levistrauss Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Hele levistrauss, když nemáš těch 15 litrů navíc, tak se je snaž vyškemrat někde na sociálních dávkách a nech nás na pokoji, dokud to nezvládneš. Pokud nechápeš, oč jsou tyhle orlíky cenější, než obyč fortisky, bingo - nejsou určený pro tebe, si kup ty fortisky a buď happy. Já ti jedny obstarožní kosmonautický za jedenáct rád přenechám, nejčko musím dozbrojit Nevím, proč si myslím, že bych na ně neměl mít a rozhodně nepotřebuju prodávat kdovíco mám po šuplíkách, abych si na ně vydělal... Myslím, že se diskuze svezla někam jinam a jestli vás pánové baví mě napadat, klidně tak čiňte i nadále, nějak mě to netrápí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 cigi tady mluví o nějaké nešťastné shodě náhod a zveřejnění limitky tady na fóru ...Co tedy bylo pravým důvodem?!? Vždyť tady je, i přes jisté antipatie, největší potenciál a kdo by to přehlížel, byl by sám proti sobě a to mi nešlo na rozum, zvláště se zaměřením NMnM PRIMu a jejich cílovými zákazníky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 (upraveno) Hale nějak nechápu specifikaci neprůstřelný sklo na hodinkách...co je to zase za marketingovej blábol. Vždycky jsem žil z infa, že neprůstřelný sklo je neprůstřelný jen proto, že je tlustý a nebo lepený. Pokud se pletu, tak mi to pls někdo vysvětlete. Jinak cigi, já s inkablokem pro skalní Primí příznivce problém nevidím. Myslím, že mechano, za patřičnej obnos, vám ten inkablok, do toho strojku, usadí jako prd. Pak to bude mít teprve ten pořádnej dekadentní nádech....za docela slušnou raketu, typ dodělej si sám. Jestli je tp sklo neprůstřelný fakt nevím, nemám, jak to zkusit, pochází údajně ze skla v zaměřovači tanku z vojenského muzea, takže je to (v jeho původní tloušťce a slepení pochopitelně ) pravděpodobný a myslím, že se k tomu military bezva hodí, má i nějaký antireflex, prostě je pro gumy jako stvořený, uvidíme, jak se osvědčí . Je to pravda, takový gag, nic, co by mělo zvednout specifikaci, spíš to má zvednout MI a náladu . Skalní prim příznivci chtějí primky výhradně z eltonu. Potíž je, že na usazení incablocu je prý třeba menší díra, než v základně a můstku setrvačky kal. 50 je. Bylo by tedy třeba vložkovat - nevím, jestli výsledek bude spolehlivý, nebo mít ten polotovar bez otvoru, nebo použít tyhle díly z LIP R 25, což byl poslední diskutovaný únik. Jestli to mechano zvládne, má zákazníky a eltonu tedy řádně natře ....... Upraveno 26. května 2010 uživatelem cigi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 cigi tady mluví o nějaké nešťastné shodě náhod a zveřejnění limitky tady na fóru ... Co tedy bylo pravým důvodem?!? Vždyť tady je, i přes jisté antipatie, největší potenciál a kdo by to přehlížel, byl by sám proti sobě a to mi nešlo na rozum, zvláště se zaměřením NMnM PRIMu a jejich cílovými zákazníky ... Nemluvím o nešťastné, nýbrž mrzuté souhře, ty investigativče, a myslím tím to, že elton změnil koncepci limitky, otevřel ji jako výroční a odstranil ten incabloc, což bylo to, proč do toho ti hoši od začátku šli. Taky poctivě snížil cenu, to se musí nechat. Je to opravdu politováníhodné, tedy z pohledu nás, co spolu hovoří :D. Hele, má tady ještě někdo nadhled ?? Jsou to i bez incablocu nejlepší a nejkultovnější primky, co elton od r. 1965 vyrobil, hrrr do nich ! Slyšel jsem od se mnou hovořících, že už moc čísel nezbývá. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Hale nějak nechápu specifikaci neprůstřelný sklo na hodinkách...co je to zase za marketingovej blábol. Vždycky jsem žil z infa, že neprůstřelný sklo je neprůstřelný jen proto, že je tlustý a nebo lepený. Pokud se pletu, tak mi to pls někdo vysvětlete. Jinak cigi, já s inkablokem pro skalní Primí příznivce problém nevidím. Myslím, že mechano, za patřičnej obnos, vám ten inkablok, do toho strojku, usadí jako prd. Pak to bude mít teprve ten pořádnej dekadentní nádech....za docela slušnou raketu, typ dodělej si sám. Souhlasím s Tebou, že použít neprůstřelný sklo na hodinky se může jevit jako diskutabilní, ale tento nápad vznikl mimo Elton. Pokud by někdo chtěl neprůstřelnost ověřit, mohu zdarma poskytnout vzorek skla k testování. Jediná podmínka je, aby výsledky testu byly zveřejněny zde na Chronomagu. Povolená ráže. Od malorážky po lehký kulomet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 (upraveno) místo radioaktivní barvy bude použito svítící barvy SUPER LUMINOVA To by