honza71 Odesláno 30. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 z čeho je ten řemen ? snese se s vodou ? jinak krásné hodinky, já bych volil bez data, ale tady to tak neruší, dobrá volba, jo a dodej pořádné foto, ať se můžeme potěšit s Tebou Řemen je syntetický. To je max. co jsem k tomu kde našel. Takže ''výrobní'' tajemství. S vodou to prý je OK. No a fotky, to bude průser. Ale zkusím to, slibuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Vadí mi na nich dvě věci, v první řadě datum a pak maličkost v podobě natištěného loga, plastické by bylo nádherné. Škoda, že firmy tak šetří na detailech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Volba která podle mě nemá žádná negativa a spoustů pozitiv!!!! Gratuluji!!!!!!!!!!!!!! Datum vidim jako negativum. Damy prominou, ale na tenhle model... Pokud ma majitel radost - ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 (upraveno) Gratulace převeliká, nejhezčí Longinesky ze současné produkce firmy (a možná i v celé její historii).Občas si Longines střihne parádní vzpomínku na minulost (jako Onionovy Lindberghy) a Legend Diver je zrovna tenhle případ.Osobně bych si sice vybral model bez datumu, ale musím přiznat, že ani s těmi tvými bych neměl problém. Moc hezky tam tu datumovku zakomponovali, jen co je pravda.Já chválím nerad, ale tohle je fakt těžká parádička. A zrovna u tohoto modelu mají české shopy tak prasáckou cenu.V kamenném obchodě v Rakousku či Německu je prodávají za 1.440 EUR (což je list price) a v ČR je střílí o 10.000Kč dráže (20% rozdíl). Tohle je fakt do očí bijící prasárna. Porovnávám totiž ceny z klasických kamenných hodinářství. Upraveno 30. května 2010 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 A zrovna u tohoto modelu mají české shopy tak prasáckou cenu. Bohužel nejen u tohoto. Když jsem tak dva měsíce zpět ověřoval u Dušáků cenu Longines Admiral (GMT s keramickou lunetou, korunkou a částí tahu), tak hoďky co v Belgii stojí na krámě 2650,- euro (x26 = 68.900,- KČ) si Dušák "cenil" na 83.000,- KČ (bez pár korun). Nevím zda to je věc Hybernie(dovozce do ČR) ne Dušáka jako AD, ale vím, že to dóóóst smrdí !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Tak pár ranních pokusů. Ze mě fotograf nikdy nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Pekne jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Bomby. Gratuluji! Byla by možná fotka dýnka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Bomby. Gratuluji! Byla by možná fotka dýnka? Ale jo, jen kvalita stojí opět za starou bačkoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Prečo musia na dno jedných z najkrajších hodiniek súčasnej produkcie dať ten otrepaný nápis "ALL STAINLESS STEEL"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Prečo musia na dno jedných z najkrajších hodiniek súčasnej produkcie dať ten otrepaný nápis "ALL STAINLESS STEEL"? povodne som zil v tom, ze podobne info, tam byt musi, ale napr. dalsia diver legenda Doxa nema na vsetkych modeloch tuto informaciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 No když už jsem foril, zkusil jsem i tyto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 A zrovna u tohoto modelu mají české shopy tak prasáckou cenu. V kamenném obchodě v Rakousku či Německu je prodávají za 1.440 EUR (což je list price) a v ČR je střílí o 10.000Kč dráže (20% rozdíl). Tohle je fakt do očí bijící prasárna. Porovnávám totiž ceny z klasických kamenných hodinářství. Je to tak. Koukal jsem na ne v Barcelone a model s datumkou neco pres 1400 EUR a bez neco pres 1200 EUR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Tak jsem vzal potápky tam, kam patří. Fotky jsou ale jen ze břehu, přestože se se mnou potápěli u ostrova Port-Cros. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Dobre, jak chleba s maslem. Ty hodinky maji stavu jako maloktere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Dobre Jak se chova ten remen, je dlouho mokry nebo vubec "nenatahne" vodu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Dobre Jak se chova ten remen, je dlouho mokry nebo vubec "nenatahne" vodu ? Vodu vůbec "nenatáhne". Byl jsem dost mile překvapen a furt mi to hlava nebrala, protože z rubu je ten řemen jakoby semišový. Spokojenej jsem s nima moc a moc. Super volnočasovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Provence - oui, Saint -Tropez - oui, Longines diver -oui, oui, oui! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipG Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Krasny hodinky. Dal bych si rict. S datumem nemam problem, je elegantne a dustojne zakomponovan. Ale premyslim o tech ruckach. Hodinova rucka - lopatka a minutova - tycka mi prijdou lehce nevyvazene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se