b0ris Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Dolmar urcite nie- raz vzivote som mal pilu od nich a stala za p... ale skutocne so Stihl- snaz sa brat tak strednu-vyssiu triedu. To najlacnejsie tiez nie je uplne ze smejd ale ani uplne kvalitka. Viking neviem.. nemam skusenost- vraj je to odnoz Stihlu... ale ani Husqvarna nie je zla- porovnatelna so Stihl. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 A co sa tyka krta, vcera som mu sypal Phostoxin do dier a dnes rano bol uz mrtvy vonku na trave vylezeny- nemal kopat pod skalkou... Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkHmm, ses hustej borec s iphonem to si bude krtek pamatovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 A co sa tyka krta, vcera som mu sypal Phostoxin do dier a dnes rano bol uz mrtvy vonku na trave vylezeny- nemal kopat pod skalkou... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalkškoda, žes taky něco nespolk .... mohlo tu bejt vo jednu kundu, která nerespektuje území druhýho míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 chlapci nasel jsem sekacku Vari z novým motorem BRIGGS & STRATTON 675 EXi nemáte nějakou zkušenost ? Dekuji Jebiga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 protezovana Stiga zklamala ..... po cca sesti sekanich vypadly oba srouby co drzi kryt remenice na pojezd ..... at dou doprdele .... myslim ze to montujou slovaci ...... takze proc sem vlastne prekvapenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Alebo kosu, mne sa osvedcila,... dnes som sa jal kosit a v najlepsom dosla struna, tak som to dorazil kosou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Měl sis koupit Alpinu nebo ovce.Alpina i ovce sou ze slovenska ..... na to seru ..... ty vole ty mas teda rady ..... to si raci koupim breitlingy .... kdyz nasranej tak at to stoji zato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Za tvoje mozu tvoje eroticke rucicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Za tvoje mozu tvoje eroticke rucicky.vis co je nejhorsi na svete ? ..... nevis ...... sem sy to mislel ..... nejhorsi na tomhle svete je slovak kterej emigroval do svycarska tam zjistil ze je uplne zbytecnej na tomhle posranym svete tak ho napadlo ze dozije v cechach .... protoze my tady .... my prijmem kazdyho kdo vo to stoji a ma iq aspon 15 ..... tak vitej .... akdybys nevedel kudy kam tak se o tebe postara sabatova nebo kdo tam ted drepi ... mozna uz tam sedi manta ..... to je stejna kunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Měl sis koupit Alpinu nebo ovce.to je to stejný ....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Záběr 55 čísel, to už jde http://www.vari.cz/katalog/sekacky-se-sberem/travni-sekacka-mp1-554-h/cp:41491/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 http://www.vari.cz/katalog/sekacky-se-sberem/travni-sekacka-mp1-554-b/cp:41490/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 nejhorsi na tomhle svete je slovakSoryjako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Ypo takto tie psycho-testy najblizsie nespravis a budes jazdit uz len s karkou do zbernych surovin. Mysli pozitivne, urob si vylet napr do Tatier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 https://www.kompot.sk/eshop-en-us/men/t-shirts/where-the-f-is-bratislava-en-us/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Soryjako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Doma mame stareho Oleo-Maga a slape jak po masle. Jen se doliva banzin a maze hlava. Obcas profoukne filtr a ocisti svicka a brm brm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 a maze hlava Proč? Jak? Komu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Asi nema cenu resit... Nosocistoplena proste jede... Proste dneska ty prispevky dozene, i kdyby to melo byt ve vlakne "jak jsem poznal svoji babicku"... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Máme pozemek 2138 qm, z toho tak 1500 metrů trávu. Sečeme častěji asi půlku, zbytek vzadu na zahradě necháváme z lenosti přerůst a pak se tím trápím asi 2x ročně, normální pojezdovou sekačkou VeGa, 53 cm záběr. Ta už ale dosluhuje, navíc je to oproti starším modelům (měli jsme VeGu i předtím) v něčem krok zpět a koukám po nové, lepší, která by vydržela i déle než 3 roky. VeGu už nechci. Bydlíme na konci vesnice, pozemek bez plotu, zahrada je spíš louka, je to v rovině, ale pozemek rovný (myslím upravený do roviny) není, takže sem tam prohlubeň. Mám představu o sekačce s co největším záběrem i výkonem, velkými koly a kvalitní, aby zvládla i tu zadní část, kde je prohlubní a v trávě skrytých mravenišť víc. Poradíte něco značkového a kvalitního? Chtěl bych to koupit v kamenné prodejně v Hradci Králové či okolí, abych to v případě servisu či reklamace nemusel posílat, ale odvezu to. No a teď bych se chtěl podělit o čerstvou zkušenost. Tuhle u nás na terase seděl kamarád z HK, má řaďák a zahrádku s cca 200 qm trávy. Sekal vždy elektrickou sekačkou, ale letos na jaře si koupil ruční vřetenovou sekačku. Je už v důchodu, seká 1-2x týdně a rozplýval se nad tím, jak je vřetenovka super. Prý žádná dřina, skvělý, nizoučký trávník, vřetenovka stébla neseká, ale stříhá jako nůžky a tráva je i pohledově hezčí. Navíc je prý sekání rychlé, čím rychleji se tlačí, tím lépe seká, odpadá tahání těžké sekačky z garáže, tankování a čištění. Zblbnul nás tak, že jsem si ji od něj teď na víkend půjčil na vyzkoušení s tím, že když se osvědčí, používali bychom ji na část, tak 500 metrů v okolí baráku, kde trávu sekáme častěji. Měli jsme teď trávu se 2 výškam, sousedi nám iniciativně před týdnem sekli část před barákem, vedle a za domem byla sekaná už asi před 4 týdny. V pátek jsem vřetenovku přivezl, přítelkyně mi ji hned vzala a přejela nízkou část před barákem. Podotýkám, že sekačku mám půjčenou i se sběrným košem. Tráva v koši byla úplně jiná než ta z normální sekačky, šlo to fakt rychle, námaha trochu větší než u normální motorové pojezdovky, ale spíš to mělo souvislost s plností koše - vždy když byl prázdný, šlo to celkem snadno. Pak jsme zkusili tu vyšší trávu, tam už to bylo trápení, tak jsem vzal motorovku a půl zahrady jsme posekali normálně. V sobotu jsem pak vzal vřetenovku a tuhle část (asi 400 metrů!) posekal s košem. Šlo to parádně, měl jsem to za stejnou dobu jako motorovou, možná rychleji a trávník je pohledově mnohem lepší a nižší, i když je to taky spíš louka, nic pěstěného, náletu z polí se u nás nezbavíme a ani nám nevadí. Večer jsme se kochali a dnes ráno jsem dojel zbylých cca100 metrů bez koše abychom po pár dnech viděli případný rozdíl. Když to shrnu, na menší, udržované zahrady a pravidelné sekání je asi vřetenová sekačka fakt super, zabere to míň, max. stejný čas jako klasická sekačka, čištění spočívá v ometení smetáčkem. Má 2 nevýhody - neluxuje jako normální sekačka a neporadí se s vyššími stébly plevelů, která u nás místy máme také, naštěstí jen pár. Výsledkem je, že si vřetenovou sekačku hned zítra objednám...:-). Máte s ní někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se