volfda Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 to máš jen pro svou potřebu nebo budeš posílat dál? Jedny jsou moje, toho času ve spárech pošty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 to máš jen pro svou potřebu nebo budeš posílat dál? Všechny fuč. A jelikož chtěli ještě další známí "PAMatenci", jsem s prodejcem o dodávce dalších pár kusů v jednání. Kdyby se někdo chtěl připojit k nákupu, aby vyšla líp pošta a bankovní poplatky, mrskněte mi to SZ. Cena byla 250 éček. Doufám, že to není komerční inzerce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Už mi visí, díky Cyrile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 no pěkně ti visí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Už mi visí, díky Cyrile jsou parádní škoda, že stojí takovej ranec... je to dost drahá napodobenina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 (upraveno) jsou parádní škoda, že stojí takovej ranec... je to dost drahá napodobenina Já je neberu jako napodobeninu, spíš jako předražené reklamní hodiny. Možná mi to tu někde uniklo, ale nepředpokládám, že ty, které dává přímo Officine Panerai svým prodejcům, mají něco společného s jejich vlastní produkcí. Tyhle nástěnné, které mám jsou už na pohled opravdu povedené a luminescence je lepší, než jsem čekal... Upraveno 7. května 2011 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Dnes mi nějak nebaví sedět nad učením, tak neustále pošilhávám po těch hodinách na zdi a trochu blbnu Škoda, že u sebe nemám zrcadlovku, ale i tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Dnes mi nějak nebaví sedět nad učením, tak neustále pošilhávám po těch hodinách na zdi a trochu blbnu Škoda, že u sebe nemám zrcadlovku, ale i tak... já je chci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Já bych si taky jedny vzal.Posílám SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 250 ? za FAKE ??? U Vietnamců prodávájí nástěnné ROLEX za 250 Kč Co je moc, to je moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 250 ? za FAKE ??? U Vietnamců prodávájí nástěnné ROLEX za 250 Kč Co je moc, to je moc... no neni fake jako fake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Rád se nechám poučit (a předpokládám, že ne jen já) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Rád se nechám poučit (a předpokládám, že ne jen já) ... tyhle hodinky se nechává dělat přímo panerai jako reklamní hodiny pro prodejce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Rád se nechám poučit (a předpokládám, že ne jen já) ... to si myslíš že reklamní předměty vyrábějí firmy co dělaj hodinky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Takže je to FAKE nebo to není FAKE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 no pokud umíš číst a tak jsou to reklamní hodiny pro dealery OP,takže když si to přečteš ještě 1x tak ti to snad dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 A uz jste u nejakeho AD takove hodiny Panerai, Breitling, IWC, Omega... nekdy videli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 já myslím, že fake to nebude. Chybí tomu řemínek a korunka s uchem. Zcela určitě jsou to, podle mého, vyhozené peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 A uz jste u nejakeho AD takove hodiny Panerai, Breitling, IWC, Omega... nekdy videli? tam mívají i větší fejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 tam mívají i větší fejky ty jsou NÁDHERNÉ, skvěle se z nich odečítá čas. kolik asi můžou stát? ...a stačil by mi na ně doma 3x 40A jistič a stadnardni jednotarifová sazba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se