Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dlouho jste si mě tu brali do huby, teď nastal čas, abych si vzal na paškál já vás! Budu udatným sběratelem banánů a noční můrou každého, kdo o mě nehezky promluví! A pokud vás zajímalo něco o mě, tak radost mi udělá trávník každé vaší zahrádky, jsem oblíbenec všech dětí a vaše manželky na mě nedají dopustit!

Odesláno
  V 2. 12. 2015 v 8:29, Sloník. napsal:

Dlouho jste si mě tu brali do huby, teď nastal čas, abych si vzal na paškál já vás! Budu udatným sběratelem banánů a noční můrou každého, kdo o mě nehezky promluví! A pokud vás zajímalo něco o mě, tak radost mi udělá trávník každé vaší zahrádky, jsem oblíbenec všech dětí a vaše manželky na mě nedají dopustit!

A myslíš, že jsi na správném fóru a nechceš třeba do redakce Můj zahrádkář?

Odesláno (upraveno)
  V 2. 12. 2015 v 8:49, Tondaa73 napsal:

A ten o sloníkovi znáš...?? :rolleyes:

Ten je mojí životní mantrou ;-)

V 2. 12. 2015 v 9:30, eklektik napsal:

Skoro bych si tipnul, ze je to onen slonik z toho vtipu...

Bing ho!

V 2. 12. 2015 v 9:32, Frostie napsal:

A myslíš, že jsi na správném fóru a nechceš třeba do redakce Můj zahrádkář?

Na mým zahrádkáři dělám root admina!

Upraveno uživatelem Sloník.
Odesláno
  V 2. 12. 2015 v 10:16, mondeo2 napsal:

Tvl.............Sloník se nám zhmotnil...................teď už nic nebude jako dřív...... :frusty:

Kdepak, tohle bude druhé já Jirky Luděry :D
Odesláno (upraveno)
  V 2. 12. 2015 v 18:05, siwi napsal:

Kdepak, tohle bude druhé já Jirky Luděry :D

vidíš, to mne nenapadlo, pěkné odhalení. Máme tedy čekat nějaká fajnová zálesácká chrona? (obrat, který nejspíše vnikl do dějin CHMG)

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno
  V 2. 12. 2015 v 18:39, siwi napsal:

Zálesácká chrona a Géčka v opeře jsou pamětihodnosti fóra :)

+1

Odesláno

Já koupil taky jedny a pak si koupil druhý , třetí , čtvrtý , pátý... Prodal jsem všechny a zůstali mi jen ty první luxusky Breitling, černo černý pilot Seika a ty poslední a to jsou taky Breitling. Až se mi něco zalíbí natolik, že za to objetuju zase nekřestanský prachy, tak to holt asi tak má být. To je život, normálka..

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ahoj, tak teď uz se můžeme oficiálně seznámit. Jsem zde sice zaregistrovaný cca rok a půl, ale aktivnější budu asi az teď :-)

Jsem nějaký Jura z Ostravy, 34 let, 3 krasne děti a manželka. Profesně se pořad motam ve stavebnictví.

No a za ten rok a půl tady jsem začal Citizeny, následně přišly uz automaty Orisy F1 Williams, dloooouho jsem se rozhoupaval pro Apolony od Steinu, které dorazily někdy v listopadu a taky jsem si udělal radost sérií starších kapesních hodinek. S těmi jsem byl tak 4 měsíce v denním kontaktu. (Rozumej mazleni poslouchani tikani natahovani a koukani) Uz s obavami sleduji toto forum a děsím se co mi cvrnkne do nosu příště.

Ale je tu s Vama fajně synci :-)

Odesláno

Ahoj, jmenuji se Lada a rad bych si cestou chronomagu rozsiril obzory o hodinkach. Pro zacatek jsem si zde poridil jedny hodinky zn. Steinhart a doufam, ze budu pokracovat.

Odesláno (upraveno)

Ty Orisky nejsou uplne muj salek (ty indexy jsou jakoze prorezane a je skrz ne videt dovnitr?), ale Apollony jsou opravdu svebytne hodinky.. Diky za fotky :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravim

Chlapi PLS. nevite nekdo proc treba u Hamiltnu Khaki, jsou posledni minuty vyznacene cervene?? 50 az 60.

Diky za info

Michal

Odesláno

Ahoj,

nevím jestli sis všiml nadpisu vlákna, ale tady se členové tohoto fóra, pokud chtějí, představují. 

Pokud žádáš radu u konkrétního modelu hodinek, Zkus si vyhledat příslušnou sekci.

Odesláno

zdravím místní členy, chvíli mi trvalo než jsem zjistil, že je tady představovací vlákno, tak zjednám nápravu k tomuto foru jsem se dostal, když jsem zjitil, že kromě digitálek (na který ale nedám dopustit) existujíi i jiné hodinky, takové co mají různé strojky,, mechanismy, vychytávky atd. a všechny ty věci okolo, který mně na nich baví. a líbí se mi na nich..

proto tady zatím věci čtu a zjišTuju jak to vlastně chodí a sbírám info pro pořízení nějakého zajímavého modelu (teď jsem zrovna koukal na Exp. I) než bych něco komentoval, takže zatím spíš pár příspěvků pro zábavu v sekci "hodinky a ženy" - ty jsou totiž taky dost zajímavý.

měj te se

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...