se mohla Super-Luminova zabydlet i v jiných modelech Pak bychom nemuseli lamentovat nad komickou výdrží a malým jasem renovovaných Igenů. Upraveno 26. května 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Souhlasím s Tebou, že použít neprůstřelný sklo na hodinky se může jevit jako diskutabilní, ale tento nápad vznikl mimo Elton. Pokud by někdo chtěl neprůstřelnost ověřit, mohu zdarma poskytnout vzorek skla k testování. Jediná podmínka je, aby výsledky testu byly zveřejněny zde na Chronomagu. Povolená ráže. Od malorážky po lehký kulomet :-) To je slovo do pranice, Libore! Pokud to myslíš vážně, pošli mi SZ, pls. Uděláme pokus, nafotím, zdokumentuju, popíšu, zveřejním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 To je slovo do pranice, Libore! Pokud to myslíš vážně, pošli mi SZ, pls. Uděláme pokus, nafotím, zdokumentuju, popíšu, zveřejním. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 To je slovo do pranice, Libore! Pokud to myslíš vážně, pošli mi SZ, pls. Uděláme pokus, nafotím, zdokumentuju, popíšu, zveřejním. Test při zasažení výstřelem z harpuny a kuše bych si zdovolením zkusil zase já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 To je slovo do pranice, Libore! Pokud to myslíš vážně, pošli mi SZ, pls. Uděláme pokus, nafotím, zdokumentuju, popíšu, zveřejním. poslal jsem SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 (upraveno) Můžu být u té kanonády ?? :D Ne, že bych to sklíčko chtěl mít na hlavě ..... Upraveno 26. května 2010 uživatelem cigi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Jde taky o to, jak dobře se sklíčko upevní, případně do čeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Jde taky o to, jak dobře se sklíčko upevní, případně do čeho. Jedná se o polotovar z kterého se pak vybrušuje sklo přesně na požadovaný tvar a rozměry. Průměr plotovaru : 63 mm Tl. polotovaru : 6 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Jedná se o polotovar z kterého se pak vybrušuje sklo přesně na požadovaný tvar a rozměry. Průměr plotovaru : 63 mm Tl. polotovaru : 6 mm Jsem trochu skeptik. Že by sklo o síle 6mm vydrželo zásah z např. 357.mg? Ten výsledek testu by mě vážně zajímal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Jsem trochu skeptik. Že by sklo o síle 6mm vydrželo zásah z např. 357.mg? Ten výsledek testu by mě vážně zajímal. Udělal bych tlakovou zkoušku na 6000m, ale chtělo by to celé pouzdro. A to by zas byla škoda zničit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Hele, ještě snad budete chtít atesty , ne ? Budou se nosit na zápěstí, nikoli na srdci, i když kdo ví ? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Hele, ještě snad budete chtít atesty , ne ? Budou se nosit na zápěstí, nikoli na srdci, i když kdo ví ? No a ne? Vždyť to jsou bojové hodinky, tak to je snad samozřejmé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 mohu dodat cokoliv od .22 LR po... .50 BMG... osobne by me celkem zajimala odolnost na 9 mm Snail... .50 BMG ??? Nejsem si tak docela jistý jestli víš o čem mluvíš? RPA Rangemaster 50 BMG je vrcholová odstřelovací puška v ceně cca. 250 tis. (vč. příslušenství). Znám všehovšudy dva lidi kteří ji vlastní. Jeden je ve Státech a druhý v Rakousku. Ani jeden by jí ale určitě nepůjčil ani vlastní matce. Jestli nejde o omyl z Tvé strany tak Ti budu vděčný když mi rozšíříš obzory. Vystřelit si z téhle pušky je můj sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Zajimava limitka! Cena 45k je na mem osobnim psychologickem hodinkovem stropu a musel bych rozprodat nejake ostatni hodinky (hlavne R.), takze (jeste s prihlednutim k prahnuti po limitce Zeno) zustanu nejspis jako pozorovatel. Ale mihla se tu informace, ze se chysta i open verze Orlik 2010. Rad bych se tedy accutrona zeptal, jaka je planovana cena tohoto kousku a jakym strojek budou hodinky osazeny? Predem dekuji za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 .50 BMG ??? Nejsem si tak docela jistý jestli víš o čem mluvíš? RPA Rangemaster 50 BMG je vrcholová odstřelovací puška v ceně cca. 250 tis. (vč. příslušenství). Znám všehovšudy dva lidi kteří ji vlastní. Jeden je ve Státech a druhý v Rakousku. Ani jeden by jí ale určitě nepůjčil ani vlastní matce. Jestli nejde o omyl z Tvé strany tak Ti budu vděčný když mi rozšíříš obzory. Vystřelit si z téhle pušky je můj sen. mam pocit, ze kibi pisal skor o nabojoch ... ak sa mylim, tak pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se