Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Festina je původně švýcarská firma založená roku 1902, dnes má sídlo ve Španělsku, ale patří do skupiny Lotus, která je švýcarská. Požívá ale japonské strojky, takže Swiss Made na ciferníku nenajdete.

Odesláno

No asi obě varianty jsou správně. Jedná se o původně Švýcarskou značku nyní v rukách Španělů. Část produkce má Swiss made, ty které se běžně prodávají u nás ne. Strojky budou ETA. Podobné je to s firmou Sector, ta je pro změnu u Italů. Obě Vyrábí převážně quartz. Nedávno jsem si všiml na netu modelu od druhé zmiňované a to automat založený na 7750. Nemají ale vůbec web a když tak schovaný, tak nevím, jak to u nich vlastně funguje.

PS: tak co jsem psal tedy platí jen o Sectoru, R.Š. bude mít asi přesnější informace.

Odesláno

Jedny automaty Festina jsem u nás viděl v prodeji - trochu ďábelský model Manhattan Dual Time s hlavním automatickým strojkem Miyota a druhým malým quartz strojkem v dolním levém rohu, v reálu působily dost humpolácky...

F16079-2.jpg

• po měsících...
Odesláno
Jedny automaty Festina jsem u nás viděl v prodeji - trochu ďábelský model Manhattan Dual Time s hlavním automatickým strojkem Miyota a druhým malým quartz strojkem v dolním levém rohu, v reálu působily dost humpolácky...

F16079-2.jpg

Festina ma automaty 7644- su celkom dobre mam ich

Odesláno

Fakt je že Festina má poměrně slušnou nabídku hranatých typů, což může příjemně oživit osobní kolekci tikávých mazlíků.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...