Flubertn Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Ahojte, som tu nový pochádzam z Trenčína. Objavil som Vás pri hľadaní hodiniek na moje narodeniny. Budem mať 30 a všetci sa ma pýtali čo mi máju dať a tak som si povedal že si kúpim jedny poriadne nech mám na pamiatku. Doteraz som mal iba Číny a Casia za 8? z krčmy :-) ale je pravda že vydržali 8 rokov. Po hľadaní a zisťovaní čo sa mi páči padla moja voľba na http://www.tissot.ch...5.417.11.057.00 . Tak tu teraz listujem a snažím sa niečo o mojom výbere dozvedieť. PS. možno sa časom namotám aj na vyšší LVL ale na začiatok bude stačiť niečo obdobné.
Tomas_2002 Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Ahojte, som tu nový pochádzam z Trenčína.Objavil som Vás pri hľadaní hodiniek na moje narodeniny.Budem mať 30 a všetci sa ma pýtali čo mi máju dať a tak som si povedal že si kúpim jedny poriadne nech mám na pamiatku.Doteraz som mal iba Číny a Casia za 8? z krčmy :-) ale je pravda že vydržali 8 rokov.Po hľadaní a zisťovaní čo sa mi páči padla moja voľba na http://www.tissot.ch...5.417.11.057.00 .Tak tu teraz listujem a snažím sa niečo o mojom výbere dozvedieť. PS. možno sa časom namotám aj na vyšší LVL ale na začiatok bude stačiť niečo obdobné. Vítej. A už se začni dívat kolem sebe co by se nechalo prodat, až se začteš do prodejní sekce
Lu2cz Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Vítej. A už se začni dívat kolem sebe co by se nechalo prodat, až se začteš do prodejní sekce Neposlouchej ho Jestli koupíš hodinky, tak je chvíli nos na ruce, užij si je, A HLAVNĚ SE NEKOUKEJ DO PRODEJNÍ SEKCE!!!! Protože v momentě, kdy zjistíš, kolik je na světě krásných (a drahých) hodinek, které musíš určitě mít, tak jsi nadobro ztracenej Vítej, a užívej si to tady!
mondeo2 Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 (upraveno) neee ztracenej už byl, dyš našel na netu tohle http://forum.chronomag.cz/ Upraveno 24. června 2014 uživatelem mondeo2
Tomáš Třeštík Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 (upraveno) Zdravím, tak se tedy zkusím taky v krátkosti představit.. Jmenuju se Tomáš Třeštík (což jsem si trošku naivně zvolil i jako nick), je mi 36 let, žiju v Praze a jsem fotograf. Převážně se věnuju reklamní a portrétní fotce. K hodinkám jsem se dostal tak trošku přes tátu, kterej paradoxně sbíráním hodinek ze srdce pohrdá. Přesto jsem ale ze "sběratelské rodiny" - táta má poměrně rozsáhlou sbírku současného moderního umění, sbíral známky (na poměrně vysoké úrovni), kubistický porcelán, je toho dost.. Kdysi za svojí promoci dostal od svého táty, mého dědečka peníze, ať si jde koupit "nějaké pěkné švýcarské hodinky". Vybral si tehdy stříbrné Certiny bez datumu. Jako dítě jsem na ně obdivně zíral, nosil je na takovým natahovacím kovovém tahu, fascinovalo mě to. Když jsem se dostal na FAMU (na katedru fotografie), kromě focení mě zajímalo milión jinejch věcí a ze všech nejmíň pak studium fotografie. Taže to s mým studováním vypadalo všelijak. Překlepal jsem bakaláře, ale s magistrem to vypadalo dost bledě. Ve chvíli největší beznaděje jsem se s tátou u piva domluvil, že když to dám, koupí mi hodinky tak, jak je koupil jeho táta jemu.Tehdy jsem chodil zvětšovat fotky do labu Na Příkopech. Ve výloze u Dušáka mě náhodou zaujaly Monzy od Tah Heuer. Jednuduché, bez chrono, černej cifr, lehce retro soudkovej tvar. Stály tehdy něco okolo pade. Oznámil jsem to tátovi a ten, protože si byl myslím téměř jistej, že to nedostuju mi to odkejvnul.Abych to zkrátil, studium trvalo ještě pár let, dokonce tak dlouho, že Monzy přestal TH vyrábět, ale klaplo to. Nakonec svůj slib táta splnil a koupil mi je na rodiném výletu v NY. To byly mé první HODINKY. Pak byl asi deset let pokoj. Po hodinkách jsem pokukoval, ale bylo to takové to "prechronomag" období. Nakonec mě kamarád naočkoval Seikama - jezdili jsme spolu wakeboardovat a on měl SKX007. Líbili se mi a to to celý odstartovalo. Bohužel jsem začal aukrem, takže jsem prošel plno klasickejma chybama. Výsledek je krabice předraženejch Primek (včetně fejkovejch "leteckejch" automatů), nějaké aftermarket Seika 7002 atd.. Další cesta byly pilotky od Steinhartu. Mám je rád. Pár legrací typu Fortis Colors atd. Po objevení chronomagu jsem se nějakou dobu zorientovával, jsem tu cca rok a něco.. V současné době se věnuju hodně Seikům. Z potápek mám SKX007, modrá Suma, titanové Samuraie, nějaké vintage chronography - YachtMastery, 2x Pogue, Helmety (bohužel aftermarket cifr), hezké UFO 6119-6400.. Nedávno jsem se dostal k mým prvním opravdovým dreamwatch - mám nově krásné Moony s krabicí a papírama v úžasném stavu.. Další Omegy Seamastery byl spíš omyl, jsou to takové oblekovky, které moc nenosím.. Moje srdcovka je ale HEUER. Mám dva hezké kousky, oba sehnané mimo Chronomag, oba v perfektním stavu. Autavie Viceroy a Monzy. Z těch MONZA mám obzvlášť radost - byly to mé první hodinky.. Ty od Heuera jsou dokonce z roku mého narození, verze v chromu, s papírama a účtem z obchodu.. Tak to je aktuální stav. Plány nějaké mám, ale teď si dám asi chvíli oraz a budu se věnovat svejm dalším sbírkám.. Díky za pozornost Tomáš ps - přikládám jednu starší fotku, sestava se mezitím trošku změnila.. Upraveno 13. července 2014 uživatelem Tomáš Třeštík
mondeo2 Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Pěkné to máš, tak ať se Ti daří.
