zvlas kdyz vim, ze tu je vlakno s urcitym nazvem a ten "idiot" to proste nenajde. priklad VIP. i kdyz zadam presne V.I.P nebo V.I.P.? tak to vlakno proste nenajde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Tak zatim pouzivej hledani ne pres nase forum ale pres google. Je to presnejsi a nejni to zadna prace navic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 13. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 V mobilní verzi fóra zmizel panel "Poslední příspěvky", který jsem hodně používal. Přemístilo se to na tu šipečko vpravo, aby to tam nepřekáželo... klikni na ni a tam to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 V mobilní verzi fóra zmizel panel "Poslední příspěvky", který jsem hodně používal. já ho tam mám (symbian) ale když na něj kliknu tak to vyhodí stránku s nějakými kódy šipečku tam nikde nemám edit: aha, v IP mobile ta sipecka je, ale nefunguje to v nejake zakladni mobilni verzi do ktere oreze forum samotny telefon a nesikovny je, že si forum pamatuje nastaveni jestli full nebo mobile, takze na mobilu ted budu mit full... a kdyz to prepnu, tak pak zas tady to budu mit na "mobile" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.