Přejít na obsah

Představení nových členů Chronomagu

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Franto von už ho zase někdo aktivní vystřelil...Doufám, že zas brzo donde :) .

To jsem byl já.:D

Ale vrátil jsem mu ?po, snad se mi to zase nevymstí. :suicide_anim:

EDIT: Aha, už se ozval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

Ale vrátil jsem mu ?po, snad se mi to zase nevymstí. :suicide_anim:

mrtvej si už dávno, akorát sem to eště neměl čas zrealizovat :-) -a sundej nohu z kabelů:goof: mám to nějaký zabržděný

edit: a ještě si vyprošuju tohle a už to bude vpořádku :-)

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

Zdravím vespolek!

Některá pravidla jsou trochu zvláštní, viďte? Zvlášť onen 50příspěvkový limit.

...ten je o to divnější v kontextu, když začátečníkům se na 90% jejich dotazů a příspěvků odpovídá slovem "hledej".

S tím samozřejmě naprosto souhlasím, a tak tady už od října hledám a čtu a koukám a sním a pomalu se do toho dostávám :)

Taky z těchhle důvodů jsem se dostal do situace, kdy můj vánoční dárek V-E 14 limo už není to pravé ořechové, proto bych je rád poslal dál, třeba novému nadšenci, jakým jsem byl před půlrokem..

no a jejich prodej by měl sloužit k financování nových orient star WZ0071EL, ty by me snad mohly bavit dýl :D ...každopádně je mi trochu trapné to tu z těchhle důvodů spamovat a honit příspěvky, co takhle sekce "zprostředkování prodeje členovi, který to myslí upřímně" :D :D Pro dnešek a na úvod to k mému představení snad stačí. Možná ještě něco málo o mě - obyčejný za rok snad promující student práv na fakultě, která ještě neměla žáden pořádný skandál.

Odkaz ke komentáři

Díky pěkně za výstrahu :D!

A co takhle být trochu konstruktivní, a třeba vyjádřit svůj názor i na to, co jsem psal (myslím obsah, i ten bys v těch příspěvcích našel, při troše snahy...)? Podle mě zas tak moc z cesty nepíšu... Každý starší člen člověka odkáže na čtení a hledání, oukej, ale o čem pak diskutovat? "Moje hodinky se dneska zpozdily o 4 s, sakra" nebo "odřel jsem si lunetu o futra, to jsem ale nešika" ...další cesta je v přidávání vtipů dop sekce zábava - jak důvtipné - to není obcházení pravidel? Neprovokuju, fakt ne, chci slyšet názory jiných, nemyslím, že mně jedinému to příjde neopodstatněné. Díky a pokud to nepatří do tohodle vlákna, rád se s podobnou debatou nechám přesměrovat na patřičné místo ;-)

Odkaz ke komentáři

to san.cho - pěkná strategie jak získat v co nejkratší době padesát příspěvků. Možná si měl postovat jednotlivé věty.

K tomu jsem dospět fakt nechtěl! ;-) Čekal jsem smršť dotazů ohledně toho co rád dělám, jakou mám velikost bot, na které ruce nosím hodinky a jestli si čistím zuby 2x nebo 3x denně, abych mohl slušně odpovědět dostát jistým zvláštním pravidlům... :D Sice chápu jejich smysl, ale normotvorba není až taková sranda, když se s ní má člověk zavděčit všem, a dosáhnout zamýšleného cíle, nemít tu z toho primárně server s inzercí, že jo...

Odkaz ke komentáři

Hele san.cho, tohle vlákno je primárně o tom, že se zde představují noví členové fóra. Ty jsi přišel, a hnedka jsi začal tím, co ti tady vadí. A pak na konci příspěvku jsi se představil.

Opravdu by mě zajímalo, jestli když příjdeš k někomu známému na návštěvu, tak začneš tím, že mají špinavou podlahu, že neumí vychovávat svoje děti a že jejich rodinné pravidlo o mytí rukou před jídlem je pěkně hloupé a že by ho měli změnit. Protože přesně tak na mne tvůj příchod působí.

Na své kritiky si najdi prosím jiné vhodnější vlákno a tam ti můžu všechno vysvětlit.

Odkaz ke komentáři

Jasně, něco na tom bude, proto se omlouvám, určitě to nebyl nejvhodnější začátek, chyba na mé straně. Každopádně tvá reakce nechtěně potvrdila, nač jsem poukazoval - nekecej, hledej a čti (když si mám "najít" to jiné vlákno). Od moderátora bych možná, při jeho dobré náladě, čekal i odkaz, příp. přesunutí příspěvku.. Omlouvám se, dotkla-li se ctihodných mužů kritika, potřebujete na prvním místě vždycky nejspíš pochválit, tolik má nepozornost. Mylně jsem předpokládal, že tak kvalitní fórum jako chronomag nepotřebuje neustále poplácávat po zádech, že si svou úroveň uvědomuje samo, takový přístup se mi zdá trochu Klausovský, když to neudělá jiný, řeknem si o pochvalu sami. Už jsem hooodně OT, ale zároveň bez jediné vaší věcné reakce, či relevantního argumentu ke zmíněným otázkám, ba ani odkazu na odpovídající vlákno se mi nedostalo. Pokud uznáte za vhodné, klidně tento příspěvek smažte. Já bych ho však mnohem raději viděl přesuntý v sekci, kam podle Vás patří, já se necítím kompetentní učinit takovou volbu. A dobrou chuť, pokud právě obědváte ;-) p.s.: ať jsem konstruktivní, navrhoval bych podmínit prodej uplynutím doby od registrace, to je pro všechny stejné a objektivní. Počet příspěvků vede k obcházení pravidel, lze ho dosáhnout za den nebo třeba nikdy, je to příliš subjektivní prvek...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...