Honza.manta Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Zdravím, tak se tedy zkusím taky v krátkosti představit.. Jmenuju se Tomáš Třeštík (což jsem si trošku naivně zvolil i jako nick), je mi 36 let, žiju v Praze a jsem fotograf. Převážně se věnuju reklamní a portrétní fotce. K hodinkám jsem se dostal tak trošku přes tátu, kterej paradoxně sbíráním hodinek ze srdce pohrdá. Přesto jsem ale ze "sběratelské rodiny" - táta má poměrně rozsáhlou sbírku současného moderního umění, sbíral známky (na poměrně vysoké úrovni), kubistický porcelán, je toho dost.. Kdysi za svojí promoci dostal od svého táty, mého dědečka peníze, ať si jde koupit "nějaké pěkné švýcarské hodinky". Vybral si tehdy stříbrné Certiny bez datumu. Jako dítě jsem na ně obdivně zíral, nosil je na takovým natahovacím kovovém tahu, fascinovalo mě to. Když jsem se dostal na FAMU (na katedru fotografie), kromě focení mě zajímalo milión jinejch věcí a ze všech nejmíň pak studium fotografie. Taže to s mým studováním vypadalo všelijak. Překlepal jsem bakaláře, ale s magistrem to vypadalo dost bledě. Ve chvíli největší beznaděje jsem se s tátou u piva domluvil, že když to dám, koupí mi hodinky tak, jak je koupil jeho táta jemu.Tehdy jsem chodil zvětšovat fotky do labu Na Příkopech. Ve výloze u Dušáka mě náhodou zaujaly Monzy od Tah Heuer. Jednuduché, bez chrono, černej cifr, lehce retro soudkovej tvar. Stály tehdy něco okolo pade. Oznámil jsem to tátovi a ten, protože si byl myslím téměř jistej, že to nedostuju mi to odkejvnul.Abych to zkrátil, studium trvalo ještě pár let, dokonce tak dlouho, že Monzy přestal TH vyrábět, ale klaplo to. Nakonec svůj slib táta splnil a koupil mi je na rodiném výletu v NY. To byly mé první HODINKY. Pak byl asi deset let pokoj. Po hodinkách jsem pokukoval, ale bylo to takové to "prechronomag" období. Nakonec mě kamarád naočkoval Seikama - jezdili jsme spolu wakeboardovat a on měl SKX007. Líbili se mi a to to celý odstartovalo. Bohužel jsem začal aukrem, takže jsem prošel plno klasickejma chybama. Výsledek je krabice předraženejch Primek (včetně fejkovejch "leteckejch" automatů), nějaké aftermarket Seika 7002 atd.. Další cesta byly pilotky od Steinhartu. Mám je rád. Pár legrací typu Fortis Colors atd. Po objevení chronomagu jsem se nějakou dobu zorientovával, jsem tu cca rok a něco.. V současné době se věnuju hodně Seikům. Z potápek mám SKX007, modrá Suma, titanové Samuraie, nějaké vintage chronography - YachtMastery, 2x Pogue, Helmety (bohužel aftermarket cifr), hezké UFO 6119-6400.. Nedávno jsem se dostal k mým prvním opravdovým dreamwatch - mám nově krásné Moony s krabicí a papírama v úžasném stavu.. Další Omegy Seamastery byl spíš omyl, jsou to takové oblekovky, které moc nenosím.. Moje srdcovka je ale HEUER. Mám dva hezké kousky, oba sehnané mimo Chronomag, oba v perfektním stavu. Autavie Viceroy a Monzy. Z těch MONZA mám obzvlášť radost - byly to mé první hodinky.. Ty od Heuera jsou dokonce z roku mého narození, verze v chromu, s papírama a účtem z obchodu.. Tak to je aktuální stav. Plány nějaké mám, ale teď si dám asi chvíli oraz a budu se věnovat svejm dalším sbírkám.. Díky za pozornost Tomáš ps - přikládám jednu starší fotku, sestava se mezitím trošku změnila.. ZZZ photo small.jpg Hmmm ... - tady se neztratíš
PNS Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Zdravím, tak se tedy zkusím taky v krátkosti představit..... ZZZ photo small.jpg Hezky pěkně To máš, a myslím že obligátní varování před opakovanými návštěvami chronomagu už jsou tady zbytečný
siwi Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Tak to jsi tu správně. A těším se na krásné fotky od profesionála :-D Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
