Jeremy Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Co jim říkáte? To je kravina, co?Už visí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Co jim říkáte? To je kravina, co? Už visí... Kravina to je, ale moc pěkná. Taky bych je bral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Mě se líbí... Co takhle teploměr nebo barometr? http://www.collectorstime.com/other_NR.php#Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 todle bych taky bral - doufám, že si za ně nedal 50t (obvyklá cena) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Kdyby stály do 10k, už by mi taky visely, musím se spokojit alespoň s tím, co mi visí teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Kdyby stály do 10k, už by mi taky visely, musím se spokojit alespoň s tím, co mi visí teď Na Ebay se daji sehnat za 300 USD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Na Ebay se daji sehnat za 300 USD... V tom případě přehodnotím umístění na zdi, jen škoda, že na ně nemám doma nejoptimálnější prostor na zdi, ale tak co, Picasso půjde dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Na Ebay se daji sehnat za 300 USD... Přesně tak.. asi 150 EUR z Německa... http://cgi.ebay.de/Panerai-Handlerwanduhr-/150446188827?cmd=ViewItem&pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item23074aa91b#ht_500wt_1136 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Přesně tak.. asi 150 EUR z Německa... http://cgi.ebay.de/P...b#ht_500wt_1136 Tak to abych si konečně zařídil paypal a koupil si je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 (upraveno) Přesně tak.. asi 150 EUR z Německa... http://cgi.ebay.de/Panerai-Handlerwanduhr-/150446188827?cmd=ViewItem&pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item23074aa91b#ht_500wt_1136 já se obávám, že to je fejk a ni bych se za tyto peníze nedivil - nesouhlasí rozměr,ručky ani nápis swiss http://forums.vr-zone.com/miscellaneous-garage-sales/347123-panerai-wall-clock-sale-really-big.html fejkaři bohužel umí už i tohle Upraveno 28. května 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Otázka je, zda je originál opravdu nutný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Otázka je, zda je originál opravdu nutný.... v tomto případě si myslím, že není a to popřu sám sebe - je to kus plastu s rachtajícím strojkem kdysi jsem chtěl ty stolní panerai a cena cca 55t mně srazila na kolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Já bych to v tomto případě řešil tak, že bych si vyfotil vlastní nejoblíbenější hodinky, fotku bych zvětšil na požadovanou velikost, kvalitně vytisknul na karton a dal nad klasický nástěnný quartz strojek, který se prodává za pár stovek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 a osvětlení by se dalo vyřešit dortovou svíčkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Osvětlení je zbytečný, doma mám elektriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 v tomto případě si myslím, že není a to popřu sám sebe - je to kus plastu s rachtajícím strojkem kdysi jsem chtěl ty stolní panerai a cena cca 55t mně srazila na kolena To ma antireflex nebo je to jen foceny s polarizakem?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Ne to nemá sklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 já se obávám, že to je fejk a ni bych se za tyto peníze nedivil - nesouhlasí rozměr,ručky ani nápis swiss ... Nestojí to 55 litrů a originalitu hodin v obejváku jsem, přiznám se, neřešil. Ale dát 55 litrů za něco na baterku bych asi nekousnul - tyhle fungujou, okraj mají kovovej a jsou hezký. Kolegové z OP mi to určitě prominou, už jsem jim poslal prachů dost :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Nestojí to 55 litrů a originalitu hodin v obejváku jsem, přiznám se, neřešil. Ale dát 55 litrů za něco na baterku bych asi nekousnul - tyhle fungujou, okraj mají kovovej a jsou hezký. Kolegové z OP mi to určitě prominou, už jsem jim poslal prachů dost :-D to neřeš - v tomhle jsme za jedno *minulý týden jsem si koupil značkové hodiny (germany, včetně stroje) klapalo to jako kráva (s tím jsem počital) a fungovalo to přesně minutu, než v tom křouplo a konec = už nic takového nechci ani za 150 euro ani za 200korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 No vidíš, já mám 10 let hodiny které stály 400,- za dělají 1 minutu za rok.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se