Přejít na obsah

Nová verze fóra od 21.5. - vítejte a problémy hlašte

Chronomag

Doporučené příspěvky

Odesláno

k problemu nezobrazovania SZ ikonky - to je trochu blbe, rad by som nieco predal, ako budu moct mi poslat v pripade zaujmu SZ? Cez tu ikonku je to pekne poruke.

Nemam zaskrtnute policko - Zakat osobniho messengera. vid obr.

post-6829-1274636929,13.jpg

• Odpovědi 519
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník SukHoi
Odesláno

ále něco jako machrindex po chronomagovsku Posted Image Posted Image

tak to sem na tom dobře :D :D :D

od čeho se to odvíjí ?

Odesláno

tak to sem na tom dobře Posted Image Posted Image Posted Image

od čeho se to odvíjí ?

čoveče nevím k čemu je to dobré,jisté je, že tím můžeš ohodnotit impozantní myšlenkový výron, přetékající z jednotlivých příspěvků :)

Návštěvník YPO
Odesláno

čoveče nevím k čemu je to dobré,jisté je, že tím můžeš ohodnotit impozantní myšlenkový výron, přetékající z jednotlivých příspěvků :)

:D vzhledem k tomu, že mám +2 tak je na tom forum dost bídně :D -- ha ha
Odesláno

Posted Image vzhledem k tomu, že mám +2 tak je na tom forum dost bídně Posted Image -- ha ha

ty wole teď koukám, že ses zase Ypouš, vítej synku :)... nemyslím že špatně, ty ukazuješ směr :)

Odesláno

Zatím se s novým systémem nějak sžívám, a i když je to boj, tak celkem spokojenost - díky. Jen trochu zatmavit, prosím, bolí z toho oči.

Jen mám trochu problém - zkoušel jsem kde co, ale nemám výsledku: Dám-li do vyhledávače kupříkladu "prim sport", tak mi to nevyhodí vlákna příslušná k tématu podle časového sledu jako dřív, ale vysype to na mne všechny příspěvky ve všech vláknech podle časového sledu - takže nesmyslně a nepřehledně napřeskáčku. Dělám něco blbě? Nebo nešlo by to nějak předělat, aby to bylo opět po vláknech? Díky.

Odesláno

Před chvíli :sad01_anim: ......

post-11054-1274677712,41.jpg

Tohle bude asi pořád, sledoval jsem to i na předchozím fóru, že je tam určitá železná pravidelnost v tuhle dobu a vypadá to na zálohu. Standartní čas zálohování v noci u chronomagorů asi nepřipadá v úvahu...
Odesláno

Zajímalo by mne, jak se přidávají akce do kalendáře. Celkově je tahle nová možnost parádní záležitost a kdyby se to dalo nějak odebírat v iCalu, bylo by to beeeezvadný. Krásně by člověk získal přehled o srazech a hodinkářsky zajímavých akcích.

Odesláno

Zatím se s novým systémem nějak sžívám, a i když je to boj, tak celkem spokojenost - díky. Jen trochu zatmavit, prosím, bolí z toho oči.

Jen mám trochu problém - zkoušel jsem kde co, ale nemám výsledku: Dám-li do vyhledávače kupříkladu "prim sport", tak mi to nevyhodí vlákna příslušná k tématu podle časového sledu jako dřív, ale vysype to na mne všechny příspěvky ve všech vláknech podle časového sledu - takže nesmyslně a nepřehledně napřeskáčku. Dělám něco blbě? Nebo nešlo by to nějak předělat, aby to bylo opět po vláknech? Díky.

Už jsem na to přišel. :bag:

Odesláno

Hlásím, že v háku na IE 8 mi to jede a je to supr.

Omlouvám se hluboce za hysterický reakce o víkendu, ale po tom celodenním absťáku bylo zklámání příšerný.

Domácí IE 6, na kterým to fakt nejede, ale budu muset vyměnit za FF.

edit: zkouška editu a vložení obrázku (paráda, ani to mi na IE6 nešlo, na edit nebyla ikona a tlačitko k příloze bylo dead)

edit2 pro kalifxe: čas příspěvku je stejný jako na mých zenithech, takže OK

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...