StanoBare Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 k problemu nezobrazovania SZ ikonky - to je trochu blbe, rad by som nieco predal, ako budu moct mi poslat v pripade zaujmu SZ? Cez tu ikonku je to pekne poruke. Nemam zaskrtnute policko - Zakat osobniho messengera. vid obr.
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 he he co je tohle ? - reputace uááááá
tombed Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 he he co je tohle ? - reputace uááááá ále něco jako machrindex po chronomagovsku
nAscA Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Kamile diky, ano bylo to tam, nejak jsem to prehlidl Zahada vyresena.
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 ále něco jako machrindex po chronomagovsku tak to sem na tom dobře :D od čeho se to odvíjí ?
tombed Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 tak to sem na tom dobře od čeho se to odvíjí ? čoveče nevím k čemu je to dobré,jisté je, že tím můžeš ohodnotit impozantní myšlenkový výron, přetékající z jednotlivých příspěvků
Návštěvník YPO Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 čoveče nevím k čemu je to dobré,jisté je, že tím můžeš ohodnotit impozantní myšlenkový výron, přetékající z jednotlivých příspěvků vzhledem k tomu, že mám +2 tak je na tom forum dost bídně -- ha ha
tombed Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 vzhledem k tomu, že mám +2 tak je na tom forum dost bídně -- ha ha ty wole teď koukám, že ses zase Ypouš, vítej synku ... nemyslím že špatně, ty ukazuješ směr
StanoBare Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 este vas s tym "pootravujem", teray uz vidite pod StanoBare menom ikonku obalky SZ? Edit: dopisanie "ikonku obalky"
tombed Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 este vas s tym "pootravujem", teray uz vidite pod StanoBare menom ikonku obalky SZ? Edit: dopisanie "ikonku obalky" jo, je tam
Biges Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Zdárec, je někde k nahlédnutí stará verze?Chtěl bych udělat screenshot výsledků téhle ankety:http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=29176 Dík!
Honza.manta Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Zatím se s novým systémem nějak sžívám, a i když je to boj, tak celkem spokojenost - díky. Jen trochu zatmavit, prosím, bolí z toho oči.Jen mám trochu problém - zkoušel jsem kde co, ale nemám výsledku: Dám-li do vyhledávače kupříkladu "prim sport", tak mi to nevyhodí vlákna příslušná k tématu podle časového sledu jako dřív, ale vysype to na mne všechny příspěvky ve všech vláknech podle časového sledu - takže nesmyslně a nepřehledně napřeskáčku. Dělám něco blbě? Nebo nešlo by to nějak předělat, aby to bylo opět po vláknech? Díky.
lolohh Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
dagou Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Před chvíli ...... Tohle bude asi pořád, sledoval jsem to i na předchozím fóru, že je tam určitá železná pravidelnost v tuhle dobu a vypadá to na zálohu. Standartní čas zálohování v noci u chronomagorů asi nepřipadá v úvahu...
dagou Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Zajímalo by mne, jak se přidávají akce do kalendáře. Celkově je tahle nová možnost parádní záležitost a kdyby se to dalo nějak odebírat v iCalu, bylo by to beeeezvadný. Krásně by člověk získal přehled o srazech a hodinkářsky zajímavých akcích.
Honza.manta Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Zatím se s novým systémem nějak sžívám, a i když je to boj, tak celkem spokojenost - díky. Jen trochu zatmavit, prosím, bolí z toho oči. Jen mám trochu problém - zkoušel jsem kde co, ale nemám výsledku: Dám-li do vyhledávače kupříkladu "prim sport", tak mi to nevyhodí vlákna příslušná k tématu podle časového sledu jako dřív, ale vysype to na mne všechny příspěvky ve všech vláknech podle časového sledu - takže nesmyslně a nepřehledně napřeskáčku. Dělám něco blbě? Nebo nešlo by to nějak předělat, aby to bylo opět po vláknech? Díky. Už jsem na to přišel.
bandicoot Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Hlásím, že v háku na IE 8 mi to jede a je to supr. Omlouvám se hluboce za hysterický reakce o víkendu, ale po tom celodenním absťáku bylo zklámání příšerný.Domácí IE 6, na kterým to fakt nejede, ale budu muset vyměnit za FF. edit: zkouška editu a vložení obrázku (paráda, ani to mi na IE6 nešlo, na edit nebyla ikona a tlačitko k příloze bylo dead) edit2 pro kalifxe: čas příspěvku je stejný jako na mých zenithech, takže OK
Filipes Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Ypovi se dostala do podpisu politická předvolební agitka - asi nějakej bug, prosím opravit/odstranit
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.