African Odesláno 13. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Super zážitek se super hodinkami :-) To jsou Ragged tooth sharks? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) Super zážitek se super hodinkami :-) To jsou Ragged tooth sharks? Nejsem žraloznalec ale možné to je ... Každopádně letos jedeme zpět na Zealand, tak si dáme opět dvoutýdenní trip na Cookovy ostrovy, Rarotongu a Aitutaki, tak něco natočím. Tentokrát už pořádnou mašinou Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 V Aliwal Shoal Umkomas jsem dělal žraločí dvoutýdenní kurz, mám na to krásné vzpomínky, takže jsi se s odkazem pěkně trefil :-) Těším se na tvá videa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 V Aliwal Shoal Umkomas jsem dělal žraločí dvoutýdenní kurz, mám na to krásné vzpomínky, takže jsi se s odkazem pěkně trefil :-) Těším se na tvá videa ...Já v Africe nikdy nebyl ... tak, alespoň budeme mít srovnání s jižním Pacifikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 A malá ukázka toho jak se to dělat nemá :-) https://www.novinky.cz/clanek/turista-zoufale-visel-ve-svycarsku-na-hrazde-rogala-pilot-ho-zapomnel-pripoutat-40258595 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Přistání bylo hodně drsné, ale mohlo to dopadnout hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se