pavel01011001 Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Ok, 12.prispevek se take pocita.. uz mesic poslouchame tikani nastennych hodin v obyvaku, ktere jsem po vstupu na toto forum doma demonstrativne sprovoznil (driv mi to vadilo, i pres troje dvere mne to rusilo, navic nastaveno na 18-23 to kolebalo navstevy ze jeste muzou posedet a pit..)Ale rekl jsem si ze hodinky na ruce konecne mimodek prekecaji potencionalni milenky, tak po prazdninach je snad konecne koupim a s nimi rodinne baleni kondomu(na ty milenky).je docela dobre sledovat tento zavazek, nebot za tu dobu jsem nekolikrat zmenil nazor co chci nosit na ruce, trosku jsem si tak snad usetril tu nakupni a prodejni horecku co maji nekteri panove v sekci "prodej".. porad nechapu jejich inzeraty typu "predevcirem koupeno.." kazdopadne diky vsem za rozsireni mych obzoru.. pavel
Honza.manta Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 nakupni a prodejni horecku co maji nekteri panove v sekci "prodej".. porad nechapu jejich inzeraty typu "predevcirem koupeno.." Vítej a modli se, aby ti tohle vydrželo.
Rodkopf Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Zdravím, V současné době se věnuju hodně Seikům. Z potápek mám SKX007, modrá Suma, titanové Samuraie, nějaké vintage chronography - YachtMastery, 2x Pogue, Helmety (bohužel aftermarket Ahoj Tome, gratuluji ke skoku rovnou k "velmi pokročilým". Než si dáš ten oraz, nechtěl by jsi se v příslušné sekci podělit o pár foto těch yachtmasterů? příjemné sbírání i nadále. M
v6ak Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Ahoj,již cca šestnáct let nosím na ruce hodinky. Zatím to byly hodinky analogové, teď uvažuji o digitálních. Právě kvůli tomu jsem se zde zaregistroval.Vítek
Lu2cz Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Ahoj,již cca šestnáct let nosím na ruce hodinky. Zatím to byly hodinky analogové, teď uvažuji o digitálních. Právě kvůli tomu jsem se zde zaregistroval.Vítek Ahoj Vítku, samozřejmě pokud řešíš jakoukoliv koupi hodinek, a chceš se o hodinkách vůbec něco dozvědět, tak jsi tu určitě správně... akorát bys mohl založit vlákno o Tvé motivaci a přechodu z analogových (patrně quartzů) na digitálky... Proti digitálkám vůbec nic, ale mechanické jsou mechanické
v6ak Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 (upraveno) Ahoj,link jsem sem chtěl dát (už do původního příspěvku), ale psal jsem to ve vlaku a než se mi to podařilo od Upraveno 16. července 2014 uživatelem v6ak
Hildegarda Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Ahoj všem! Jmenuji se Daniela a jako ostatní jsem se rozhodla po dlouhém brouzdání místním fórem se zaregistrovat, neb mimo záliby v hodinkách aktuálně řeším "záhadu" cibulí po dědovi (zde odkaz i s fotkama: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74608-montilier-cibule/). Jinak zatím jsem mírně pokročilá začátečnice, která se od módních značek pomalu ale jistě propracovala ke skutečným hodinkám:-). Ve sbírce mám zatím jedny TagHeuer, Mondainky a poslední přírustek, který nemůžu sundat z ruky viz foto. Brzy budu řešit nákup svých prvních automatů - pilotek, o kterých už dlouho sním nebo jednoruček -- tak se zase ozvu!p.s. a taky doufám, že tu jsou nějaké ženy, které se o hodinky zajímají:-)
rydvik Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Zdravím všechny, registrovaný jsem pomalu dva roky, to jsem začal sledovat říši hodinek, ale až nedávno jsem vložil první příspěvky a byl na prvním mini moto-chronomag srazu, tak simyslím, že bych se měl konečně představit :-) Takže říkám si rydvik, rád se svezu na motorce a autem, zastřílím z pistole, oblejzám obchody s pěknýma hodinkama a těch pár volných chvil na netu co mám se prodírám příspěvkama zde na foru. Jak jsem nedávno psalzde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74426-citizen-lancaster-omega/ pouze doplním, že Citizeny mám 6 let, Lancastery 3 roky a Omegy jsou čerstvé. Všem přeji hezký večer a přesný čas ;-) Upraveno 24. července 2014 uživatelem rydvik 2
Honza.manta Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Asi sem, bohužel pro tebe patříš, tak vítej.
Filip.J Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Pěkně ostrej začátek Rydviku, vítej!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se